Ja to nisam primetio?Zanimljivo da ne spominju da li su rešili display flickering na low brightness…
To što ti želiš će tek biti u 16.1Jel na 16.0.3 procenat baterije piše samo broj ali se ikonica ne menja, odnosno ne smanjuje?
vide se isto tu, nista nije menjanoGde se na 16.0.3 vide aplikacije u app store-u koje treba da se apdejtuju? Na 15.7 je bilo kad se uđe u App store pa na sliku gore desno i tu se vidi koje su spremne za update. Sad tu nema ništa, pa ne znam jel su pomerili negde
Samo prevuci odozgo nadole kada si u tom menijuGde se na 16.0.3 vide aplikacije u app store-u koje treba da se apdejtuju? Na 15.7 je bilo kad se uđe u App store pa na sliku gore desno i tu se vidi koje su spremne za update. Sad tu nema ništa, pa ne znam jel su pomerili negde
Mozda koristiš ad blocker ?Jesam, ali mi se ne pojavljuje ništa. Juče sam digao 16.0.3 videću za koji dan
Jesi probao factory reset? Ako nisi probaj možda se od nadogradnje malo ubio softer.Au ljudi al mi je ios 16 uništio iphone 11. Sad dok ovo pišem za svaku reč mi je zamrzavala tastatura. Bateija se prepolovila, sitnih bagova stotoinu... Bruka. Tačno su rešili da ga unište nakon treće godine.
Da ih nisi pljuvao toliko sad bi ti lepo radilo. Zaboravio si da sve prate...Au ljudi al mi je ios 16 uništio iphone 11. Sad dok ovo pišem za svaku reč mi je zamrzavala tastatura. Bateija se prepolovila, sitnih bagova stotoinu... Bruka. Tačno su rešili da ga unište nakon treće godine.
Odradi hard reset ako imaš probleme i podesi aplikacije i sistem iz početka.Au ljudi al mi je ios 16 uništio iphone 11. Sad dok ovo pišem za svaku reč mi je zamrzavala tastatura. Bateija se prepolovila, sitnih bagova stotoinu... Bruka. Tačno su rešili da ga unište nakon treće godine.
Eh sad, pljuvao sam ga za šta treba da ga pljujem. Ali hvalio sam ga možda i više. Za ono za šta trebaDa ih nisi pljuvao toliko sad bi ti lepo radilo. Zaboravio si da sve prate...
Mislio sam to da uradim, ali odustao sam kad sam shvatio šta sve imam u telefonu i da bih sigurno nešto izgubio. Sad ču da uradim update na 16.03 pa da vidimo.Odradi hard reset ako imaš probleme i podesi aplikacije i sistem iz početka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari