Šta je novo?

iOS 16

Znam, zato i imam instaliran, ali bih ga najradije obrisao.

Kako prave content na tudjim idejama i onda dole linkuju placene wallpapere... Strasno...

Evo originalnog threada sa tw gde mozete skinuti sve te wall besplatno :)

Skines wallpaper sa tipa Zedge aplikacije i napraviš po svojoj želji.

Prilozi

• 3F9F36E4-A374-4991-A38C-96C0B973FE05.png
    3F9F36E4-A374-4991-A38C-96C0B973FE05.png
    353.7 KB · Pregleda: 164

Iz nekog razloga forum vodi ka lošoj rezoluciji slike…

Evo ovako:

Meni noću vuče bateriju onako fino. Od 00 pa na dalje nisam koristila telefon uopšte. Nema ni jedne aplikacije koja radi u pozadini. Na ios 15 1% do 2% max spadne noću.
Ip13 Bh 100%. 16.0.2

Prilozi

• 82AFB273-B2D8-4900-AB72-A0857E98B77E.jpeg
    82AFB273-B2D8-4900-AB72-A0857E98B77E.jpeg
    107.2 KB · Pregleda: 86
Neka aplikacija nije optimizovana za iOS 16, pa pravi problem...

Ili jos nije zavrsio indeksiranje... Mada je verovatnije da neka aplikacija vuce kroz metal pa se ne vidi u pozadini...

inace, ko se kladio na kineze da ce prvi iskopirati, izgubio je, ovaj put samsung :ROFLMAO:

Kinezi su i dalje favoriti za Dynamic Island 😎😎

Ili jos nije zavrsio indeksiranje... Mada je verovatnije da neka aplikacija vuce kroz metal pa se ne vidi u pozadini...

inace, ko se kladio na kineze da ce prvi iskopirati, izgubio je, ovaj put samsung :ROFLMAO:

Indeksiranje je mit a Samsung je već imao takvo podešavanje u Good lock-u, samo sada puštaju svima, kao i dosta stvari što se isprobava prvo u lock-u pa se integriše u sistem.

Ko je napisao da je mit, neki clan foruma htrttryui, sad cu ja da nagovorim komsiju Moma koji upravo sece drva da napravi nalog na bencmarku i da napise da je indeksiranje mnogo bolje kod Stihl nego kod Bosch motornih testera

Drug clan je napisao to je tako, ko sme da sumnja u druga clana :ROFLMAO: Samo da nam drug clan onda objasni kako radi npr Spotlight pretraga...

A za Lock Screen i u tekstu pise da je imao Android podesavanja, jedini mali problem je sto je sad isto bukvalno kao u iOS 16 :ROFLMAO:

Ček, vi ladno poredite spotlight sa tamo nekim navodnim indeksiranjem posle update-a? Za oba pojma je samo reč "index" zajedničko, ništa više.

A drugo, ne veruje se drugu članu sa reddita a veruje se drugu članu da benchmarka 😐 pa ne ide tako, ako sumnjate suprotno, nađite dokaz da indeksiranje postoji.
Slika je samo da ne bude da sam fanboy drugog brenda.20220927_233520.jpg

Ok. evo ja sam glup pa mi objasni do cega moze da bude.Prva dva dana posle apdejta na 16 bukvaln sam gledao kako mi procenti padaju, sad se sve vratilo u normalu.

Ažurirala se neka od aplikacija koje nije bila 100% kompatibilna sa novom verzijom sistema. Nemaš ti Quantum LCT20 u telefonu pa da on "indeksira" 2 dana.

Šta god da ti je pravilo problem je ažurirano nakon ta dva dana gledanja u % baterije :)

Ako se o necemu prica godinama ( vise od decenije) na benchu, sa gomilom "dokaza" od kojih je npr jedan da je posle update na IOS 13 izlazila greska da nisu dostupne poruke dok se ne zavrsi indexiranje, a da ne pricam o tome sto postoji niz apple tekstova za dvlpr vezano za indexiranje, onda je malo suludo da mi nalazimo dokaze za nesto za sta si ti kao padobranac uleteo ( posle 60 postova u Samsung temi skoro iskljucivo :ROFLMAO: ) sa citatom random lika sa redita... Uz to se diskreditujes totalno sa necitanjem clanka koji sam okacio i fanboy komentarom, da bi se posle vadio da nisi time sto imas 2 apple uredjaja, big deal...

Za Spotlight odgovor je bas top, nisam ni ocekivao da ce biti smisleniji... kada najociglednije ne kapiras o cemu dalje diskutovati...

A naravno da je bench kredibilniji, onog trenutka kada bench bude kao redit ja cu da ga lepo pozdraviti i pozeleti mu lep dalji razvoj :)

Jel još nekome baguje tastatura od 16 ice? Meni na iphone 11 skoro neupotrebljiva. Zabode po 5-6 slova i onda se odmrzne i odjednom ih otkuca. Haos...

Desavalo se na ranijim betama kod nase tastature, kod engleske nisam imao problema. Sa nekom 16.05/6 je prestalo...

Ja imam neki bug kad god copiram neki text on i da dam premisuju da moze da se pastuje...

Nazad
Vrh Dno