Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Znam, zato i imam instaliran, ali bih ga najradije obrisao.
Kako prave content na tudjim idejama i onda dole linkuju placene wallpapere... Strasno...
Evo originalnog threada sa tw gde mozete skinuti sve te wall besplatno
E to je to, hvala!Iz nekog razloga forum vodi ka lošoj rezoluciji slike…
Evo ovako:
![]()
image00001.jpeg
1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
Krvavi radnik. Dobar !Kakav je 16.0.2?
Indeksiranje je mit a Samsung je već imao takvo podešavanje u Good lock-u, samo sada puštaju svima, kao i dosta stvari što se isprobava prvo u lock-u pa se integriše u sistem.Ili jos nije zavrsio indeksiranje... Mada je verovatnije da neka aplikacija vuce kroz metal pa se ne vidi u pozadini...
inace, ko se kladio na kineze da ce prvi iskopirati, izgubio je, ovaj put samsung
![]()
Samsung clones iOS 16 Lock Screen in latest OneUI update
iOS 16 Lock Screen customization is the main feature that arrived with iOS 16. This feature, combined with the iPhone...9to5mac.com
Meni se jednom desilo, od 16.1 bete je sve okJel još nekome baguje tastatura od 16 ice? Meni na iphone 11 skoro neupotrebljiva. Zabode po 5-6 slova i onda se odmrzne i odjednom ih otkuca. Haos...
Isto i meni...Jel još nekome baguje tastatura od 16 ice? Meni na iphone 11 skoro neupotrebljiva. Zabode po 5-6 slova i onda se odmrzne i odjednom ih otkuca. Haos...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari