Ovo ima i na 16 zvaničnoj, nije beta.16.1 Obavezna potvrda prilikom paste je mozda i najiritantnija stvar koju su ikada uradili...
Ljubi te brat, otkazi ali samo bojuJa nisam ni na šta naišao... Dodje mi da otkažem 14 pro i nastavim 12 da koristim 😁
Bez brige ja sam to imao na ip11 pm od ios 14 pa sam se navikao, tek kada sam uklonio vise tastatura pocelo je ok da radiKakva je ovo glupost, sad vidim da ne može da se menja pozadina na ios 16. Ne mogu da verujem šta rade.
I takođe fon je počeo da mi baguje, tj tastatura. Kad brzo kucam tastatura zabode i onda posle sekund dva otkuca 5 slova odjednom. Kao na androidima od 100 evra
Jel ima jos neko ove probleme?
Iphone 11
To bi ti bilo najpametnije i nemoj da bacas pare na glupostiJa nisam ni na šta naišao... Dodje mi da otkažem 14 pro i nastavim 12 da koristim 😁
Kako da promenim da mi na zakljucanom bude jedna, a na početnom druga?Može da se menja pozadina naravno…
Ispregovarao sam neke dobre dilove... Inace... Ne bi.To bi ti bilo najpametnije i nemoj da bacas pare na gluposti
Mene 12-tica sluzi bez problema i dovoljan mi je ios 16 za promenu, tako da mi ne pada napamet da dajem prevarantima pare.
Zasto jednostavno ne ubace opciju "Always allow / deny" i resen problem.
Sto bi rekao Milo Dj.: Zašto bih ja radio ono što je Vama logično? 😂
Inače, 16.1 je bas nestabilan, pored uploada slika dosta app crashuje i ovako.
Orion app je proradio, ako je nekom bitno…
"This is absolutely not expected behavior, and we will get to the bottom of it."
16.1 je prva beta koju bih rekao da izbegavate bas...
Izludjuje me kada otkljucavam telefon na stolu, posto prekrijem rukom donje deo telefona prilikom otkljucavanja i onda ne vidim da li ima neka notifikacija..Ne, mozes samo da biras nacin na koji ce da ispisuje ali mora da bude dole...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari