Šta je novo?

iOS 16

Ortak, koji je zavisnik od twitera kaze da mu koci i secka na 11 pro.Verovatno je apdejt resiti.

Meni 16 na 12 pro max radi odlično.
Jedina stvar koju sam primetila jeste da da ne pokazuje dobro slobodan prostor.
Naime juce sam pogledala koliko slobodnog prostora imam, i pisalo je da je zauzeto 169 GB (od cega je 119 galerija) .
Uvece sela i obrisala polovinu slika i video snimaka iz galerije, i neke nepotrebnie aplikacije, a pise da sad imam zauzeto 175GB prostora (za galeriju i dalje pise da zauzima 119 GB, sto je realno nemoguće jer sam obrisala i vise od polovine, a znam da sam obrisala neke bas duge video snimke koji mi vise ne trebaju, a zauzimali su dosta prostora ).

Nisam uopste zadovoljan kako radi na 13pro. Toliko sitnih gliceva,razmisljam ozbiljno da predjem na betu. Elementarne stvari zezaju, poziv koji ne zvoni nego samo posle vidim na ikonici propuste. Ostale aplikacije nesto isto zezaju. Nisu to toliko ozboljni problemi ali dosta sitnih pa pocinju iritirati.

Ja nisam ni na šta naišao... Dodje mi da otkažem 14 pro i nastavim 12 da koristim 😁

Meni na 13pm radi bez greske, jedino sto sam primetio kao i ostali da viber zeza.

Lju(bomora)bičanstveni all the way 😂😂😂

Kakva je ovo glupost, sad vidim da ne može da se menja pozadina na ios 16. Ne mogu da verujem šta rade.
I takođe fon je počeo da mi baguje, tj tastatura. Kad brzo kucam tastatura zabode i onda posle sekund dva otkuca 5 slova odjednom. Kao na androidima od 100 evra :)
Jel ima jos neko ove probleme?
Iphone 11

Može da se menja pozadina naravno…

Kakva je ovo glupost, sad vidim da ne može da se menja pozadina na ios 16. Ne mogu da verujem šta rade.
I takođe fon je počeo da mi baguje, tj tastatura. Kad brzo kucam tastatura zabode i onda posle sekund dva otkuca 5 slova odjednom. Kao na androidima od 100 evra :)
Jel ima jos neko ove probleme?
Iphone 11
Bez brige ja sam to imao na ip11 pm od ios 14 pa sam se navikao, tek kada sam uklonio vise tastatura pocelo je ok da radi

Može da se menja pozadina naravno…
Kako da promenim da mi na zakljucanom bude jedna, a na početnom druga?

Meni je tek sad počelo to sa bagovanjem rastature. Do 16 sve lepo radilo. Al dobro, moraju da ga usporavaju da bih kupio novi :)

Ako si na 16 onda gore desno kad potvrdis dodje ti dole u sredini homescreen

Na 16.1 je bolje uradjeno: odma biras sta hoces da zamenis

To bi ti bilo najpametnije i nemoj da bacas pare na gluposti :)
Mene 12-tica sluzi bez problema i dovoljan mi je ios 16 za promenu, tako da mi ne pada napamet da dajem prevarantima pare.
Ispregovarao sam neke dobre dilove... Inace... Ne bi.

Zasto jednostavno ne ubace opciju "Always allow / deny" i resen problem.

Sto bi rekao Milo Dj.: Zašto bih ja radio ono što je Vama logično? 😂

Inače, 16.1 je bas nestabilan, pored uploada slika dosta app crashuje i ovako.
Orion app je proradio, ako je nekom bitno…

Ron Huang senior manager u Apple-u je naveo u odgovru na mail koji je poslala macrumors ekipa, vezano za copy/paste dosđivanje. da uopšte nije zamišljeno da se pop-up prozor konstantno pojavljuje.

"This is absolutely not expected behavior, and we will get to the bottom of it."

Na sugestiju da bi prsitup clipboard-u trebao da se rešava kroz Settings aplikaciju, Huang je rakao da bi to napravilo dobar napredak i da Apple to mora da ispravi. Navodi da bi mail aplikacija čak trebala da radi to i bez posebnog odobranja i podešavanja. Sa "Stay tuned." je završio mail prepisku

Nije mi jasno zasto vise nema informacije o napunjenosti baterije na zakljucanom ekranu dok se nalazi na punjacu.

Valjda racunaju da nema potrebe sada kada ima percentage u ikonici baterije... I mene nervira

Racunaju i na widgete...

16.1 je prva beta koju bih rekao da izbegavate bas... nije mi jasno kako su uspeli od super 16 doci do ovoga....

Izasla Beta 2 16.1 valjda su sredili ove gluposti, javljam svakako :)

Da li moze da se vrati da notifikacije prikazuje ispod sata tj. kako je bilo pre?

8A01A76C-2AA8-498E-A45B-CEF5A5671C18.png

Ne, mozes samo da biras nacin na koji ce da ispisuje ali mora da bude dole...

Edit:

Nema vise obavezne potvrde prilikom kopiranja :)

Ispravili su problem sa pucanjem app prilikom upload slika ...

U ovom javljanju, toliko :D

Poslednja izmena:
Nauci da otkljucavas na drugi nacin, nema druge...

Inace, ubacili su senku kao procenat baterije, super izgleda... :)

Mojo i jos par app pucaju kada intenzivno koriste metal...

Nazad
Vrh Dno