Šta je novo?

iOS 16

Meni na Ip12 prva dva dana baterija bila očajna, bukvalno sam gledao kako opadaju procenti. Danas djeluje da je to bolje, od 11h kako sam skinuo sa punjača opalo mi je nekih 8% i imam oko 50min SoT-a. Vidjećemo ostatak dana, da li će naglo opadati opet.
Od bagova sam primjetio viber, widget za bateriju očitava procenat tek kad se prebaci na njega i to sa bagom i widget za sat se gubi povremeno (kazaljke za sate).

Da, i meni isto na 12PM.

Meni nije stigla 16.1 beta 1 a u beta programu sam. jel se treba opet prijaviti ili sta?

Koje traćenje resursa na implementaciju (i samim tim zagađenje), za najispraznije poziranje i nebuloznu opciju.

Ako ima nesto sto ce da me natera da promenim telefon, to ce biti taj njihov virtue signaling i taj pokusaj da prate trendove. Koliko god da ih postavljaju u domenu tehnologije, toliko gledaju da prate te politicke zezancije.
Ujedinjeni protiv 'Putinove inflacije', punimo telefon od 18W (s fast chargingom na obicnim, a od 27W ako smo na jacim Pro modelima) na jeftinu struju. Budaletine.

Jedini bag pored onog na IG za prikazivanje imena je sto tastatura kada se kuca na drustvenim mrezama wa/ig/messenger baci na gornji deo chata ali sa enterom se sredi i vrati nazad

primetio sam opciju e sim na telefonu. da li mogu, sa e sim kada ubacim u telefon, da sa sim karticom napravim dual sim telefon ?!

16.1 WhatsApp crashuje kada se šalje slika, rešenje je ići preko kamere do galerije…

Takođe, screenshot meni je redizajniran😀

Takođe primetio sam da mi ne rade dugmici na slušalicama za smanjivanje i pojačavanje muzike, dok na 15.6 radi normalno

Na 11 i na ove minije to nema. Biće dodato u iOS 16.1 ako je tačna glasina.

Bice dodato sigurno, u oktobru bi trebalo da izadje v16.1 zvanicno.

SE ima, mada meni baterija odavno ima i predlog za zamenu 🙂
3DF563B8-EC91-4485-AA7E-E623FF0D763C.png
Ni na androidu nisam to palio. Upali crveno, prebaci na neki režim, gledaš da ga napuniš... Ali dobro to sam samo ja 🙂

Kasno, ode čovek na Huawei...

Nije jos, mozda se predomisli, jos ako ga zamolimo da to ne radi.:D

Nije loša baterija. ~10% za 1h sot-a
13pm

Prilozi

• 87D5366F-990D-4DF5-AABF-286A12CA3BAD.png
    87D5366F-990D-4DF5-AABF-286A12CA3BAD.png
    313.1 KB · Pregleda: 76
16.1 Obavezna potvrda prilikom paste je mozda i najiritantnija stvar koju su ikada uradili... Razumem postovanje privatnosti, sprecavanje deljenja lozinki ili bitnih podataka ali da za svaki paste bude neophodno da se dozvoli je suludo...

Nije bas za svaki, ne mora kad je ista aplikacija, sad je sve ok :ROFLMAO: bukvalno,neverovatno sta su uradili...

Poslednja izmena:
Sjajno radi i XS na šesnaestici, baterija ista kao i pre.
Šteta što nastavljaju da se proseravaju sa ograničavanjem pojedinih stvari na najnoviji model(AOD) ali ***.

16.1 Obavezna potvrda prilikom paste je mozda i najiritantnija stvar koju su ikada uradili... Razumem postovanje privatnosti, sprecavanje deljenja lozinki ili bitnih podataka ali da za svaki paste bude neophodno da se dozvoli je suludo...

Nije bas za svaki, ne mora kad je ista aplikacija, sad je sve ok :ROFLMAO: bukvalno,neverovatno sta su uradili...
Kakva potvrda?

400EE3BD-ED0D-443A-A55F-C129F15E2CD1.png

Zasto jednostavno ne ubace opciju "Always allow / deny" i resen problem.

Sto bi rekao Milo Dj.: Zašto bih ja radio ono što je Vama logično? 😂

Inače, 16.1 je bas nestabilan, pored uploada slika dosta app crashuje i ovako.
Orion app je proradio, ako je nekom bitno…

Nazad
Vrh Dno