Šta je novo?

iOS 14

I da, uništi me ova rekalibracija - lagano dvaput dnevno punim telefon, nasuprot jednom u dva dana pre 14.5.

Meni je top baterija… sa 50% ga stavljam na punjac bukvalno… ali mi se jedan respring desio dok sam kucao sms

Meni i dalje zasivljeno...

Meni je odmah za instagram i viber iskocilo da li zelim da dopustim pracenje ili "ne". Optimized battery charging ne radi sa ios 14.5. Vidim na redditu i ostalim forumima isto pisu.

Pobrisao sam neke poruke od banke intese i posle toga a i posle ovog apdejta mi ne stizu poruke o uplati.Ima li jos neko taj problem.

Pobrisao sam neke poruke od banke intese i posle toga a i posle ovog apdejta mi ne stizu poruke o uplati.Ima li jos neko taj problem.
Ja nisam nista brisao, jedino ovaj apdejt sto sam odradio ali imam isti problem. Srecom imam ovu aplikaciju na fonu pa tako proverim

Proradise notifikacije AW + LTE. Nakon par azuriranja koje su Viber i Instagram izbacili. Ne vjerujem da je do 14.5.1 i 7.4.1. Ali nema veze, bitno da radi.

Proradise notifikacije AW + LTE. Nakon par azuriranja koje su Viber i Instagram izbacili. Ne vjerujem da je do 14.5.1 i 7.4.1. Ali nema veze, bitno da radi.
i sad instaliras 14.6 i ne radi :D

salim se, ne znam :) nemam watch :)

Skoro 900mb a nista specijalno😳😳😳

Kako ništa specijalno, baš brže radi telefon 7% baterije 1h SoT-a. Baš dobar update.

Grešiš đilke, kod mene je procenjena visina rasta brzine cca 9%. Baterija daje oko 85 minuta viši sot.

Lako je tebi sa 11 Pro, ja imam obicnu 12-ku, tako da je slabija baterija kod mene malo, ali opet dobro 😎

Malo je vremena proslo ali mi se cini da je baterija osetno losija na 14.6 od 14.5.1, jos mi se i telefon greje na 4g. Iphone 12 je u pitanju

Mozda malo dok se “namjesti” to sve, nakon koji dan bude bolje?

Moguce, ali mi se jos nije desilo za ovih par meseci da mora nanpunjac vec oko 19h

I ja sam danas primjetio osjetno losiju bateriju na 11 pro max ali kontam sacekati malo, mozda se popravi.
Vise nema sanse spustiti na, ne znam ni ja, 14.1 mozda?

kako to vama nova verzija pokvari bateriju? meni se to nikad nije desilo

Meni se desilo kada sam updateovao na 14.5.1. Nakon updatea health je 99%, pre toga je bio 100%. Telefon star oko 3 meseca.

BH ti ne znaci puno.
Gomila slucajeva gde ne pokazuje tacno. U stvari, ne znam da li bilo kome pokazuje tacno :)

Meni ista baterija na 12, možda čak bolja od 14.5.1... Od jutros u 8 kad je skinut sa punjača. Tu je isto...

Prilozi

• F9C43E5C-5741-48E8-B3A2-E01E659A1C04.png
    F9C43E5C-5741-48E8-B3A2-E01E659A1C04.png
    294.4 KB · Pregleda: 15
Meni se desilo kada sam updateovao na 14.5.1. Nakon updatea health je 99%, pre toga je bio 100%. Telefon star oko 3 meseca.
Isto, pre azuriranja mi je bio BH na 98% pa kad sam azurirao na 14.5 popeo se na 100% i sad sa 14.6 spao opet na 99%, nije mi jasno uopste kako i zasto… Iphone 11 je u pitanju i star oko 6 meseci

Isto, pre azuriranja mi je bio BH na 98% pa kad sam azurirao na 14.5 popeo se na 100% i sad sa 14.6 spao opet na 99%, nije mi jasno uopste kako i zasto… Iphone 11 je u pitanju i star oko 6 meseci
Ma polako, za 6 mjeseci ce spasti ispod 95. Meni je drzalo godinu dana 100% i onda u par azuriranja spalo na 96,95, i sad doslo do 91%.😂

Procitaj o rekalibraciji baterije od iOS 14.5 za Phone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max modele.

Bio se rekalibrisao posle azuriranja na 14.5 i sad je opet spao sa 100% na 99% kad sam azurirao na 14.6
Ma polako, za 6 mjeseci ce spasti ispod 95. Meni je drzalo godinu dana 100% i onda u par azuriranja spalo na 96,95, i sad doslo do 91%.😂
Au 😂😂

Nazad
Vrh Dno