i meni... posle citam, patch je critical zbog webkit vulnerability. tako da prestaju sa sign 14.4.2Meni i dalje zasivljeno...
Ja nisam nista brisao, jedino ovaj apdejt sto sam odradio ali imam isti problem. Srecom imam ovu aplikaciju na fonu pa tako proverimPobrisao sam neke poruke od banke intese i posle toga a i posle ovog apdejta mi ne stizu poruke o uplati.Ima li jos neko taj problem.
i sad instaliras 14.6 i ne radiProradise notifikacije AW + LTE. Nakon par azuriranja koje su Viber i Instagram izbacili. Ne vjerujem da je do 14.5.1 i 7.4.1. Ali nema veze, bitno da radi.
A daj zezas me, taman ga skinuo…i sad instaliras 14.6 i ne radi![]()
Isto, pre azuriranja mi je bio BH na 98% pa kad sam azurirao na 14.5 popeo se na 100% i sad sa 14.6 spao opet na 99%, nije mi jasno uopste kako i zasto… Iphone 11 je u pitanju i star oko 6 meseciMeni se desilo kada sam updateovao na 14.5.1. Nakon updatea health je 99%, pre toga je bio 100%. Telefon star oko 3 meseca.
Ma polako, za 6 mjeseci ce spasti ispod 95. Meni je drzalo godinu dana 100% i onda u par azuriranja spalo na 96,95, i sad doslo do 91%.😂Isto, pre azuriranja mi je bio BH na 98% pa kad sam azurirao na 14.5 popeo se na 100% i sad sa 14.6 spao opet na 99%, nije mi jasno uopste kako i zasto… Iphone 11 je u pitanju i star oko 6 meseci
Bio se rekalibrisao posle azuriranja na 14.5 i sad je opet spao sa 100% na 99% kad sam azurirao na 14.6Procitaj o rekalibraciji baterije od iOS 14.5 za Phone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max modele.
![]()
About recalibration of battery health reporting in iOS 14.5 or later - Apple Support
Understand recalibration of the battery health reporting system on iPhone 11, iPhone 11 Pro, and iPhone 11 Pro Max.support.apple.com
Au 😂😂Ma polako, za 6 mjeseci ce spasti ispod 95. Meni je drzalo godinu dana 100% i onda u par azuriranja spalo na 96,95, i sad doslo do 91%.😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari