Koju betu sad ocekujemo, 13.2.1 ili 13.3?
Ja sam se sinoć vratio na 13.2 betu 4. [emoji3]
Evo problema koji i ja imam na svim uredjajima...
https://www.macrumors.com/2019/10/31/ios-13-2-safari-refreshing-poor-ram-management/
Kako? Skinuo sam IPSW fajl i probam Restore preko iTunes-a ali neće da krene.
Sa androidom ima smisla, sa iOSom apsolutno ne. Kod mene se telefon gasi i pali samo kada radi update. Nemaš potrebe to da radiš.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaki operativni sistem ima benefita od restartovanja. Nije iOS neki vrhunski allmighty sistem pa da nema benefita od restartovanja... Da li si koristio nekada računar par dana bez gašenja?Zato sto su to dva različita sistema. Androidu dobro dodje refresh s vremena na vreme i to se čak i preporučuje, dok kod iOSa to nema nikakvog efekta. Sam sistem je drugačiji, pa time što gasiš i pališ telefon ne postižeš ništa. Samo gubiš vreme.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaki operativni sistem ima benefita od restartovanja. Nije iOS neki vrhunski allmighty sistem pa da nema benefita od restartovanja... Da li si koristio nekada računar par dana bez gašenja?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Meni se drain baterije kod iosa 10x desavao ako ne restartujem tel sve brze i brze drainuje, te restartujem tel na 2 -3 dana i te kako ima benefita, a da ne pominjem lagovote animacije koje umeju da seckaju kao nenormalne ako tel ne gasim duze ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari