Šta je novo?

iOS 13

Meni na 13.2 odlicne baterije i na Xr i na 8 plus. Bagova uopste nemam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neće, probao sam i to. Isto odatle skinuo.

Telefon je povezan na Wi-Fi, kad ga zakljucam i otkljucam vidim da je povezan na mobilne podatke i posle par sekundi nakon otkljucavanja vrati se na Wi-Fi mrezu. Jel imao neko taj problem?
Pokusavao sam da zaboravim mrezu i ostale nacine koje savetuju po netu ali nista
iOS 13.2

Updateovao na 13.2 moj 6s. Nista se nije promenilo sa jacinom zvuka u slusalici, ali je baterija bas dosta losija. I battery health sa 89% pao na 85%, odjednom za 4%, ne postepeno.

Ugasi pa upali telefon pa proveri koliko je health.

Ne izgubi baterija procente azuriranjem, nego se podaci takodje azuriraju pa zato pokaze manji/veci procenat.

Nema sta da gasim/ palim, ja to redovno radim, svaka 3-4 dana

Onda je baterija na toliko procenata. Što gasiš i pališ telefon na 4 dana?

Navika, verujem da nema potrebe, al eto. Isto to radim i sa androidom!

Poslednja izmena:
Sa androidom ima smisla, sa iOSom apsolutno ne. Kod mene se telefon gasi i pali samo kada radi update. Nemaš potrebe to da radiš.

Moj se isključi jednom u mesec dana kad se baterija skroz isprazni [emoji23]

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro

Zato sto su to dva različita sistema. Androidu dobro dodje refresh s vremena na vreme i to se čak i preporučuje, dok kod iOSa to nema nikakvog efekta. Sam sistem je drugačiji, pa time što gasiš i pališ telefon ne postižeš ništa. Samo gubiš vreme.

Meni se desavalo da mesecima ga ne ugasim niti mi se skroz isprazni.. onda ga drknem sam, da ga ispostujem :)

Nekada ima smisla hard reset (power + home, zavisno od modela). Zabaguje nekada iOS sa nekim stvarima, i Hard Reset resi problem.

Zato sto su to dva različita sistema. Androidu dobro dodje refresh s vremena na vreme i to se čak i preporučuje, dok kod iOSa to nema nikakvog efekta. Sam sistem je drugačiji, pa time što gasiš i pališ telefon ne postižeš ništa. Samo gubiš vreme.

Svaki operativni sistem ima benefita od restartovanja. Nije iOS neki vrhunski allmighty sistem pa da nema benefita od restartovanja... Da li si koristio nekada računar par dana bez gašenja?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja kad spavam gasim telefon, oduvek, pa i ubuduce :D

Ja obično odradim taj hard reset posle apdejta sistema. U medjuvremenu nikad

Svaki operativni sistem ima benefita od restartovanja. Nije iOS neki vrhunski allmighty sistem pa da nema benefita od restartovanja... Da li si koristio nekada računar par dana bez gašenja?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jesam. I windows i mac. Windowsu treba restart posle par dana, Mac-u ne. Mac mi stoji na stand by po desetak dana... windows gasim jer je to racunar na poslu. Kod iOS-a bukvalno nista ne postizes restartom, drugo je reset posle update-a koji je pomenuo neko, a restart je nesto drugo. Ima nas koji nikada ne gasimo telefone, jer nema potrebe.

Poslednja izmena:
Meni se drain baterije kod iosa 10x desavao ako ne restartujem tel sve brze i brze drainuje, te restartujem tel na 2 -3 dana i te kako ima benefita, a da ne pominjem lagovote animacije koje umeju da seckaju kao nenormalne ako tel ne gasim duze ;-)

Poslednja izmena:
Na iOS-u to? Imposibru :)

Meni se drain baterije kod iosa 10x desavao ako ne restartujem tel sve brze i brze drainuje, te restartujem tel na 2 -3 dana i te kako ima benefita, a da ne pominjem lagovote animacije koje umeju da seckaju kao nenormalne ako tel ne gasim duze ;-)

Zaista prvi put cujem ovo... Nikada ni jedan od ovih problema nisam imao.

Pogledaj koliko ljudi sa xs kukaju da secka potreban je restart i tel radi fluidno..l

Vrh Dno