Šta je novo?

iOS 12

Ja sam up to date :p

Prilozi

• 0E0B111F-4C74-4038-A666-BD053FC1D1DC.png
    0E0B111F-4C74-4038-A666-BD053FC1D1DC.png
    43.2 KB · Pregleda: 129
Takodje [emoji1787][emoji1787]
Btw Imam isti problem sa whatsapp aplikacijom
723a5e33cc8be906b32ea4efdab8dc72.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pa izlazi mi update svakog dana i ja ažuriram i uvek je ista verzija[emoji23]

Ova poslednja Beta tako razvaljuje bateriju da je to neverovatno.

Telefon stoji na stolu i crpi bateriju.

Ne moze dan da mi sastavi.

Nemam taj problem...

Prilozi

• 3ECE4A07-464B-4929-B746-E34EA574C240.png
    3ECE4A07-464B-4929-B746-E34EA574C240.png
    156.4 KB · Pregleda: 114
Sinoć sam ga ažurirao [emoji854][emoji854][emoji854]
9ce108b278b26fdc64d645357008c597.jpg

Poslednja izmena:
Lako bi to resio da imas JB :D

Ma ne treba mi update. Ja ažuriram samo aplikacije koje baš koristim i koje imaju neke bugove. Instagram, snapchat, deezer, youtube uglavnom. Koristim i whatsapp dosta ali nemam apsolutno nikakvih problema, niti bilo šta pa da mi ovo smeta. Nek izlazi update koliko hoće[emoji1787]

Takodje, WA bez problema na 12.2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni je na 12.2 i dalje 100%

Meni je Xs na 98% vec neko vreme inace je star skoro 6 meseci (12.1.2)

I moj je 6 meseci star i još je na 100% health ali ga punim samo njegovim in the box punjačem. Primetio sam da brzi punjači kao sto je onaj od ipada npr brže i smanjuju health. Bar mi je tako bilo sa iphone x.

Moj punim sa brzim od 40w i tri meseca stoji procenat,ne pada.

Meni je 4 meseca 100%, na starom fonu bilo je 8 meseci 100%. Zavisi kako se koristi i puni, ne verujem da zavisi od kog punjača je ako je mfi

Apsolutno ne zavisi,ja ga punim iskljucivo fabrickim pa mi je battery health na Xs vec na 96% posle malo vise od 60 ciklusa. Imas milion tema o tome na iforumima,nekome posle dve nedelje padne na 98%,a nekome posle par meseci ili godinu dana,nema apsolutno veze sa koriscenjem i punjenjem. Ja verujem da postoji neka razlika u baterijama,drugo objasnjenje ne postoji,bas sam razocaran sto se toga tice.

Edit:

Ipak je 70 ciklusa,ali svejedno,nije normalno da izgubi toliko brzo na kapacitetu. Ako se to nastavi,vracam ga pa neka se oni pitaju do cega je,a kako vidim na netu,nisam jedini.

IMG_0026.jpg
IMG_0028.jpg

Poslednja izmena:
Treba mi link za skidanje profila koji sprečava update IOS . ASAP jer je počelo da navaljuje [emoji3061]

Apsolutno ne zavisi,ja ga punim iskljucivo fabrickim pa mi je battery health na Xs vec na 96% posle malo vise od 60 ciklusa. Imas milion tema o tome na iforumima,nekome posle dve nedelje padne na 98%,a nekome posle par meseci ili godinu dana,nema apsolutno veze sa koriscenjem i punjenjem. Ja verujem da postoji neka razlika u baterijama,drugo objasnjenje ne postoji,bas sam razocaran sto se toga tice.

Edit:

Ipak je 70 ciklusa,ali svejedno,nije normalno da izgubi toliko brzo na kapacitetu. Ako se to nastavi,vracam ga pa neka se oni pitaju do cega je,a kako vidim na netu,nisam jedini.

Pogledajte prilog 268604
Pogledajte prilog 268605

Mosliš da ima za reklamaciju i da bi to uvažili?

Nemam pojma,bas me zanima sta kaze @mikenzi. Moze test da pokaze da je baterija ispravna,ali svakako nije normalno da neke drasticno brze gube na kapacitetu. Pad od 4%,tj 100 mAh je zabrinjavajuc posle samo 70 ciklusa,toliko sam gubio na godisnjem novou na starijim modelima.

Ja sam čak tripovao da i zbog bežičnog punjenja pada health.

Kazem ti,samo fabricki punjac iskljucivo i eventualno nekad ga prikacim na MBP. Neko puni cime stigne pa ima 100% posle vise meseci. Pa imas na MR teme o tome,ljudima vec posle dve nedelje pada na 97-98%,show. [emoji1]

Kako da blokiram update 12.2 ?

Instaliraj tv os beta profil [emoji846]

Dajte mi link .... Pliizzz....

Svaka čast ,već sam namestio .. [emoji856]
Upao sam u frku jer sam dremao popodne , kad uzeh telefon , vidim da mi nudi da instalieam sad ili preko noći . Onako bunovan upadoh u frku - zglupeo se od panike . Sada je sve ok . Hvala svima na dobrim namerama i brzoj reakciji .

Pa verovatno ti je ostala ukljucena automatic updates opcija?

Moj je star 9 meseci, punjen je sa 12w i pao je na 90%, zamenio sam batt i sad razmisljam dal taj 12w i da koristim uopste.

Vrh Dno