Šta je novo?

iOS 12

Ma nista novo osim apple tv app sve ostalo isto kao pre...

Nema tu odavno ništa za nase tržište, nemamo ni Store[emoji23][emoji23].

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nadam se da ce puno novina doneti ios13 posto je stvarno smorio dizajn.. dosadno bogte.. stvarno je vreme za promenu, ovo me jedino gura prema androidu..

Ma bice to sve manje vise isto, i dark mode kome se radujem.
Zasto bi menjali dizajn UI? Tolike godine nikome nista ne smeta osim sto je malo dosadan, ali u principu i android je isti manje vise ako gledas skinove po proizvodjacu. Sta ima vise ili manje Samsungov skin naprimer u odnosu na ios osim vise prilagodjavanja i tema? I taj koji menja teme na kraju vrati fabricku. Neke funkcije androida jesu bolje ali dosta funkcija ios ima koje su bolje, a sto se tice UI sve je to isto manje vise, ali se slazem da bi trebalo bar jednom u godinu-dve ubaciti neku opciju vise za uzitak koriscenja UI, a ne biti fokusiran samo na dodavanje servisa koji donose lovu, ok znam to je posao i svako gleda pare ali mora nesto i da das na zadovoljatvo :)

Daj skinove, daj bilo sta samo da ne izgleda stalno isto... vec toliko godina..

12.2, baterija brutalna, najbolji build do sada.

^ Xs Max.

Osetno je bolja baterija na Xs. Mada ja generalno nisam zadovoljan sa istom.

Bilo bi dobro ovaj test videti na jacim modelima. Ja sam sad na 12.1.4 zadovoljan, stavio sam novu bateriju i gura 2 dana lagano

Nadamo se da ce ispeglati batt u sta cisto sumnjam... mislim da ios 10 bateriju nikad necemo videti...

12.2 ubacio i sigurno neću mrdati na sledeće verzije ako se batt bude progresivno pogoršavala iz verzije u verziju.

Nadam se da će nekad pasti neki downgrade. Meni 6S Plus na 12.2 gura dan lagano ali sa low power mode na nekih 80% ga uključim, šta ću...... Evo skinuh ga jutros u 7 s punjača, sad je dva popodne i imam 77% sa low power mode [emoji57]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ni ja, uspori mi telefon ali šta ću

Meni je 6s plus komforan i bez lpm :) ma mene nervira brightness ekrana kada je na lpm :)

Ali bolja baterija sve to opravda [emoji19]

Nikad nisam radio downgrade.. Jel moguce vratiti sa 12.2 na 12.1.4?
Imao sam iskustva sa android-om, ali ne znam kako to ide kod ios. Kad kucam, kako vratiti na prethodnu verziju, svuda mi izlaze verzije vezane za jailbreak, a to necu.

Obicno procitam ovde prvo utiske o novoj verziji, pa onda odlucim da li cu apdejtovati. A sad sam pozurio... :mad:

Poslednja izmena:
Nikad nisam radio downgrade.. Jel moguce vratiti sa 12.2 na 12.1.4?
Imao sam iskustva sa android-om, ali ne znam kako to ide kod ios. Kad kucam, kako vratiti na prethodnu verziju, svuda mi izlaze verzije vezane za jailbreak, a to necu.

Možeš, samo na 12.1.4. Kucaj samo how to downgrade iOS with iTunes i tu je 100%. Samo odeš na http://ipsw.me i skineš fajl i na iTunes odradiš ostatak i to je to

E hvala Bogu... taman sam mislio da nema nazad..

Novi verzije Ios-a se prvenstveno optimizuju za aktuelne model, u ovom slucaju Xs, i Xs Max. 12.2. je za sada najbolji build sto se baterije tice na Maxu, a takodje nisam primjetio ni nekih bagova...

+1
Bas se vidi poboljsanje u odnosu na 12.1.4, ni ja nemam zamerki.

Nazad
Vrh Dno