Šta je novo?

iOS 12

Kako beše, sa kojom verzijom dolazi X u vakuum pakovanju?

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока

Pa nemaš pravila, zavisi kada je proizveden. Ako kupiš iz serije od prošle godine možeš i iOS 11.0.1 da imaš, ako kupiš neki od ove godine (ako se beše još proizvodi) iOS 12

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Al pozuri dok apple daje potpis.

Odradio jos kod prethodnog posta. Bas mi jeo bateriju 12.2. Jedino sto mi sad bode oci, sto stoji 1 na ikonici za settings, da je izasao 12.2.. Ali nema veze. Bitno mi je, da sam vratio na prethodnu verziju, dok ne izadje nesto bolje od 12.2. Jer sam upravo zbog redovnog update-a presao na IOS. Osim baterije ne mislim da menjam telefon u narednih 10 godina... Ne mislim da ce moj fon (SE) imati doveka podrsku, ali cu biti zadovoljan ako je bude vremenski kao za 5S.

Imam pitanjce. Ako pustim system restore sad na 12.1.4 , da li ce itunes samo da vrati tel na fabricka podesavanja, ili skida novi 12.1.4 i gazi postojeci s njim?

Najpre moras imati skinut 12.1.4 preko iTunes a to ce ti ponuditi cim krenes restore. Na fabricka podesavanja mozes i preko telefona da odradis ali se desi da ostane uvek nesto od podesavanja.

Sa 12.2 su na XS definitivno sredili vecinu bagova od izlaska telefona, to mogu da potvrdim.
Jedino, citajuci postove ovde ispada da je sa svakim iOS-om sve bolja baterija, a meni svakako neuporedivo losija u odnosu na bateriju iz perioda oktobra kada sam uzeo telefon, iako je health opao svega 5%, ponasa se kao da je opao 15-20%. Ili sam ja postao u medjuvremenu zahtevniji korisnik, sve je moguce [emoji1]

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Ili samo sunce u tom periodu i preko zime nije przilo kao sada [emoji2] Pre ce biti da je to,vise vremena provodimo napolju,osvetljenje ekrana je drasticno skocilo,a to je verovatno i najveci potrosac uz lte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni sad na 1.4 se desava da zavibrira onaj haptic kad izlazim iz app, kad otvorim kameru, zaglupeo se nesto izlgeda, ne pomaze ni reset ni nista. Pa ce probati clean na 12.2. Postade ovo ko android , facotory na svaka 2 dana.

Ili samo sunce u tom periodu i preko zime nije przilo kao sada [emoji2] Pre ce biti da je to,vise vremena provodimo napolju,osvetljenje ekrana je drasticno skocilo,a to je verovatno i najveci potrosac uz lte.

Kraci dani :)

A meni posle vracanja na 12.1.4, nece screentime.. Odradio reset, opet isto...
Ako ne moze ovo, moram i ja natrag na 12.2

Vrlo verovatno, nisam o tome ni razmisljao, zimi stalno auto i punjac, sad na motoru nemam punjac [emoji23]

Ne znam jel ovo ok ovaj prosecan SOT?
d593e6fbc20c8d7c0b5fefdcd840f268.jpg

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Ma ekran je krivac, danas ni je skinuo 30-35% batke za 2.5h u basti kafica direktno na suncu uz koriscenje... konstantno mi je osvetljenje na polovini i preko na automatici... tacno se vidi razlika u kuci i napolju u bateriji.

Xs je pogotovo osetljiv na ekran. Novi procesor je mnogo stedljiviji od starog, tako sa ekran procentualno trosi vise nego ranije.

Kad ga budem prodao i uzeo 7 ili 8 plus videce ovaj xs sta je baterija[emoji23]

Pisao sam već za problem koji imam sa iMessage.Ka da sam online šalje poruke normalno do onog trenutka kada prestanem da budem konektovan na internet.Ne prebacuje da salje automatski sms.U podešavanjima je ukljucena ta opcija.Nastavi da šalje plave poruke koje drugi korisnik ne dobije dok ponovo ne budem online.Desava na svim ruterima i lte.Resetovan uredjaj ali i dalje ima taj bug.

Ako zelis zamerke da napisem evo: baterija je ocajna najgora u istoriji mog ipad pro... pucaju mi apps s vremena na vreme..

... Ne mislim da ce moj fon (SE) imati doveka podrsku, ali cu biti zadovoljan ako je bude vremenski kao za 5S.

E pa onda nisi ni trebao da ideš dalje od 10.3.3.

Ja moj SE i dalje držim na toj verziji i čitajući kukumavka je o iOS 11, pa sad o iOS 12, ne pada mi na pamet da se odričem iOS verzije 10.3.3.

Kupio sam ga sa 11-com.. ne secam se tacno koje.. sad posle ponovne nadogradnje na 12.2, radi kako treba. Nije hteo screentime da radi, kada sam ga vratio na 12.1.4.

Xs Max na 12.2 dosta mi losija baterija

Ociglesno da clean instalacija mnogo menja pricu. Ja sam se sa update 12.2 vratio na 11.4, i juce odradim clean na 12.2 opet i taj 12.2 sad i onaj update-ovani nemaju vese s vezom. Fluidnost, baterija....mnogo bolje radi nakon clean instala.

Ja sa 12.2 na iPhone 7 Plus imam bug da u kolima neće da pušta muziku preko BT, lek je da restartujem telefon :mad:

Ako neko koristi WhatsApp, izasao je update ali apedejtujem vec 4 puta istu verziju a i dalje imam update. Groundhog day[emoji23][emoji23][emoji23]. Neko sa istim problemom?

Ja sam i dalje na 12.1.2 jer po meni IOS nema svrhe koristiti bez JB-a,sad ne mogu da zamislim da koristim IP bez JB-a.

Nazad
Vrh Dno