Šta je novo?

iOS 12

Ako se desi da se prekine instalacija ima li mu spasa posle ili ne? Pitam zato sto me xxx ram memorija koju trenutno imam , pa zna da zamrzne nekad komp i mora restart. Il da cekam dok stigne drugi ram modul...

Ako tako nastavis,bices verovatno prvi covek koji je napravio ciglu od iP. [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vidim da uglavnom svi imaju samo pozitivne utiske za 12.2 na X,odradi bar reset ako nisi i to je to.

Ubacili su novu Siri, ova zvuči poludepresivno

Jel moguće podešavanje pozicije sata, wifi konekcije i signala ili je to zacementirano? Vidim na vašim ekranima da je pomereno. Ne volim kada se naviknem na nešto što gledam toliko puta, da mi je sad odjednom pomereno u drugi ugao ekrana.

To je pomereno jos od iP X modela zbog notch-a. Ako imas neki od starijih modela,sat ce ti ostati na sredini,nemas razloga za brigu.

Meni fino sljaka 12.2 na X

Kad se zumira ekran, ali polako zumiranje i odzumiranje ide kao po kaskadama, nije vise tecno. Kad se brzo zumira onda je ok, ali ako polako zumiras da bi nanisanio nesto onda se pojavljuje taj bag.

Veceras ide downgrade. Batt recimo preko noci mi sinoc nije skinuo nista, al cim sam uzeo tel posle 5min otisla je za par% dole.

Ne znam kod mene je svaki uredjaj fantastican... ali vrati sta sad :-D

Jel se nekom desilo da mu ne prihvata promenu 24-časovnog formata sata? Stalno mi stoji AM

Danas se nešto zamrzlo opasno. U settings pokusam da iskljucim WiFi , medjutim,kad sam pritisnuo ono se samo zasivilo i nista vise. Probam da udjem u ostale stvari,bt,mobile networks itd,isto. Samo posivljeni podmeni i ne moze da se udje ni u jedan. Ovakvo brljavljenje sam očekivao kod Android-a i zato sam i otišao ali moša[emoji23][emoji23]
Restart je rešio problem ali nije lepo od jabučice.

Prelazak sa stable na beta,ostaju podaci a sa bete na stable ne? Dobro sam to razumeo?

Hvala. Poslednji put sam to radio na iPhone 5 pre ko zna koliko godina i ne sećam se kako je sve to išlo.[emoji23][emoji23]

Ja sam se vratio na 1.4 i preporodio mi se tel, mnogo fluidnije radi, nema trzavica nikakvih. Jedino je na .2 brze izlazenje iz aplikacija, i promenjena je malo aplikacija kad se kontrol centar zatvara, sporija je animacija na .2. Msm da i kameru brze otvara 1.4, imam i 8icu i na .2 X je sporije otvarao kameru od 8, sad otvaraju identicno.

Mislim da ti je tel bio zreo pre za restore nego sto je do .2 :)

Sta znam, radio sam mu reset kompletan i nike mi resio nista, mrzelo me da se igram sa restore, reko daj da vratim sta je valjalo i onako nista novo meni bitno ne donosi.

Pa Igor[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Nazad
Vrh Dno