Šta je novo?

iOS 12

Oprostite gospodo, ali ja vas zaista ne razumem. Svima je valjda vrlo dobro poznato da beta program uvek ima mnogo novih verzija u relativno kratkom vremenskom periodu.
Ako smem da pitam, kakva je onda poenta zadrzavati se na nekoj od beta medju-verzija, kada je potpuno jasno da ce za nekoliko nedelja izaci finalni proizvod. Neverovatno. Pitam se sta je onda cilj vaseg ucestvovanja u beta programu?

Poslednja izmena:
Pa sam ti nasov kaze "Beta testing program". Testiranje samog iOS-a, testiranje istog i slanje feedback-ova o stvarima koje ne rade kako treba...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozes i za non beta sisteme slati feedback samo bez logova

E ja sam baš sinoć na šestici instalirao čini mi se beta 9. Super radi, evo još je imam i stvarno je super. Baterija je okej, isto. Dosta je brži odziv multisaskinga, pre mu treba 1 sekunda da iskoči, sada je instant, kamera mnogo brže radi, nije loše. Brzina otvaranja ostalih aplikacija je ista kao i na 11, jedino što stock aplikacije otvara duplo brže

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Ako smem da pitam, kakva je onda poenta zadrzavati se na nekoj od beta medju-verzija, kada je potpuno jasno da ce za nekoliko nedelja izaci finalni proizvod?

Pa dok ne izađe. Jer često se desi da naredna beta bude lošija od prethodne.

I svidja mi se kako radi ipad do sad... update 45 mb

I public osmicu su pustili,vise ne prave ni dan pauze,bas interesantno.

Pa to je to jos samo gm i update od 2gb da puste za 2 nedelje

Pa i ja mislim da ce sledeca biti GM,poslednje dve rade gotovo bez greske. Samo jos da ga dobro optimizuju za nove zverke [emoji41]

Ipad pro radi fantasticno ono sto me je odusevilo nakon boot-a po prvi put nemam stuckavu animaciju (ne kazem da je to stucalo kao ipad air 1 na ios 11 ali je postojao lagic) sada je sve silky smooth :) napunicu ga pa javljam utiske za batt :D

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/9546069 Drastican skok single core a i multi score-a

Poslednja izmena:
misli da b8 lošije radi, meni se osvetljenje samo pojačava i smanjuje

imam neki utisak da više nikad neće napraviti kao što je bio iOS 10.3.3, jer 11 nije dostigla tu stabilnost i optimizacijh sistema

imam neki utisak da više nikad neće napraviti kao što je bio iOS 10.3.3, jer 11 nije dostigla tu stabilnost i optimizacijh sistema

9.3.5 Ubedljivo najbolji, najstabilniji iOS koji sam ikad koristio. Dušu bih dao da ga imam na telefonu

Oprostite, ali ja sam ubedjen da ce IOS 12 biti the best ever.

Imam 9.3.4 na ip6 stuca kao blesav... mnogo bolje mi radi ip6 na 10.3.3 . Baterije su savrsene na oba... ios 11 je sramota za batt isto vazi i za 12 ipse drasticno bolju batt ima na 11.4.1 nego na 12 b10 a po youtube ios 10.3.3 zadaje domaci sto se batt tice bukvalno ceo test ne izgubi ni 1% dok 12 izgubi 7+ % wear baterije slican oba samsung cipa bas bas su degradirali baterije od ios 11... na zalost :-( sa 12 je jos gore ne mogu dan da sastavim vise sa se... a sa 11.4.1 glat mi ostane 30% oko 1 ujutru kad ga stavim na punjac...

^ ios 12 radi odlicno ali autonomija je bas ocajna na uredjajima od a9 pa na nize...

Poslednja izmena:
Ne znam, meni je iP5 na iOS 9.3.3 pa navišw vrhunski radio, leteo. Na 10 sam koristio iP6 koji je odlično radila i baterija je mogla da izvuče bar 1h30min više usage od 11. Al dobro, testirao sam beta 9 na iP6 radi super, baterija ista kao i na 11....

A da ipak sacekamo GM,pa pricamo o 12 [emoji1] Zaboravljate da su te sve verzije koje spominjete izasle posle desetak meseci,sramota bi bilo da ne rade kako treba.

Naravno. Ja sam zadovoljan sa 12, jedino me nervira što nisu dodali nove stvari u pogledu interfejsa itd. Kao što je bio iOS 7 posle šestice

Ios 11.4.1 i dalje nema autonomiju kakvu ima 10.3.3 a ni performanse :-D

Sledeci ios dobice redizajn :)

iOS 12 [Beta]

Naravno. Ja sam zadovoljan sa 12, jedino me nervira što nisu dodali nove stvari u pogledu interfejsa itd. Kao što je bio iOS 7 posle šestice

Videli su i sami da su sa 11 malo skrenuli sa puta,dzabe i novi kontrolni centar i ostali features-i,sve je to ostalo u senci cim nije stabilnost bila na nivou. Trebalo je vremena da se to dovede u red [emoji849] Bar su nam vratili grupisane notifikacije,sledece godine se vec ocekuje neka drasticna promena.

Poslednja izmena:
Mene Apple oduševljava. 12 bi trebalo da srede, izlazi za 3 nedelje a oni izbacuju betu 11 [emoji38]

pa sredjuju je:-D ovo su upravo bug fixes :-D

Cini mi se da su malo ubrzali animacije,mozda je subjektivni utisak,ali sve otvara gotovo instant. [emoji2]

Nije do animacije apps def brze ucitava ali me brine batt... nadam se da nece biti nekog draina...

Nazad
Vrh Dno