Šta je novo?

iOS 12

Ne znam da li tripujem,ali mislim da mi na poslednjoj beti ne izbacuje ono obavestenje za low power mode,kada padne ispod 20%. Vec drugo punjenje,a nisam primetio da mi je ponudio tu opciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

^ Ako je tako to je onda super vest.

ili je bug :D Ja upravo instaliram Public 6 da vidim kakva je.

Meni iskace to obavestenje.

Nesto mi pravi problem s nekim video-ima u photos, izbacuje mi download error i ne mogu da ih pustim. Isto iz photos i Google Photos...

6ea3f9a199b96d81f5c71f128ce30bc3.png

Ipak iskace obavestenje,video sam ga sada.

Meni iskace to obavestenje.

Nesto mi pravi problem s nekim video-ima u photos, izbacuje mi download error i ne mogu da ih pustim. Isto iz photos i Google Photos...

Ovo je neki bug, na wirelessu radi sve OK, kako predjem na 4G ne radi. Photos aplikaciji je dozvoljeno koriscenje mobile data.

iOS 12 [Beta]

Imam isti problem ponekad, samo što meni ne piše download error, nešto drugačije ali svakako neće. Samo što meni to kad se desi obično bude 4G a na wifi proradi
Meni pomogne hard reset ili kad isključim low poer mode takodje

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Stigla beta 9

I public 7 takodje.

Ovakav battery drain ne pamtim na ipadu.. ocaj

To zakljucujes nakon nekoliko sati od instalacije i tokom indeksiranja. Nelogicno je poredjenje i uvek se pusti nekoliko ciklusa da odradi.

Prijatelju slobodno me mani tih komentara ne instaliram ja betu od juce da ne znam kako se moj uredjaj ponasa... dakle odlicno znam da procenim svoj uredjaj posle svakog azuriranja ovo je najgore u istoriji mog ipada, za noc 8% Bez koriscenja ipad? Potpisujem NIKAD, pritom sam ga napunio posle azuriranja, hard restart uvek radim i tradicija je nastavljena i sad dakle... batt drain na ipadu za sada ubistvo...

Poslednja izmena:
@Igor88 To ni ja ne razumem. Poznajem svoj uredjaj extra, i više neko dobro da bih mogao da zaključim odmah nakon ažuriranja, nakon 30 opalih procenata kako se ponaša baterija...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Čak ne mora da instalira nego ceni na šacovanje

Pritom ipad ima akumulator koji bukvakno ne oseca indeksiranje bar nije do sad... hahaha azuriram sistem ne skine ni 1% ali indeksiranje pocepa 8 :p i to nakon punjenja... da je iphone u pitanju , a nije pa da kazemo da se ceka par ciklusa (moj slucaj 1) ali ipad NIKAD.

Poslednja izmena:
Niko ne spori da ti poznajes tvoj iPad, za koji si mogao da napises i koji je, posto svi dobro znamo da nije isto ponasanje na razlicitim iOS uredjajima, ali je takodje dobro poznato da se pusti malo da prodje bar dva punjenja. Nista nije pogresno napisano u tom smislu.

Svakom ko koristi Apple uredjaje je poznato da se nakon OTA update-a a desava da krene sa bagovima i da vuce bateriju vise nego sto bi trebao i da se definitivni zakljucak nekad donosi tek nakon sveze instalacije sistema bez vracanja backup-a (sto ne znaci da si trebao da uradis).

Mozda je ova beta realno losija sto se tice baterije, mozda je mnogo losije optimizovana za iPad uredjaje ali je logicnije da se to odmeri nakon nekoliko dana od instalacije sistema.

Ali ne shvatas sta hocu reci instaliramo bete veoma cesto, do sada ni posle jedne nije ovoliki drain bio ... znaci nikad ... ne kazem da se situacija nece popraviti ali u startu do sada ovo je najgore... ostalo je tu i tamo ipad pro je u pitanju.

Sve je to ok,nego kada tako dignes frku par sati od instalacije,ljudi dobiju neku fobiju,misle da je ista situacija i na iP. Pusti da prodje dan-dva bar,pa onda opleti po njima,ako se ne popravi situacija. Isto je bilo i na iP SE,sve najgore u pocetku i posle dan-dva,stabilizovala se baterija [emoji39] Samo ispadas Drama Queen vecito.

Nisam ja pisao nista za se... pomesao si me za batt bar ne posle jednog dana sto se bete 6 tice posle 4 dana sam pisao i tako je bilo drain je bio prosutan i na odmoru gde je batt curela i preko noci a ja tamo nisam imao net da dignem na 7/8 betu inao sam ogromnih problema sa tel i betom 6 na odmoru tih 10 dana......

Oce to kad furas betu na odmoru.

Sta da radim :-D i to na primarnom telefonu

Ne znam za vas ali ova beta je ocajna u svakom smislu te reci... healt app se ne osvezava nakon izlaska i ulaska u app vec moram jos manipulacija kroz app da uradim kako bih video osvezeno, animacije stuckaju tu i tamo najvise se primeti kod iskakanja tastature na spotlight-u i interaktivnim notifikacijama..

^ Ti si drama queen i iOS te ne voli :D

Sa druge strane, poslednja beta najbolje radi od svih do sada na mom X-u.

• Like
Reagovanja: iOS
Red bi bio flagship da radi top na ios 11 je stucao kao blesav :-D

Isti slucaj kod mene,ova i prethodna su sjajne.

Red bi bio flagship da radi top na ios 11 je stucao kao blesav :-D

Sve je to super ali 11.4.1 radi sjajno i poslednja beta je kompletno u tom rangu, gledano kroz čiste performanse. Za bateriju još uvek nisam siguran ali već sutra ću znati vredi li čemu.

Nisam znao da su sredili 11.4.1 znaci sada lici na nesto?

Da li instalirati public 7? Pitam jer je 6ica odlicna

Nazad
Vrh Dno