Šta je novo?

iOS 12

iOS 12 [Beta]

Al sam se ja istripovao, ja skontao da pominjete betu za iOS 11 a ne 12 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
iOS 12 beta 11

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel se meni čini ili je ovo bas veliki broj Beta pre finalne verzije? Ne znam da li je i pre ovako bilo.

Bilo je i pre ali hvala bogu da ih izbacuju re finalne jer sa 11 smo dobili prva tri update-a za manje od mes dana hahah 11.0.1-2-3 po mom misljenju drain aterije da rese i napravili su OS

Jel bolje radi beta 11 ?

Instaliraću večeras pa da vidim. Samo se nadam da brže otvara aplikacije

Jel se meni čini ili je ovo bas veliki broj Beta pre finalne verzije? Ne znam da li je i pre ovako bilo.

Imao je i iOS 11 bar 10 beta verzija,koliko se secam. I ovo je deseta,ako ne racunas onu sto su povukli [emoji1] Mada,nebitno je to,ja sam zadovoljan kako ovo sada radi. [emoji1360]

iOS 12 [Beta]

Kad hoću da izaberem ipsw za beta 11. Nije mi jasno kako može da bude isti za iP 6 i 6s. Sad skidam 6/6s a treba mi za 6. Ko zna da l će ovo da radi? I 5s / SE, 7/8 ???
f7ce20e4ea15e7850b79d091b9d17507.png

Instalirao sam beta 11 i radi odlično. Ja sam oduševljen, brže je sve ali mi se čini da je baterija užas... Za pola sata otišlo je 25%. A toliko mi na 11.4 ode za 1h usage i manje čak ali videćemo. Ja se samo nasadam da finalna ne bude s ovakvom baterijom.
iP6

iOS 12 [Beta]

Meni osto bateeiju srce. Sada, da li do bete, ili je do toga sto sam 80% vremena na 4g, pojma nemam [emoji51]
iP X

Ja na šestici probao sa low power mode. Jedan procenat traje po 4,5 minuta. Ovo je vrh, drastično se oseća razlika sa low power mode ali bez njega curi baterija. Nije užasna da se razumemo ali je lošija od 11

Lpm kada koristim 5h i 30min sot ios 11.4 sot 6ipo h bez koriscenja lpm..

Iskreno ne znam zasto ne držim lpm stalno upaljen. Nikad nisam primetio razliku u radu ili neka usporenja sa lpm, a baterija jeste primetno bolja

Na novije uredjaje se ne oseća. Meni recimo iP 7 radi isto sa lpm i bez, jedino možda nekad malo secne. Dok na iP6 se stvarno oseća. Sve secka, sporije itd ali da je baterija bolja, drastično je bolja. Bar sat ipo vremena više izvučem usage sa lpm.
Ja više ne bih da smaram temu za bateriju, rekao sam što sam imao za sada [emoji51]

Baterija je nula... ali nula isparava bukvalno ... kao da ne postoji malo da se pupne tel 5% ispari malo jave 25% ipad je katasteofa ne pamtim ovako losu bateriju ja se vracam po prvi put na 11.4.1 i na ipad.... nikada downgrade nisam na ipadu radio sada je def vreme doslo za to... u ipadu restore uradjen na betu 10... prazan bez app samo safari se koristi koji prosto srce bateriju.... procenat sa 10 min sad traje 3-4 min... low power mode na iphone mnogo znaci i da nije njega meni bi iphone bio prazan oko 5-6 popodne dok je nekada bez lpm mogao do 1-2 ujutru i da ga stavim na punjac o sa 20% steta odlican os bi ovo bio ali od beta 5 krenuo je rapidno nizbrdo da ide... makar sto se batt tice ostalo jr zaista odlicno... inace na lpm su osetno sporiji i ume animacija sa ima delay...

Sacekacu gm u koliko ne bude pobojsano ipak ce raditi ipsw 11.4.1

Poslednja izmena:
Ja ovo ništa ne kapiram. Nabili su ove statističke prikaze i sve zakomplikovali. Kako ja sad ds vidim pre koliko sam skinuo telefon s punjača i koliko je usage? Ovde što piše 6h je tačno i onda sam napunio telefon, skinuo s punjača i i dalje stoji 6h
6a1fecc8e640e8f682ffe19bc123149c.png

Ja bih zamolio sve koji koriste beta program da ispisu feedback vezan za bateriju, mislim da tako mozemo napraviti nesto... ja ovoliki leak ne pamtim u istoriji apple uredjaja nikada mi ipad za 15min nije jeo 5%....

Evo ovaj hevi jusidz od 26 min skinuo je 10% hahahhaah znaci tuga...

Prilozi

• 24CA3528-DDD6-40C6-8BD0-E3BB198AB071.jpeg
    24CA3528-DDD6-40C6-8BD0-E3BB198AB071.jpeg
    351.2 KB · Pregleda: 97
Poslednja izmena:
Ja pamtim jos gore od toga od kako je izasao ios11 -.-
Dzabe oficijalne verzije, baterija u minusu na kom god uredjaju ga imam.

Pisimo feedback... ne vredi se je dobio sot kraci cak i do 2h a da ne govorim da jedva sastavi dan...

ios 11, rekoh vec... znaci na 12 ne bih ni sat vremena imao

i nema veze ni sa proizvodjacem procesora, ja i drug imamo razlicite i isti problem imamo

ni restore preko itunes nikad nije pomogao, nista bas.... samo povratak na ios 10 dok je jos moglo

majke mi necu ovaj 12 da stavljam ako se toliko zale svi na bateriju

Poslednja izmena:
Pa onda bi mozda kod tebe bila bolja situacija :-D

Ipad mi nikada ovoliko batt vukao ali nikad do bete 8 cini mi se... veoma lose iskustvo sa batt... a pazi crnjak beta 10 je bila full performance fok su beta11 osakatili fino i za gpu i za cpu i dalje je batt ocajna pa i gora... i ui ume da secka...

Moj savet probaj gm ako ti se ne svidi vrati se na 11.4.1 to ja planiram 100%

Poslednja izmena:
Meni je baterija skroz ok u poslednjoj beti. Nikakvo neplanirano i neobjasnjivo curenje nisam primetio.

Ironija u celoj priči. Vratio sam iOS 11.4.1 i baterija je još gora nego na 12. 3h usage. Verovatno zbog backupa, večeras ću da uradim clean restore bez backupa.... Na 12 sam imao minimum 4h usage ...

Iskace li vam svima obavestenje o nepostojecem updateu za iOS?

Meni od jutros pri svakom otkljucavanju a kako vidim i mnogim drugima.

Nadam se sa ce veceras update da sredi ovo.

Mnogim korisnicima se to pojavljuje kao obavestenje nakon instalacije najnovije beta verzije.

I meni je od jutros jedno 10 puta iskocilo.

Nazad
Vrh Dno