Update-ovo 6-icu, cini mi se da baterija malo losije drzi. Ostalo radi kako treba, nema nekih bug-ova.
Wifi i Bluetooth kad se ugase iz CC, zapravo se samo otkaci sa postojece mreze/uredjaja ali idalje ostaju upaljeni, za totalno gasenje mora se otici u settings, kao i ranije.
Dialer mi je odvratan. Prošli je bio lepši.
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
najgluplja moguca ideja da kad ugasis wifi i bt, on ih ne ugasi stvarno vec se samo otkaci sa mreze/uredjaja
katastrofa
e da, i srce bateriju
Uh update bas bode oci ljudima koji iole zele simetriju (meni).
Messages, Favorites, Contacts, Recent itd... Cemu ovolika slova, boldovana i jos na levoj strani![]()
najgluplja moguca ideja da kad ugasis wifi i bt, on ih ne ugasi stvarno vec se samo otkaci sa mreze/uredjaja
katastrofa
e da, i srce bateriju
Da li primecujete lag prilikom 3d toucha na ikonice? 6s je kod mene
Realno ne shvatam poentu ovoga. Zašto ali zašto su ovo ovako odradili? Šta to uopšte znaci? Ako isključim WiFi iz CC-a kada sam kući da li to znaci da će stalno da bude isključen kada sam kući? Ne kapiram ovo!?
Ma bilo je tih propusta i u ranijim verzijama. IOS je dizajnerski kompletni haos.Uh update bas bode oci ljudima koji iole zele simetriju (meni).
Messages, Favorites, Contacts, Recent itd... Cemu ovolika slova, boldovana i jos na levoj strani![]()
Drugo, ja isključim WiFi konekciju a iP i iPad je sami uključe posle nekog vremena i povežu se na mrežu? Jel to neki novi feature i kako da ga isključim?
Apple zna sta je najbolje za nas :dTurn off Wi-Fi and Bluetooth
If you want to completely disable Wi-Fi and Bluetooth for all networks and devices, follow these steps:
To turn off Wi-Fi, go to Settings > Wi-Fi and turn off Wi-Fi.
To turn off Bluetooth, go to Settings > Bluetooth and turn off Bluetooth.
For the best experience on your iOS device, try to keep Wi-Fi and Bluetooth turned on.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari