Šta je novo?

iOS 11

Hvala na odg!

Sent from my iPhone using Tapatalk

A sto covek da ceka jos jedan update? Razumem da si ovo rekao za 11.0.3. Ali 11.1 je savrsen na 6s sto se stabilnosti tiče. Odgovaraš coveku iako nisi probao uopste 11.1... Bolje čekaj do ios-a 12, ili 13. Sigurno ce biti bolji...

Zašto bi "rizikovao" i dobio sistem s "gomilom" problema (kako kod koga se koji simptom pojavi), kada ima sistem (10.3.3) koji savršeno radi?

Poslednja izmena:
A sto covek da ceka jos jedan update? Razumem da si ovo rekao za 11.0.3. Ali 11.1 je savrsen na 6s sto se stabilnosti tiče. Odgovaraš coveku iako nisi probao uopste 11.1... Bolje čekaj do ios-a 12, ili 13. Sigurno ce biti bolji...

ljudi shvatite da ako vama radi dobro, ne znaci da svima radi dobro

nije vas telefon merilo za sve

evo ja se ubih govoreci kako kod mene ios 11 poslednja beta ne radi nista bolje od obicnog 11 i kako celokupan 11 radi ocajno i telefon mi se ponasa kao najgori kinez

pa opet nekom radi dobro

ljudi savetuju da se ne prelazi, jer ocigledno nije svima isto i ne mozes da znas kakvi ce ti se problemi sve izdesavati

Posto sam po prirodi i rodjen naopacke... resih da ipak uradim update! Za divno cudo, na prvu loptu, nisam se pokajao :) Sve deluje jako brzo i interesantno :) Nisam primetio nikakav lag so far! Javljam detaljne utiske za par dana :)

Na SE ne vidim nikakvo poboljsanje u odnosu na na 11.0.3, radi isto ili sporije, i regionalna podesavanja i dalje nisu popravljena.

Ne vidim u podešavanjima auto brightnes na iOS 11, jel to izbačeno?

Settings, general, accesibility, display accommodations

Kako možete da pričate da ne vidite nikakav pomak u odnosu na 11.0.3? Nebuloze. Baterija je bolja, 3D touch lag više ne postoji, sve radi fluidnije...

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Zašto nebuloza? Zašto bi neko lagao kao prvo? A i zaboravljaš da nemaju svi 3d touch ( kao SE npr)

p.s.
Kad si pre video da je baterija bolja pa juče je izašao 11.1 ;)

Uglavnom meni na SE ni približno kao 10.3.3 za sada.

Poslednja izmena:
@stonecold

covece shvati da zavisi od telefona do telefona

tebi je tako i jos nekima, a nekima nije

ja imam se i ocajno radi, a drugi koji imaju se kazu da nemaju problema

Cek, SE nema 3d touch?

SE nema 3D. A već sam napisao moje iskustvo na SE - sve je brže i fluidnije, nemam problema sa aplikacijama, fontovi su preveliki za moj ukus i grafički i estetski mi se više sviđao 10.3.3.

Imam betu 4/5 otkad se pojavila i nijednom mi nije nestao ni sat ni datum na lockscreenu.

Release and deployment menadžer u Appleu treba da dobije otkaz za ovakav release cycle...

Brze radi na 6s def,sat je za sad tu,ali freeze u nekim app je i dalje tu,evo bas tapatalk danas dva puta total freeze ne reaguje uopste,pa ga bacim u multitasking pa nazad par puta ne mrda,samo restart app pomaze i to ima ih vise komada ne samo tapatalk,za bateriju je rano bilo sta reci

Brat upravo apdejtovao SE na 11.1. Leti. Videcemo da li ce biti problema. Za sada koliko vidim savrseno radi. Lepo je sredjen i control centar. Ima nesto poput 3D toucha na mom 6s. Nema laga koliko vidim.

Release and deployment menadžer u Appleu treba da dobije otkaz za ovakav release cycle...
Kolega stavio na sedmicu, gledam i ne verujem bukvalno isto kao 11.0.3

Doduše ajde 3D touch je sredjen, ali home dugme i dalje kasni.

Biće veliki redesign na 12, a opet to znači biće opet gro bug-ova do 12.2 ili 12.3...

Zar je teško već sredjeni sistem, 10.3.3 samo još upeglati I dodati po koju opciju? [emoji16]

Sent from dark edge

Pa kome prodati onda nove telefone, kupuje se sw i hw combo, tako moze da se opravda visoka cena? Da je samo nov hw u pitanju ne bi moglo tako bahato kao sto je do sad bio slucaj.

Nestajanje sata i datuma na Lock Screenu nakon par dana korištenja nisu rešili na 11.1 :d

Ne samo sto to nestaje, meni posle nekog vremena nestaju notifikacije - kada spustim shade dole, prazan je i ne vidim nista. Arggggghhhhhhhhhhh!

Ocigledno da cemo morati cekati jos neko vreme da sve bude 100 posto

Baterija je konacno izgleda OK. Trenutno 6.33h usage, imam jos 33% bat.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Meni na 7 radi fluidnije, ali je baterija sad lošija... [emoji35]

Neverovatno kako dobro radi 11.1 na iP8+ .... [emoji108] Neuporedivo je ovo, na 11.0.3 sam doživeo nekoliko puta da mi je otkazao reachability... Prvi put se oladio, rek’o crče dugme na telefonu starom ni mesec dana..

Potvrdjujem, 11.1 odlicno radi na iphone 8 plus

Radi odlično (tečnije) na 8 Plus, ali srče bateriju kao lud i ne mogu da provalim šta troši toliko. Takođe, Usage i Standby su "--". 10.0.3 nije imao ovih problema. Nisam ni nedelju dana na iOS-u i već se raspada :)

Nazad
Vrh Dno