Šta je novo?

iOS 11

Reko ajd da procitam opis sta su sve popravili kad ono kao prva stavka:

iOS 11.1 introduces over 70 new emoji...

giphy.gif

Da li jos moze da se uradi downgrade na iOs 10.3.3?

Mnogo je ovo bolje nego 11.0.3, sve je brze i fluidnije, 3d app switcher vracen, , 3d touch ne secka. ram menadzment ponovo funkcionise kako treba.

Popodne uradio upgrade sa 10.3.3 na SE, za sada nemam zamerki na rad, brži je i fluidniji telefon, brže otključavanje otiskom. Videćemo kakva će biti baterija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li jos moze da se uradi downgrade na iOs 10.3.3?

Nazalost ne, jer apple vise ne potpisuje 10.3.3, mada navodno moze sa nekom app, prometheus ili tako nesto, ali nisam testirao..
Btw uporedih danas sa drugarovim ip7 kojeg je azurirao, definitivno cekam tamo neki 11.3.3 ako ostane telefon do tad kod mene [emoji23]

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Mislim da sam sacuvao neki blobs sa nekog iOs 10 za koji je bio Jailbreak, bas cu malo iscitati tu temu oko tog programa Prometheus.

IOS 11.1 je odličan update i nema razloga da ne pređete na njega.

Sent from my iPad using Tapatalk

I dalje se iz nekog razloga potpisuje 10.3.3 za 6s, pa kome treba...

Btw sto se tiče 6s odličan je 11.1, a imam od sinoc i 11.2, odlični oba, sve lepo radi.

ja sam na 11.1 beti, uopste nisam zadovoljan

ne moze da se poredi sa 10.3.3 nikako

A bateriju je l su popravili?

nisam napisao, na se sam
tj napisao sam post ispod

ne radi dobro, frizuju mi aplikacije ponekad, ne radi weather widget, baterija kao da nepostoji, internet mi ne radi kako treba, moram da ga palim i gasim svako malo ako hocu da ucita neku stranicu

na 10.3.3 nisam imao nikakvih problema

Pa ako bas toliko zeza udari mu jedan hard reset pa vidi kako se ponasa od nule.

Digao sam 11.1 na 6s i iPad Air. Nadam se da neće više topiti bateriju na telefonu...

Digao 6s na 11.1. Primetan fludniji rad.Sve klizi.I napokon 3D touch resen.Sto se tice baterije, videcemo narednih dana.Ja zadovoljan za sad sa 11.1.

Neverovatno da ne mogu da srede weather widget još uvek 11.1 na SE.
Za sad deluje malo brze.

ne znam da li ste svesni koliko aplikacija ima taj problem

aliexpress prvi, paypal isto, gomila popularnih aplikacija koje se svakodnevno koriste

bar kod mene na se

ne znam ko im je radio ios11, ali ne da treba da bude otpusten taj ceo tim, nego da im dozivotno bude zabranjeno da se bave bilo cime vise

nisu u stanju da naprave iste fontove u istoj sistemskoj aplikaciji i isti padding na dve stvari koje su udaljene jedan prst jedna od druge

ovo sa preklapanjem je sramota

To sa preklapanjem se desava i meni jos od prvog ios11, ne samo blic nego mnoge aplikacije. Mozda je to zbog iPhona X ko ce ga znati. Ali užasno nervira.

Ja mislim da je to do aplikacije a ne do sistema. Aplikacije se još uvek usklađuju sa sistemom.

U gornjem primeru nije u pitanju aplikacija, već je otvoren Blic u Safariju

Ljudi, da li da radim update na 11.1? Trenutno sam na 10.3.3 radi savrseno! Iphone 6s u pitanju!

Ljudi, da li da radim update na 11.1? Trenutno sam na 10.3.3 radi savrseno! Iphone 6s u pitanju!

Ja sam jutros odradio. Stabilan je 100%. Ne secam se 10-ke ali 11.1 radi savrseno na mom 6s-u.

Pogledajte prilog 239605

YouTube na 11.1.
Kad kreneš da skroluješ na dole status bar postane komplet crn..

Nazad
Vrh Dno