zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 645
To sam vec probao, ne znam sta vise da uradim da bi slusao muziku![]()
Jesi li probao reinstalaciju iTunes-a možda ?
To sam vec probao, ne znam sta vise da uradim da bi slusao muziku![]()
iTunes nece da sinhronizuje muziku sa telefonom, stoje sivi isprekidani krugovi ispred pesama kad pogledam fajlove na telefonu preko iTunesa. Imam slobodnog mesta, ali nece ni jednu pesmu da prebaci. Restartova osam telefon, palio i gasio sinhronizaciju muzike, obrisao sve pesme sa telefona, ali uvek isto.
Kako to misliš na drugim prodavnicama? Ja sam menjao sa Croatia na USA i imam sve aplikacije koje sam kupio preko hrvatskog AppStore.
Šta ima da prosvetlim? Promenio sam sa hrvatskog na USA store i imam sve aplikacije koje sam kupio na hrvatskom.
Nisam jedini, i @kudtihaex je to uradio i ima sve aplikacije koje je kupio na hrvatskom storeu.
Imaš ih, ali update sada nije free.
I imaćeš ih dok imaš dotičan uređaj ili dok praviš redovno backup.
Prvi put kad uradiš restore, a nemaš backup nećeš više moći da ih povučeš sa App Store-a, pošto više nisi na CRO gde si ih kupio.
Ne pojavljuju se u purchased, ali ako kreneš da ih downloaduješ/kupiš on ti kaže da već poseduješ "prethodnu" verziju aplikacije i da ti je free download. Tako i na telefonu i na kompu.
Nije moglo sigurno,ali ima vec 2-3 god kako sam menjao store,vrlo je moguce da se od tada nesto menjalo. Bas sam se prijatno iznenadio,samo sto mi je problem sada da se setim koje sam sve aplikacije imao kupljene tada,jer ih nema u kupljenim aplikacijama nakon promene store-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari