Šta je novo?

iOS 10

ili su samo tebi ubacili 1.5MB vise nesto namerno :d

ili su samo tebi ubacili 1.5MB vise nesto namerno :d

Noviji telefon, morali su uraditi nešto da se osećam posebno [emoji1]

10.2.1 i 10.3/10.3.1 ne vidim razlike u performansama. Baterija ista, a za x.x.1 ćemo videti u narednim danima.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne primetim neku vecu razliku u bateriji izmedju 10.2.1 i 10.3.1. Dva dana aktivnog koriscenja,forumi,surfovanje,drustvene mreze i nekim klincima sam dao da igraju igrice [emoji16] Preko noci je wifi uvek ukljucen,a procenat baterije ne opada ni za 1%.
b4266e666a0bb2619e2ef0d39dc3968c.jpg

Ja mislim da mi je malo bolja baterija na 10.3.1 u odnosu na 10.2.1.. Možda umišljam al eto, primetio sam nešto malo...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisam dugo bio na ios-u, mogu reci da su ga dosta unapredili od mog zadnjeg iskustva. Treba mi pomoc mala. Ringtone volume je na max, medjutim notifikacije se cuju prilicno tiho u odnosu na ringtone. Kako se pojacava zvuk za notifikacije?

Pa trebalo bi onda da je i zvono za obavestenja pojacano na max. Ne znam konkretno koje si stavio,imas dole pod "Classic" neke malo glasnije tonove sto duze traju. Jel ti je ukljucena opcija da pojacas i smanjis zvono na dugme sa leve strane,mozda ga slucajno smanjis? Meni je na malo vise od pola,i prilicno ih jasno cujem.

Poslednja izmena:
A uvek mozes i neki kraci ringtone da stavis za obavestenja,ako su ti bas svi oni od ponudjenih tihi.

Poslednja izmena:
Treba mi aplikacija da bih video veličinu video fajla!? Wtf?

Ja sam mislio da je wp zapostavljen sistem ali to na wp postoji jos od 2012...
Svasta, pisi im na feedbacku da ubace u 10.5 ili u 11.

Sent from mTalk

Realno je da u nekom sledećem apdejtu ubace grupisanje notifikacija, mogućnost da sa fona staviš zvuk zvona neki drugi od ponuđenih i ovo za slike i klipove.. To su po meni neke osnovne stvari koje smart telefon treba da ima...

Realno je da u nekom sledećem apdejtu ubace grupisanje notifikacija, mogućnost da sa fona staviš zvuk zvona neki drugi od ponuđenih i ovo za slike i klipove.. To su po meni neke osnovne stvari koje smart telefon treba da ima...

99% ip korisnika ne zna da promeni melodiju za zvono, mozda tako i 99% njih i ne gleda koliko video klip zauzima, verujem da im to nije bitno posto se niko ne zali.

Sent from mTalk

99% ip korisnika ne zna da promeni melodiju za zvono, mozda tako i 99% njih i ne gleda koliko video klip zauzima, verujem da im to nije bitno posto se niko ne zali.

Sent from mTalk

Isprani mozgovi.. Ja msm da sam jedini kome ajfon ne zvoni ono njihovo default...

Ja sam to prvo bio uradio. Kada bih mogao da zamenim viber zvuk mislim da bi bilo sve super. Ne volim default ton nikako, a i ne moram da se cimam pošto svima isto zvoni. Ne razumem samo one na Androidu koji koriste default ton, a mogu da promene.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Solidarišu se sa vama ili da bi vam unosili pometnju u redove sa viberom i default zvonom :D
Šalu na stranu, ako ništa drugo barem možete da ugasite zvuk odlaznih poruka. Mene je to izluđivalo prošle godine..

Sent from mTalk
99% korisnika iPhone ne promeni melodiju za zvono (ali ne zato sto ne zna). Ja sam jedan od njih. Jednostavno mi je ok ta melodija, i retko kada sam menjao melodije na telefonima - iskreno ne vidim neku korist od toga, slicno kao sto jednom godisnje promenim wallpaper jer telefon koristim, a ne zevam u prazno u njega.
Sto se tice velicine fajlova - slazem se da bi bilo korisno. Ja npr. ni na iOS ni na Android nisam koristio (sem mozda da pogledam rez fotke ako imam duplicate), a kada mi treba file size ako vec uploadujem nesto onda uvek u app-u to pise (dropbox, gdrive, slack, ...).

Mozes ubaciti svoje ringtonove kao i notifikacije preko itunesa. Samo pretvoris taj zvuk koji zelis u iphone format i ubacis preko itunesa i to je to.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Mozes ubaciti svoje ringtonove kao i notifikacije preko itunesa. Samo pretvoris taj zvuk koji zelis u iphone format i ubacis preko itunesa i to je to.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Druže napisao sam da sam promenio, nije to problem. Nego mi je vrlo vrlo čudno i nelogično da moram da koristim komp da bih promenio..

Mislio sam jedini u okolini da sam promenio [emoji2] Kad čujem onaj default ton pa se svi sa iphone uhvate za džep smeh me hvata [emoji2]

Mislio je verovatno na proces od 10 sekundi kao na svakom android uredjaju.

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Druže napisao sam da sam promenio, nije to problem. Nego mi je vrlo vrlo čudno i nelogično da moram da koristim komp da bih promenio..

Mislio sam jedini u okolini da sam promenio [emoji2] Kad čujem onaj default ton pa se svi sa iphone uhvate za džep smeh me hvata [emoji2]

Kada kupis Iphone, ti ujedno postajes Apple manager, reklamiras taj brand i stices utisak da si deo elite.
Ringtone je dokaz toga, mnogi prepoznaju melodiju i jabuku i sve im je jasno.
Jednom sam to zvono stavio na Z2, zvonio par puta u prevozu, pravi je detektor za Iphone korisnike, pritom se neki iznenadili kada nisu videli jabuku na ledjima Z2 :)

Jeste , moze se reci da je Apple odradio vrhunski posao po tom pitanju, najmanje ulazu u reklame a opet imaju vrhunsku reklamu.

To se moze reci i za Nokiju,setimo se samo njenog cuvenog default ringtone-a,u vreme 3310 npr. Samo sto tada nikome nije palo na pamet da kaze kako se kupovinom Nokije postaje i menadzer tog brenda,kao sada tebi. Ovde nisam video da neko ima potrebu da brani i uzdize neki brend i os (koji je na izdisaju btw) kao ti. Ne mogu da zamislim na kom nivou bi tek bila ta zaludjenost i opsesija da je WP u usponu. [emoji16]

Pa trebalo bi onda da je i zvono za obavestenja pojacano na max. Ne znam konkretno koje si stavio,imas dole pod "Classic" neke malo glasnije tonove sto duze traju. Jel ti je ukljucena opcija da pojacas i smanjis zvono na dugme sa leve strane,mozda ga slucajno smanjis? Meni je na malo vise od pola,i prilicno ih jasno cujem.

Provalio sam o čemu se radi. Gledao sam na YouTube neki klip i ton je bio tu smanjen na pola. Kada sam pojačao do kraja pa izašao iz aplikacije, pojačao se ton za notifikacije.

Provalio sam o čemu se radi. Gledao sam na YouTube neki klip i ton je bio tu smanjen na pola. Kada sam pojačao do kraja pa izašao iz aplikacije, pojačao se ton za notifikacije.

Pa pretpostavio sam da si ga utisao na dugme sa strane,mozes tamo u podesavanjima tonova da iskljucis tu opciju i bice ti stalno pojacano na max.

Hvala na pomoći. Može još jedno pitanje? Vidim da postoje sada playeri sa kojima je moguć network stream. Skinuo sam VLC player, ali on neće da mi učita srt ekstenziju za title. Vidim da postoji extremeplayer koji isto to može, ali ne mogu da testiram titl jer je to premium opcija. Jel to inače najbolji player za ios i jel vredi 6 dolara?

Onda sam loš menadžer, od prvog dana case da se ne vidi jabuka i promenjeno zvono..

Znam da vlc čita srt kad ubaciš film i prevod preko itunesa (hvata me smeh je na Androidu ovo radiš direkt na uređaju počev od skidanja preko torrenta pa do otpakivanja zipa sa prevodom)...

Bar da mogu da skinem neki pdf stavim u folder i sl.. Al ***, "zbog sigurnosti ne može".
.

A sto se tice utisaka,samo onaj ko je koristio telefon i os neki duzi period,moze da kaze nesto ozbiljnije na tu temu. Drzao sam ga u radnji,ima ga sestra,zena,komsija,itd... to su nebuloze.

Poenta "cimanja" oko dodavanja novih ringtonova je jednostavna, kupite ih dodace se sami...

Hvala na pomoći. Može još jedno pitanje? Vidim da postoje sada playeri sa kojima je moguć network stream. Skinuo sam VLC player, ali on neće da mi učita srt ekstenziju za title. Vidim da postoji extremeplayer koji isto to može, ali ne mogu da testiram titl jer je to premium opcija. Jel to inače najbolji player za ios i jel vredi 6 dolara?

Rado bih ti pomogao,ali nisam imao nesto puno iskustva sa tim player-om. Valjda ce se javiti neko ko ga je koristio.

Mislim da bi trebalo da budu isti nazivi filma i titla.

Nazad
Vrh Dno