Šta je novo?

iOS 10

Bilo bi lepo kad bi svaki ukraden uredjaj lepo sprzila struja u sekundi pri pokusaju "sredjivanja" i zaobilazenja bilo cega.
Namerno ne pominjem misljenje o lopovima.

mozes svoj, tudji ne. mada ako neko promeni password na tvom icloud nalogu onda to vise nije tvoj, vec tudji :)

običan recovery preko itunes rešava zakljucan iphone preko opcije lociranja uredjaja. ..cudi me da strucnjak kao ti to ne zna....

Sent from my Note Pro 12.2
Cloud lock ne može da se skine sa recovery ako nemaš pristup tom iCloud nalogu... Kraj priče..

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Da li se zna kada izlazi 10.3?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja svaki dan proveravam da li je izasao Update [emoji23] Ne instaliraju mi se Bete.

ovo je postao tezak kriminal sta rade. caletu redovno iskacu obavestenja o apdejtu na iPhoneu i iPadu i verovatno je greskom kliknuo na iPadu da hoce da instalira dok je nesto radio i ovaj krenuo sam bez opcije da se zaustavi ili prekine jer je nov iOS vec nekad skinuo u pozadini... iOS10 ocajno radi na iPad Airu, duplo gore nego 9-ka i ne moze se nikako vratiti na stariji iOS... kriminal...

Uzeh skoro iPhone, postavio sam prvo adresu u Sloveniji, a nakon sto sam video da ne mogu da koristim naše kartice sam to promenio na adresu u Hrvatskoj. App store radi ok, ali iTunes aplikacija me zeza:
c075289d01247f4390535cb67e09eed3.jpg

80c9bbdacebb0adf619729edd72da775.jpg

Guglao sam ali ništa sto sam našao na netu ne pomaže.

iTunes prodavnica nema u Hrvatskoj, samo AppStore.

Koju zemlju onda da stavim da bih mogao normalno da koristim i App store i iTunes? Ili je to nemoguća misija?

Srbiju [emoji23] To je sasvim moguca misija ali neces moci da placas karticom. Preostaje ti da koristis iTunes Kartice (Kupis na netu ili u prodavnici u toj Drzavi) ili ako moze a trebalo bih da moze da koristis Virtual Creditcard.

Posto moram da napravim novi Apple ID da bih mogao da postavim US kao zemlju, promenio sam na starom Apple ID-u mail da bih na novom nalogu koristio primarni mail, ali mi ne dozvoljava da napravim novi nalog sa tim mailom jer se kao vec koristi, iako sam ga promenio. Jel moze ovo nekako da se resi?

Stari email ostaje rezervisan neko vreme, ali ne znam koliko tacno vremena treba da se ceka.

ovo je postao tezak kriminal sta rade. caletu redovno iskacu obavestenja o apdejtu na iPhoneu i iPadu i verovatno je greskom kliknuo na iPadu da hoce da instalira dok je nesto radio i ovaj krenuo sam bez opcije da se zaustavi ili prekine jer je nov iOS vec nekad skinuo u pozadini... iOS10 ocajno radi na iPad Airu, duplo gore nego 9-ka i ne moze se nikako vratiti na stariji iOS... kriminal...
Apple to radi namerno... nekorektno prema svojim korisnicima, jer ih teraju da kupe noviji uredjaj.

A da vam nema update-a onda bi kukali... Ako necete Update, instalirajte TvOS profil i kraj.

na kraju sam i kupio novi uredjaj ali ne apple.
ne radi se o tome da neko nece apdejt ali ga i ne zelim ni nesto cesto kao sto su poceli da rade a nemam nikakav boljitak vec mi uredjaj losije radi uz stucanje i lag animacija.
ako ga vec guraju na kvarno necu onda da mi onemogucavaju da se vratim na prethodni ukoliko novi losije radi... a to za tv profil nije neko normalno resenje da neciji cale ili keva radi...

Poslednja izmena:
17 puta si napisao isti ovaj komentar/

pa? jesu prestali oni mene da smaraju?
ili je bese ovo tema samo za hvalisanje?!

ok, uzivajte onda...

A kako iskacu obavestenja, tri puta treba da potvrdis da zelis novu verziju i ti nas sad ubedjujes da je greskom kliknuo.

brate, ios je skinut u pozadini, isto se desavalo burazeru i njegovoj devojsci. cale je nesto radio i verovatno greskom kliknuo ali je problem u tome sto proces nije mogao nikako da se prekine... nije ni bitno, necu vam vise kvariti temu...

A da vam nema update-a onda bi kukali... Ako necete Update, instalirajte TvOS profil i kraj.
Ovo sto si napisao nema veze sa vezom. O ovome je pisano vec previse.Update na starijim uredjajima nije trebao da se forsira od strane Apple.Sada ti uređaji lose rade iako je Apple namenio IOS 9 i 10 za njih.Nadam se da ce ispeglati OS... nada umire zadnja...

Uvek ima nekoliko dana vremena da se isproba novi update i da se vrati na staru verziju ako nekom ne odgovara. Kad je izbačena 10-ka bilo je skoro mesec dana fore ko je hteo da se vrati na 9-ku.

Sent from my iPad using Tapatalk

Juče sam flešnuo 10.3 beta 3. Danas usage 9h lagano, to se nije nikada desilo ovom telefonu (6s). Prezadovoljan sam time, druge razlike u odnosu na 10.2.1 nisam primetio

Vrh Dno