Šta je novo?

iOS 10

Indijanac je onaj ko ne potrazi uopste, samo pita na brzaka i ocekuje odgovor.

Koja je razlika izmedju tamno plave tačke i svetlo plave? Veliki / mali update ili?

0e0cf5aab351fb69d1cca40ed74d53f3.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Haha, vidi stvarno, nisam primetio da ih ima različitih. Koji ios koristiš? 10.2.1 ili betu?

Ja sam to odmah primetio, ali bude tako jedan update i onda pomislim da nisam lud i da se tripujem, kao tamnija i svetlija [emoji1] sad bar vidim da nisam lud [emoji1]

10.2.1, ne koristim ja bete, to je za Android fanove koji moraju da cackaju stalno nešto [emoji4]

Jedva cekam sledeci update. :D Jel se zna da li ce na 10.3 biti Dark Mode?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek na iOS 11 dolazi crn UI.

Pa naravno, jer na IPS-u nema nikakve ustede baterije :)

Ušteda je svakako veća nego kad je bela, sad procentualno koliko, ne znam.

Mada slažem se i za to, crna je crna [emoji4]

a sta ti je ono -77? odakle to?

Jačina signala. Kucaj field test iOS na Google-u naći ćeš.

ja sam trenutno na ios 10.3 beti ... kad izadje finalna verzija da li cu ja dobiti update za nju, ili cu ostati na beti ?

Poslednja beta je uglavnom finalna verzija. Sigurno nećeš dobiti apdejt od bezmalo 2gb kao što će drugi dobiti, ali ćeš imati finalnu verziju. Međutim, trebaš da ukloniš developer profil kako više ne bi dobijao bete već samo finalne verzije...ako ti je to cilj.

Uh super za ovaj field test odavno to pokusavam da nadjem...Nijedan program nema jacinu signala pre sam i nalazio a sad uopste ne nalazim....

Poslednja beta je uglavnom finalna verzija. Sigurno nećeš dobiti apdejt od bezmalo 2gb kao što će drugi dobiti, ali ćeš imati finalnu verziju. Međutim, trebaš da ukloniš developer profil kako više ne bi dobijao bete već samo finalne verzije...ako ti je to cilj.

a u slucaju da nije final... da li ja preko bete dobjiam i druge bete i takodje finalnu ? sad recimo ova 10.3 beta 5... da nije finalna i izadje recimo u aprilu final verzaija, da li bi ja dobio taj update, ili bi ja ostao na 10.3 beta ?

pa dobices finalnu verziju preko updejta koji ce za tebe biti manji u mb, posle kad krenu nove bete posto si u beta programu iskocice ti obavestenje za novu betu i da li zelis da je instaliras

Не знам где сам читао неко истраживање баш везано за ту црну позадину,ал знам да је писало да би уштеда у потрошњи била огромна кад би већина најпосећенијих сајтова прешла на ту боју.

Da, ali samo na Amoled panelima jer rade tako da kad je crna pikseli se ne pale. Zato imaš tu uštedu. Sve dok ne budu prešli na Amoled tj OLED neće biti nikakve uštede u bateriji, jedino što je prijatnije za oči...

Nesto nece na 6s

Prilozi

• IMG_2921.JPG
    IMG_2921.JPG
    114.9 KB · Pregleda: 168
  • IMG_2922.JPG
    IMG_2922.JPG
    130.3 KB · Pregleda: 176
Ja sam malopre na 6s instalirao 10.3 iz prve. Sve završilo bez problema.

Prodje ...

IMG_2924.JPG

Јел сте радили чист рестор?

Mislim da neću odmah uskociti na 10.3 pošto sam čuo da malo malo, pa izlazi Two step verification, posto mi jelte to ne možemo, jer nema Srbije, jako bih se nervirao. Brutalna mi je baterija na 10.2.1, ne znam da li bi i na 10.3 bilo bolje.

Jel ste išli clean install ili?

Ma ja samo update, ma slobodno update. Moze da se iskljuci verifikacija

Nazad
Vrh Dno