Cloud lock ne može da se skine sa recovery ako nemaš pristup tom iCloud nalogu... Kraj priče..običan recovery preko itunes rešava zakljucan iphone preko opcije lociranja uredjaja. ..cudi me da strucnjak kao ti to ne zna....
Sent from my Note Pro 12.2
Ja svaki dan proveravam da li je izasao Update [emoji23] Ne instaliraju mi se Bete.
Ja čekam betu 3, pa da probam
Apple to radi namerno... nekorektno prema svojim korisnicima, jer ih teraju da kupe noviji uredjaj.ovo je postao tezak kriminal sta rade. caletu redovno iskacu obavestenja o apdejtu na iPhoneu i iPadu i verovatno je greskom kliknuo na iPadu da hoce da instalira dok je nesto radio i ovaj krenuo sam bez opcije da se zaustavi ili prekine jer je nov iOS vec nekad skinuo u pozadini... iOS10 ocajno radi na iPad Airu, duplo gore nego 9-ka i ne moze se nikako vratiti na stariji iOS... kriminal...
Ovo sto si napisao nema veze sa vezom. O ovome je pisano vec previse.Update na starijim uredjajima nije trebao da se forsira od strane Apple.Sada ti uređaji lose rade iako je Apple namenio IOS 9 i 10 za njih.Nadam se da ce ispeglati OS... nada umire zadnja...A da vam nema update-a onda bi kukali... Ako necete Update, instalirajte TvOS profil i kraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari