NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Vidim da prva beta nema ništa naročito novo, tako da ću preskočiti za sad. A 10.2.1 radi apsolutno savršeno
I meni je baterija na 10.2.1 previse dobra da bih se igrao s betom..ako ubace neke veće novosti u narednu betu,necu se buniti
Sent from my 6S using Tapatalk
Gde mogu da prijavim problem sa softverom? Evo izasao je novi update ali nisu srediti Assistive Touch bug gde se AS button zaledi u nekom momentu.
Pa nema. Jel tebi kad dodje 15 notifikacija WhatsApp-a od 3 različite osobe ili od iste osobe, jel imaš 15 linija u notifikacijama ili imaš jednu grupisanu.
Ti 10-ku ne koristiš?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali je jako lepo kada pogledaš telefon pa listaš jedno 20-ak notifikacija ili ne daj Bože raspričalo se par ljudi na viber pa listaj 60 notifikacija...Jako je komplikovano uci u aplikaciju i procitati sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сви ви имате е-маил адресу, рецимо користићемо пример [email protected] када сте правили Apple ID користили сте ту е-маил адресу и лозинку да се улогујете у App Store. Са истом адресом сте и активирали иУређај али тада сте од Епла добили још једну е-маил адресу [email protected]. Оно што је јако важно да знате ова icloud.com e-маил адреса је близанац ваше gmail.com адресе, лозинка вам је заједничка!
Ne znam u kojoj temi da postavim ovo pitanje, pa cu postaviti ovde.. Tice se appleid-a
Citam u tekstu sa ovog sajta ajfon.rs i ispade da gmail daje sifru apple-u. Evo citiram
Koliko vidim za pravljenje appleid koristio sam mail samo kao username, ali stavljena je druga sifra, koja nema veze sa mail nalogom. Jel se misli da je zajednicka sifra za icloud ista kao i za appleid, a ne za mail nalog? Ili ovaj kaze da je neko koristio istu sifru za appleid kao i za gmail nalog? Ko, pri cistoj svesti izdravoj pameti, bi radio tako nesto?
Tvoj Apple ID je ujedno i iCloud i najlogicnije je da ga koristis. Na njemu cuvas kontakte, Notes, Reminders, slike ako hoces, mada taj deo ja preskacem, fajlove na iCloud drive (ono sto moze da se upakuje u 5GB koje dobijas free), backup ako hoces, vezujes za njega Find My iPhone.
Ako razmisljas o hakovanju, pre ce neko da ti hakuje mail adresu i onda moze da promeni sifru za Apple ID. Zato postavis i sigurnosna pitanja, koja zapises da ne bi zaboravio, postavis rescue mail adresu.
iCloud je sastavni deo Apple okruzenja i prakticno je nezamislivo da ga ne koristis uz bilo koji Apple uredjaj.
..m=YX(6FGYXjBYjJhN@(s}I`+5,$L}5HnRt9I$/'?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari