Šta je novo?

iOS 10

Ja npr imam problem kod kuce da mi se kaci na unifi stalno, a ne na moju mrezu. Jedino resenje je da obrisem unifi, pa kad ga koristim da stalno kucam username i pass.

Je l' moguće da ovo zaista ne može da se podesi, čak ni nekom workaround metodom? Pa, popizdeo bih da stalno moram da kucam :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Noup. Sigurnost na prvom mestu, nema ceprkanja po sistemu [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jedno noob pitanje, jer ne mogu da nađem pravi odgovor na Guglu a nov sam kad je ios u pitanju. Kako slušati običan fm radio a da nije online stream?

Nikako jer iPhone nema radio kao ni vecina telefona novije generacije

Pa moraju valjda Stable 10.2.1 da izbace, pa sutradan ide 10.3 beta.

Inače kako se ceo svet izložio na dark mode aka theater mode. To dolazi na iOS 11 najverovatnije, pogotovo zbog OLED ekrana koji će biti u novom iPhone-u.

Telefon Iphone 7 i na njemu 10.2 ...a desava se sledece....i kuci i na poslu...Huwaei by Telekom...i wifi radi jedno vreme svima u stanu ili firmi...posle toga u jednom trenutku...meni i dalje radi ali ostalima se desava prekid...znaci nema neta...cim iskljucim wifi na telefonu....modem nastavlja da isporucuje net kao da se nista nije dogodilo...i nema pravila kada se i zasto to desi...ali Iphone je krivac...ima li neko ideju kako resiti problem ?

Nek kupe iPhone :d

Nema mi neke logike da kad se ti nakacis da svima posle nekog vremena ne radi net.

Ja sam na SBB-u, cisco ruter, kace se par telefona i nikakav problem.

Telefon Iphone 7 i na njemu 10.2 ...a desava se sledece....i kuci i na poslu...Huwaei by Telekom...i wifi radi jedno vreme svima u stanu ili firmi...posle toga u jednom trenutku...meni i dalje radi ali ostalima se desava prekid...znaci nema neta...cim iskljucim wifi na telefonu....modem nastavlja da isporucuje net kao da se nista nije dogodilo...i nema pravila kada se i zasto to desi...ali Iphone je krivac...ima li neko ideju kako resiti problem ?
Resetuj ruter.nije to da iphone.imao sam tu situaciju pre.

Sent from Blackberry Passport

Krš ruter. Valjda bar firma može da kupi neki kršteni...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Izašao zvanični 10.2.1. Koliko sam shvatio, treba očekivati 10.3 betu u narednim danima?

Jeste. Hvatas bete ili si na stable?

Bete. Od iosa 9 ih skidam, nikad nijedan problem nisam imao.

2a956e87e966de9c9135d3b2efb52e93.jpg

Koja je ovo tastatura?

BTW, slika preuzeta iz teme zanimljive i smešne slike...

Ljudi jel vama kasne poruke na facebook messendzer nekih 3 do 5 minuta recimo ako ne dirate vas uredjaj jedno 40 minuta sat vremena... meni kasne , jel moze neka pomoc ? ili je to do sbb wifi-a ... na mom 4g internetu stigne poruka za 2,3 sekunde kad miruje telefon jedno sat vremena bez cackanja ...a na wifi mi kasne po 5 minuta... dakle samo kada telefon miruje pola sata pa cak i duze od pola sata... onda kasne

Poslednja izmena:
Sve notifikacije ti dolaze sa Apple servera nebitno koji je app. Ako ti kasne za Facebook, a ostale ne kasne znači da je problem do Facebook servera. Ovde ne pričam o notifikacijama dok si u tom app(in-app ako su implementirane) već dok si u drugom app, home ili je telefon zaključan.

Sve notifikacije ti dolaze sa Apple servera nebitno koji je app. Ako ti kasne za Facebook, a ostale ne kasne znači da je problem do Facebook servera. Ovde ne pričam o notifikacijama dok si u tom app(in-app ako su implementirane) već dok si u drugom app, home ili je telefon zaključan.

izvini nov sam korisnik, ja trebe nista nisam razumeo... reci mi jel tebi kasne poruke na mesendzer fb?

To se i meni desavalo takodje sa telekomovim Huawei ruterom. Inace iphone 5s i bratov iphone 5. Tu je jos veca peripetija bila zbog dva iphone-a. Nekad moram ja da iskljucim i ukljucim wifi, a nekad on. Kao da taj ruter ne radi kako treba u paru sa iphone-om. Vise nemam taj problem jer kada sam produzio ugovor i uzeo brzi net dali su mi novi ZTE ruter.

Poslednja izmena:
jel se to sprema update,pošto vidim da je izašla nova verzija itunesa upravo? :)

EDIT:
izašao 1021

ne sedim ceo dan na forumu.

Naletim ponekad ;)

Ni ja, ali obavesti me telefon ;)

Ja još nisam dobio. Ne znam da li treba ponovo da se prijavljujem, koliko se sećam profil važi za sve verzije iosa 10

Nadam se da ce nova verzija uskoro jer mi telefon odvratno radi na trenutno aktuelnom novom.

Koji telefon je u pitanju.Ja ne mogu da zamislim kako izgleda bolje.6S

Nazad
Vrh Dno