Šta je novo?

iOS 10

Meni vise baguje 10.0.2 nego 10.0.1. Ugasila sam press to unlock jer sam navikla da samo navalim prst na home dugme i da se otkljuca. Medjutim, bez obzira sto je ugaseno, i dalje moram da pritisnem da bi se otkljucalo. Kamera mi se zamrzava kad je ukljucim i plus mi povremeno trazi sifru za Outlook mail kao i nekima ovde. Mnogo me nervira, razmisljam da se vratim na 9-ku ako moze uopste...

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Ne može više na 9-ku, 99,9% sam siguran. Izašao je 10.0.2 već a to znači da je 9-ka history.
Probaj hard reset ako već nisi, a ako jesi onda hard restore heh.
Ne znam, meni na 5C iOS 10.0.2 radi super a vidim dosta ljudi se žali po forumima sa novijim Ajfonovima (6S, SE, itd.) na raznorazne bagove.
Ne znam dal je do telefona il do njih što nešto ne umeju da nameste.

Signed IPSWs

iOS 10.0.2 (14A456)

09/23/2016 2.30 GB
iPhone_4.7_10.0.2_14A456_Restore.ipsw

iOS 10.0.1 (14A403)

09/13/2016 2.30 GB
iPhone_4.7_10.0.1_14A403_Restore.ipsw

iOS 9.3.5 (13G36)

08/25/2016 1.88 GB
iPhone7,2_9.3.5_13G36_Restore.ipsw

dakle necemo da pametujemo ;-) Olupaj mu 9.3.5 dok jos mozes.

Izvinjavam se na dezinformaciji ali ogradio sam se da nisam 100% siguran.
Ranije bi Epl obično obustavio potpisivanje prethodne iOS verzije, dan, dva nakon izlaska novije, a kamoli dve novije kao što je sada slučaj.

Poslednja izmena:
Pitanje jel mi koji smo imali iOS Beta Profile, sad treba da obrišemo taj profil ili kako?

Blagi offtopic al posto su se svi zalili na mail, evo da javim da je meni danas trazio pass za gmail, al ja i dalje imam 9.3.5

Meni nije radio, pa sam se izlogovao u ulogovao u itunes & appstore sa iclouda i proradio.

Hvala druze, sada i meni radi. Da li neko ima iPad 4 generacije i kako radi na iOS 10? Jos uvek sam na osmici, pa se razmisljam da li uopste da menjam nesto ako i ovako lepo radi.

Radi isto ja mislim, tako mi deluje bar.

@igor opet mi nije jasno. Dakle da udjem u Settings i idem na delete profile, onaj koji se instalirao, i onda cu da budem normalan korisnik i doci ce mi klasican update? Brinem da ne zezenem nesto smor mi ponovo da podesavam telefon :)

Meni je kamera prestala da se zamrzava kad sam odradio soft reset (bez brisanja podataka) sa telefona, ipHone 6s, ako nekg zanima.

Radi isto ja mislim, tako mi deluje bar.

@igor opet mi nije jasno. Dakle da udjem u Settings i idem na delete profile, onaj koji se instalirao, i onda cu da budem normalan korisnik i doci ce mi klasican update? Brinem da ne zezenem nesto smor mi ponovo da podesavam telefon :)

Obrisi slobodno beta profile i neces vise dobijati beta update-ove. E sad jedino je nezgodno ako si vec update-ovao na beta 10.1, nacekaces se dok te zvanicna verzija ne "prestigne" a neces vise dobijati beta update-ove.

Upravo sam otkrio 3D Touch prečice u Control centru. Jačina svetla baterijske lampe, izbor vremena tajmera, kopiranje rezultata u kalkulator... Sjajno!

na home kitu dovoljan je hold... za uredjaje bez 3D toucha

Sta ima od uredjaja kompatibilnih sa HomeKit da se kupi u Srbiji?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovako iz glave mislim da je Philips HUE kompatibilan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cekaj, jel bukvalno povezes sijalicu za iPhone home i mozes da kontrolises jacinu svetla?

Koliko kosta takva sijalica? Moze neki link?

Cekaj, jel bukvalno povezes sijalicu za iPhone home i mozes da kontrolises jacinu svetla?
Ne baš... Treba ti Kit za početak u kome se nalazi Bridge. Možeš i kupiti stari Bridge koji je oko 50-60 evra a posebno sijalice, novi bridge je bolji ali ga nema pojedinačno, samo u kompletu. Kada kupiš kit (imaš ovaj kolor ali imaš i beli kit koji je 20 evra jeftiniji mada ne vidim svrhu) onda možeš dodavati jedan po jedan element kao što su sijalice, trake, lampe i sl.

Sistem je da Home Kit kontroliše HUE Bridge a Bridge kontroliše rasvetu. Košta toliko koliko piše na Amazonu.
https://www.amazon.de/dp/B016151IRQ?ref_=ams_ad_dp_asin_1

Muke sa Ios kao i uvek.. vec drugi put rusi hakuju nalog iako su menjane sife. zakljucali ipad(preko where is my iphone) i traze pare.
8fa4a8c18dbacb8e80dbbd4d789cc5c7.jpg

Posle radim restore whats up chata sa icloud i zaglavi u beskonacnost na 99% nekih 2 sata. Dignem ruke.
edff4e7654d9da77e63fb5d31fa8400c.jpg

Da supruga nema Apple uredjaje bio bih srećniji mnogo.

Sent from Note 5.

Poslednja izmena:
Ja bih voleo da ti pojasnis ovde o cemu pricas? Postavio si ipad sa fmi pprukom na ios 5-6 posle postavljas whatsapp ss i ne kapiram sta hoces reci?

Hoće da kaže da su mu Rusi hakovali nalog na uredjaju gde nije updateovan OS najmanje 3 godine i da whatsapp nije završio restore sa iClouda iako je to možda i do aplikacije, ne do iOS-a

Hoće da kaže da su mu Rusi hakovali nalog na uredjaju gde nije updateovan OS najmanje 3 godine i da whatsapp nije završio restore sa iClouda iako je to možda i do aplikacije, ne do iOS-a
whats up restore sam radio njenom iphone 6s plus. A taj ipad 4 je sada na ios 10 i duplo je sporiji nego na ios 6 pa cak i kada ulazis u settings. A icloud joj vec drugi put hakuju bez obzira na menjanje šifre i dužinu iste. Zaštita nikakva na icloud. A ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je prihvatila opciju da pošalje podatke o svojim kreditnim karticama na icloud. Ma njesra su do koske i patim ae
sa njima prinudno godinama.
Sent from Note 5.

Poslednja izmena:
Ja bih voleo da ti pojasnis ovde o cemu pricas? Postavio si ipad sa fmi pprukom na ios 5-6 posle postavljas whatsapp ss i ne kapiram sta hoces reci?
ti slabo kapiras tj površno čitaš.... Elem, poenta je da ne preporučujem Apple nikome.... jer me samo košta živaca i vremena godinama.

Sent from Note 5.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno