Idi slobodno na jeftiniji i5 4460 (160 evra preko Madjara), nema nikakve razlike u gamingu. A posto su zakljucani procesori, mozes uzeti i neku H81/B85 plocu - nema potrebe za Z97.
Ni u Madjarskoj nece biti takvih cena. 450 € min.Sačekaj koju nedelju za gtx1070, ako imaš toliki budžet (380-400€).
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Nemam jos nikakav budzet, krenuo sam da odvajam od plateDa li bi r9 380x 4 gb dd5 bio odlican izbor u narednim godinama?
Nemam jos nikakav budzet, krenuo sam da odvajam od plateDa li bi r9 380x 4 gb dd5 bio odlican izbor u narednim godinama?
Ima ih vec sad za 270..bice po oglasima gtx 970 od 250 do 280e za koji mesec kad se pojave 1070.
Mislim da ce biti vise od 200 kod madjara... Kod nasih derikoza ocekujem 300e.Za 200e max ako RX 480 bude kao što se najavljuje.
Nisam dugo bio u toku, pa cu sada postaviti dva 'sasava' pitanjcaZnam da je bila neka prica jos kod i5 2500K i i7 2600K da oni nemaju 'virtuelizaciju'. Mozda sam ja sve pogresno skontao (vrlo moguce), ali evo pitanja...
1)
Da li intelovi procesori koji imaju 'K' sufiks (i5 6600K, i7 6700K) mogu da koriste VirtualBox kako bih u njima pokrenuo drugi operativni sistem?
2)
Da li taj drugi (virtuelni) OS moze da ima pristup internetu istovremeno dok i glavna masina? Znaci da istovremeno dele pristup mreznoj karti.
Pitam, jer razmisljam o upgrade-u sa E8400...
Sad samo neko ko je neinformisan moze dati za polovnu GTX 970 250+€ kad za 20 dana izlazi Rx 480 koja ce biti i jeftinija i manje trositi i brza, a usput jelte i nova.
Do kraja juna ko proda GTX 970 izvuce neku pristojnu cifru poslje toga te polovne GTX-ice nece moci preko 150, realno samo neko neinformisan moze da je kupi.
Kako ovo smesno zvuci sad ...informisani vidoviti Zlatko :d
ne drzi me za rec,ali samo kod 4770k iz nekog razloga su ukinuli vt-d,i trebala je asrock-ova z plojka da bi radio na ostalim haswell procevima.negde smo svojevremeno na forumu sve to u sitna crevca ispolemisali,probaj sa search-om.
sve ostale generacije imaju regularan i vt-d i vt-x.
I dalje ne bih dao preko 150e za kartu sa 3.5gb rama u danasnje vreme.
Gledajuci kako ni danas nije dosta za sve igre, a tek u buducnosti nece biti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari