FX-6300 je brži u 5 od 8 testova, a 1500 dinara jeftiniji. ČinjeniceEvo i poredjenja cena za cenu.
Integrisane grafike su jednako (ne)upitrebljive , tako da svejedno treba dokupiti posebnu
;3939312 je napisao(la):Dobrivoje, nemoj više. Stavo si i3,i5 i a8 u isti koš...
Ontopic: nedavno sam uzeo g3258 da se malo zanimam dok čekam 4690k i cpu je Best buy za budget mašine pogotovo ako ga uzmete sa nekim cheap b8x i h8x pločama. Imao sam i [email protected] iako sam sa tim proc imao veći max i avg fps imao sam zato i manji min fps nekim čudom...
Dota2 ne radi lepo na full hd na i3 3220. Sve na najgorim podesavanjima. Secne kad je akcija. Ako se spusti malcice rezolucija, na prvu nizu od fullhd, radi ok. Ali izgleda njesra. Eto, da ti sluzi kao poredjenje.Zanima me grafika, igram samo dotu 2, lepo radi ali bi 'teo full hd, kontam da samo prelaskom na i5 mogu da dobijem te performansesto se tice celerona sabija kako radi za taj novac, ja prezadovoljan
![]()
Ja imam g1820 i nisam bas nesto zadovoljan skrolom u pretrazivacima (posebno fb)a ni brzinom otvaranja visestrukih tabova (on launch) a imam ssd. Sta mi je prvi sledeci upgrade da bih primetio razliku u tako nekim stvarima? Drugarov 750k sije skroling po veb-u.
Dali se isplati prelazaksa celeron g1820 na g3258?, jeli ista grafika ili bolja?
Naravno da se ne isplati, sve je to isto.
^ ASRock B85 ploča omogućava VCore preko 1,2V. Spada u rang jeftinijih, nema u radnjama, ima kod "madjara". Mogu da dam i tačnu oznaku - za nju sigurno znam. Takodje i Asus na B85 čipsetu nudi isto, ne znam oznaku modela. Gigabyte B85 ima limit na 1,2V.
pa daj tacnu oznaku ploca za koje sigurno znas da daju VCore preko 1,2,cemu poenta,nije reklamiranje,a moze citaocima teme jako da pomogne.
Gigabyte GA-B85M-D3H, poslednji BIOS(F14), Vcore up to 1.8V. Za 7.700 din savršena ploča za ceđenje G3258.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari