Pitanjce: da li kuleri sa prethodnoh socketa pasuju na 1200 socket?
Uz poslate račune od kulera i procesora/ploče (mađari stop).Fabrički ne, ali Noctua & Co nude adaptere da mogu pasovati.
U principu Backplate ti je problem from moze i da bude ok ja sau samo malo sire rupe tj i on 2011/2066. Posto Meni za Ek blok stari intel front plate koji pokriva od 1155 do 2066 on ogovara samo ti treba backplate. EK ga daje ali mora postarina da se plati. Neke ploce imaju na sebi i stare rupe to treba ostao obatiti paznju.Pitanjce: da li kuleri sa prethodnoh socketa pasuju na 1200 socket?
I ja sam se tripovao dok nisam shvatio da stvarno nema potrebe za njima tj ne iskoristim pola stvari.A preporuka za plocu? Ja sam malo old school pa sam gledao full ATX ploce, nesto ne gotivim ove mini. Ali izbor je nikakav za neke normalne pare u nasim prodavnicama (14-15k). Jel ima smisla izbegavati B560m ploce, ili se tripujem za dzabe? Prvi izbor mi je bila Gigabyte B560 HD3 ali je ne nalazim na stanju
i7 10700F + 560m HDV + 32GB ram za 380e?I ja sam se tripovao dok nisam shvatio da stvarno nema potrebe za njima tj ne iskoristim pola stvari.
Ovo sam uzeo sinu, izaslo je 380€, sutra montaza.
Pogledajte prilog 326209
Sto ne uzmes samo i7 8700k kad ti je vec frka podesiti sve? U tom slucaju nema zezanja sa podesavanjima.Nisam hteo da otvaram novu temu, deluje mi da bih i ovde mogao da dobijem koristan savet. Trenutno imam i3-8100, pa sam razmisljao o nekom upgrade-u i kao dobra kombinacija mi se nametnula Intel i5-11400f + neka B560 ploca. Racunar koristim malo za igranje i bavim se web programiranjem (JavaScript generalno). Zadrzao bih se na intel platformi jer koristim Hackintosh + Windows dual boot a sa intelom je jednostavnije sve to podesiti. Generalno je dilema da li 11400f, 10400f ili mozda cak i neki ryzen 3600 npr. Generalno mi se cini da je ova nova 12 serija previse nova platforma a ne bih bas da budem early adopter![]()
Mindfactory u Nemackoj.Bogami cena je vise nego dobra, pretpostavljam da nije kod nas uzimano nista?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari