ivica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.09.2002
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
- Matična ploča
- Gigabyte Z890 Eagle
- RAM
- 2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
- GPU
- Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
- Storage
- Kingston NV3 2TB + HDDs
- Zvuk
- onboard
- PSU
- BeQuiet! Pure Power 12 1000W
- Kućište
- Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
- Monitor
- Dell U2312HM
- Miš & tastatura
- Logitech K330, M705
- Pristup internetu
- Kablovski internet
salac je napisao(la):E ivice ivice.......
Posto kapiram da si klinac, znam da ti nije lako.
Mi smo cinjenice o zivotu sticali gledajuci Branka kockicu, Opstanak, citajuci Zeku, Tik Tak i Decije Novine (poneko i Kekeca). U skoli su nas terali da citamo knjige, a kako nije bilo neta ni benchmarka listali smo casopise, nabadali tastaturu (LDA #10 , STA $0314, LDA #00, STA $0315 - ko razume shvatice) i slusali pametnije od sebe.
Ti si odrastao na Teletabisima, Power Rendzerima i Mandi - sta da ti kazem, upropascen si za ceo zivot.....
E nije bash tako....A kad si vec pomenuo Teleubise...(nije greshka)..U jednom selu na jugu Srbije troje(a mozda i vishe) dece je skochilo u bunar gledajuci tu glupost..i naravno tragichno zavrshila...A mozda sam stariji i od tebe...ili sam barem blizu...'81. godishte...ako hocesh da znash. U avgustu punim 23 god.
A od gore navedenih serija gledao sam sve pa chak i lepio album Zivotinsko carstvo...
Danashlja deca nemaju shta i da gledaju...sve same gluposti...Nema vishe ni Dushka Dugushka(Bugs Buny), ni Patak Dache,...ni petla Sofronija(on je meni najsmeshniji
Danas deca gledaju Mangu(mada desi se da bude neka dobra), kojekakve gluposti i jadnu sinhronizaciju i ostalo....Nemash bre nashta da se nasmejesh....kad to vidish....Izuzev onog na B92...
Action man,...Gangrena,...i sl kompanija...Mislim Gangrena...kako moze taj lik da izgleda kad se tako zove....Sve u svemu od mladih dechka se pravi potencijalni profesionalni vojnik....naravno uz cs,...i ostale ratne igre...nije ni chudo....
A evo ja sad bash odgledah diskaveri na BK,...Kad god sam kuci obavezno se gleda...mada pocheli su da vrte sve u krug...
Demonstraciju asemblera ne morash da pishesh jer ..paz sad..evo jedna rutuina (potprogram) za ispis na displej (nizi bit)
ISPNIZ CMPB #$10
BMI DLO
CLRB
STAB DL
RTS
DLO LDX #LTAB
ABX
LDAB LEDZ
ASLB
ADDB 0,X
STAB DL
RTS
Al ako ocesh moze i jedna classa.....al necu....salac....
P.S. Stavi binarne cifre a ne hex ispod nika...Moj savet...Sve nule!!!
Poslednja izmena: