.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Po meni je bolje igrati neku stariju igru nego ovo njesra, strasno.
Pa ti onda igraj, niko ti ne brani ... 😀 ...
Po meni je bolje igrati neku stariju igru nego ovo njesra, strasno.
Pa i odigracu sigurno, nego da igram ovako djubre od igre :d 😉
Ako mozes ti da mi nesto predlozis, jer vidim da imas sluha za dobru igru :d :d
Ma tu sam bas juce zavrsio :d nego daj mi neku tvoju omiljenu Bratz Games 😛 😀
@sikili:
brate sad vec trolujes 🙂 Ako ti se ne svidja igra ok, reci makar zasto, a ne ovako, bzvz. Ni meni se ne svidja SC😀A i GRAW ali znam zasto i napisao sam zasto, a ne : igra je djubre, bolje igrati simse 🙂 Meni recimo bas fale jednostavne igre kao sto je "Psygnosis" nekada pravio, neka dobra skrol pucacina u kojoj se extra tesko gine i koja ima extra mnogo oruzja i power-up-ova bi bila idealna 🙂 Pre-komplikovane igre tipa Total commander me smaraju i ne opustaju... Infernal je bas "lako stivo" da mozes da igras pola sata i zagasis i da se ne nerviras previse (ili cak uopste). Nikad nisam razumeo ljude koji igraju igre koje ima malo malo pa kidaju zivce...Ja takve igre momentalno uninstaliram...Kad te nesto cima onda to nije razonoda, a ako nije razonoda, a oduzima slobodno vreme, onda je glupost...Naravno pojam "razonoda" podleze razlicitim ukusima, pa ako te "Infernal" nervira i ako ti je dosadan, obrisi ga, sto bi ga igrao ? 😉
pa i nece bas biti susa posle stalkera...UT 2007, <neki marinci na UT3 eng.>, ET:QW, Crysis, a verovatno ce i iznenaditi jos neki naslov ili port sa konzole...
zaboravio sam BioShock 😉
PS. Debilno bi bilo da Crysis izadje sledece godine...meni je svejedno, ali njima nece biti. UT3 engine nije za salu i nismo videli ni 10% onoga sto on moze. Crysis ce biti old news ako izadje posle UT-a i UT3 engine (full dx10) igara..To bi bilo ko da je doom3 izsao posle FEAR-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari