.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Po meni je bolje igrati neku stariju igru nego ovo njesra, strasno.
Pa ti onda igraj, niko ti ne brani ...
Po meni je bolje igrati neku stariju igru nego ovo njesra, strasno.
Pa i odigracu sigurno, nego da igram ovako djubre od igre :d![]()
Ako mozes ti da mi nesto predlozis, jer vidim da imas sluha za dobru igru :d :d
Ma tu sam bas juce zavrsio :d nego daj mi neku tvoju omiljenu Bratz Games![]()
![]()
@sikili:
brate sad vec trolujesAko ti se ne svidja igra ok, reci makar zasto, a ne ovako, bzvz. Ni meni se ne svidja SC
A i GRAW ali znam zasto i napisao sam zasto, a ne : igra je djubre, bolje igrati simse
Meni recimo bas fale jednostavne igre kao sto je "Psygnosis" nekada pravio, neka dobra skrol pucacina u kojoj se extra tesko gine i koja ima extra mnogo oruzja i power-up-ova bi bila idealna
Pre-komplikovane igre tipa Total commander me smaraju i ne opustaju... Infernal je bas "lako stivo" da mozes da igras pola sata i zagasis i da se ne nerviras previse (ili cak uopste). Nikad nisam razumeo ljude koji igraju igre koje ima malo malo pa kidaju zivce...Ja takve igre momentalno uninstaliram...Kad te nesto cima onda to nije razonoda, a ako nije razonoda, a oduzima slobodno vreme, onda je glupost...Naravno pojam "razonoda" podleze razlicitim ukusima, pa ako te "Infernal" nervira i ako ti je dosadan, obrisi ga, sto bi ga igrao ?
![]()
pa i nece bas biti susa posle stalkera...UT 2007, <neki marinci na UT3 eng.>, ET:QW, Crysis, a verovatno ce i iznenaditi jos neki naslov ili port sa konzole...
zaboravio sam BioShock
PS. Debilno bi bilo da Crysis izadje sledece godine...meni je svejedno, ali njima nece biti. UT3 engine nije za salu i nismo videli ni 10% onoga sto on moze. Crysis ce biti old news ako izadje posle UT-a i UT3 engine (full dx10) igara..To bi bilo ko da je doom3 izsao posle FEAR-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari