Šta je novo?

Infernal

Pa i odigracu sigurno, nego da igram ovako djubre od igre :d ;)

Ako mozes ti da mi nesto predlozis, jer vidim da imas sluha za dobru igru :d :d

Ma tu sam bas juce zavrsio :d nego daj mi neku tvoju omiljenu Bratz Games :p :D

koje pwnovanje:D

Na prvi pogled mi se ne svidja. Pucaju sa svih strana na tebe, a tebi nista. Mozda ce kasnije biti bolja i interesantnija. Mada posle "R6:LV" svaka igra je bez veze.

Bah,i ja sam pre neki dan zavrsio Vegas pa mi ovo deluje kao obicno djubre.Covece pogodili su me jedno 100 puta i nista,jos stojim:d .Idem bez municije na njih dvojicu,setam prema njima a oni pucaju, i jos jednog uspem da izmlatim:wall:

Sta jednoga, pa sve sam ih pobio golim rikama :eyebrows: jer nisam znao kako se kupi municija i oruzije od onih koje sam ubio .

@sikili:

brate sad vec trolujes :) Ako ti se ne svidja igra ok, reci makar zasto, a ne ovako, bzvz. Ni meni se ne svidja SC:DA i GRAW ali znam zasto i napisao sam zasto, a ne : igra je djubre, bolje igrati simse :) Meni recimo bas fale jednostavne igre kao sto je "Psygnosis" nekada pravio, neka dobra skrol pucacina u kojoj se extra tesko gine i koja ima extra mnogo oruzja i power-up-ova bi bila idealna :) Pre-komplikovane igre tipa Total commander me smaraju i ne opustaju... Infernal je bas "lako stivo" da mozes da igras pola sata i zagasis i da se ne nerviras previse (ili cak uopste). Nikad nisam razumeo ljude koji igraju igre koje ima malo malo pa kidaju zivce...Ja takve igre momentalno uninstaliram...Kad te nesto cima onda to nije razonoda, a ako nije razonoda, a oduzima slobodno vreme, onda je glupost...Naravno pojam "razonoda" podleze razlicitim ukusima, pa ako te "Infernal" nervira i ako ti je dosadan, obrisi ga, sto bi ga igrao ? ;)

@sikili:

brate sad vec trolujes :) Ako ti se ne svidja igra ok, reci makar zasto, a ne ovako, bzvz. Ni meni se ne svidja SC:DA i GRAW ali znam zasto i napisao sam zasto, a ne : igra je djubre, bolje igrati simse :) Meni recimo bas fale jednostavne igre kao sto je "Psygnosis" nekada pravio, neka dobra skrol pucacina u kojoj se extra tesko gine i koja ima extra mnogo oruzja i power-up-ova bi bila idealna :) Pre-komplikovane igre tipa Total commander me smaraju i ne opustaju... Infernal je bas "lako stivo" da mozes da igras pola sata i zagasis i da se ne nerviras previse (ili cak uopste). Nikad nisam razumeo ljude koji igraju igre koje ima malo malo pa kidaju zivce...Ja takve igre momentalno uninstaliram...Kad te nesto cima onda to nije razonoda, a ako nije razonoda, a oduzima slobodno vreme, onda je glupost...Naravno pojam "razonoda" podleze razlicitim ukusima, pa ako te "Infernal" nervira i ako ti je dosadan, obrisi ga, sto bi ga igrao ? ;)

Pa naravno, niko nije rekao da je ovo otkrovenje, cak sam vise puta ponovio da nije nista spektakularno, ali je igra skroz ok ... Nekad ti lezi ovo, nekad ono, nekad ovo-ono, nekad ni ovo ni ono :) ...

Demo sam probao i sta da kazem i zakljucio sam sam da je veliki shit. Grafika je ok za danasnje standarde,optimizovanost ok, a gameplay je dosadan,dosadan,....... Pogadjajte sta je sledilo.... uninstall :banana: :crash:

Poslednja izmena:
Mnogo loshe igre u pauzi do najavljenih "hitova", koji ne znam kad će i da li izaći:p

Infernal ću probati ovih dana, pa makar i da me natera da opet zaigram Max-a :)

joj, ja ne stizem ni ove stare(ije) da odigram :) Inace nema mi ovaj Infernal smek kao MaxPayne, drugacija je atmosfera nekako, mada je u sustini izvodjenje slicno, uz dodatke magija...Ima neki smek koji mi se svidja, do duse igrao sam samo demo za sada, na full cu da se bacim kad zavrsim R6 Vegas, pre njega sam kreno FEAR EP, ali je posle 10-tak nivoa smorio sa konceptom i repetitivnoscu...

@Sikili:

imam sasvim dovoljno godina (vreme fax-a davno proslo) da znam da su ukusi razliciti i da o njima ne vredi raspravljati. Ne vidim cemu to neukusno vredjanje...

Trenutno sam u emisiji Rafinerija. Treba da eliminisem bossa, koji se nalazi na vrhu neke rakete. Zute kapsule sam uspeo u prvoj turi da razbijem, ali se dalje nista ne desava?
Meni se posle nekih 1h granja, igra ukoci ( game.exe ), a sa alt-tab normalno mogu da izadjem na desktop. Da li se i Vama, igracima. desavalo? I nije tako losa, kao na prvi pogled.

Ja igram final verziju i mada fps nije moj zanr ipak ovu igru mogu da svarim...

@borab i meni se slicno desava nakon 1-2h igra po nekad pukne game.exe...

Poslednja izmena od urednika:
meni je igra skroz ok, za sada radi bez problema, nema pucanja i izbacivanja iz igre

pa i nece bas biti susa posle stalkera...UT 2007, <neki marinci na UT3 eng.>, ET:QW, Crysis, a verovatno ce i iznenaditi jos neki naslov ili port sa konzole...

pa i nece bas biti susa posle stalkera...UT 2007, <neki marinci na UT3 eng.>, ET:QW, Crysis, a verovatno ce i iznenaditi jos neki naslov ili port sa konzole...

UT3 tek krajem godine... odlozen je ... ET:QW isto tako za drugi kvartal ove godine (najverovatnije jun, ako ga ne odloze opet), Crysis najverovatnije krajem ove ili pocetkom sledece godine .... A za ostale ne znam, zbog odzvanjanja u glavi ova tri naslova :p

zaboravio sam BioShock ;)

PS. Debilno bi bilo da Crysis izadje sledece godine...meni je svejedno, ali njima nece biti. UT3 engine nije za salu i nismo videli ni 10% onoga sto on moze. Crysis ce biti old news ako izadje posle UT-a i UT3 engine (full dx10) igara..To bi bilo ko da je doom3 izsao posle FEAR-a

zaboravio sam BioShock ;)

PS. Debilno bi bilo da Crysis izadje sledece godine...meni je svejedno, ali njima nece biti. UT3 engine nije za salu i nismo videli ni 10% onoga sto on moze. Crysis ce biti old news ako izadje posle UT-a i UT3 engine (full dx10) igara..To bi bilo ko da je doom3 izsao posle FEAR-a

I Bioshock je odlozen negde za avgust/septembar ...

Ok, mozda Crysis nece sledece, ali ce sigurno krajem ove godine, sto su i sami developeri indirektno najavili ... Za snagu i mogucnosti UE3 se slazem, babaroga ...

Poslednja izmena:
Presao sam onaj nivo sto me je mucio. Zaboravio sam mogucnost telekineze ( tj gravity manu).
Sledeci , mision 3, je brate strava. Radnja se odvija u celicani, grafika je super, dobijas mogucnost dvostruke teleportacije. Sto vise igram, sve duze ostajem prikovan za stolicu. Sva sreca sto mozes zrtve da privuces k sebi, to je jedini spas kada ostanes sa malo energije.

Necu nikog da uvredim, ali vec polako smaraju komentari tipa odlozeno ovo, ono za tad i tad. Ovde se prica o ovoj igri i pricajte samo o njoj. Znaci konstruktivne kritike u vezi dobrih i losih strana igre. Skroro u svakoj temi neko kaze nesto tipa igracu ovo dok ne dodje ovo, pa se onda o tom drugom poce razglabati. Treba napraviti thread koji se tice samo za odlaganje igara. E sad sto se tice same igre. Grafika je cista desetka, super optimizacija, muzika je bas po mom ukusu, neki metal. Voice acting nije nista specijalno, a nije ni ocajan. Zvuk je korektan. Malo sam zagazio u igru tako da o celokupnom zapletu ne mogu nista da zakljucim, ali je prica zasad manje vise standardna. Neprijatelji se solidno ponasaju, sakrivaju se iza nekih stvari, ali ponovo cesto srljaju na vas. Svidjaju mi se kako su uradjene specijalne moci, a pogotovo kada isisavam neciju zivotnu energiju to nikako da mi dosadi. Sve u svemu, igra za opustanje, nista pretenciozno, ali ponovo barem po mojim kriterijuma dovoljno zabavno zapakovano u prelepu glazuru. Ponekad se osecam kao da igram Painkiller samo iz trece perspektive sa metal muzikom .

Zavrsio sam.
Broj misija:5

Moje ocene:
AI: 6
Audio:7
Igrivost:9
Grafika: 9

Igra je zavsena za nekih 15h.
Najkraci , ali i najtezi nivo je svakako poslednji, na kojem treba da ukantas 2 bossa.

Gamesaves su tu, pa ako nekom treba...

tebe je ova igra bas uvatila u masinu ? :) Evo stoji mi CD tu pored i kad sam video kolko si se ti zarazio i da si je u dahu presao - ne smem da je instaliram, imam posla preko glave :)

Da znas koliko si u pravu. Kazem sebi:" Jos ovog da ubijem , onog, da se spasim na neko sigurno mesto", pogledam na sat kad ono 02.30. A ujutru se ide na posao.
Tacno je da si na pocetku skoro besmrtan, ali samo zato sto imas ono odelo. Kasnije ostajes bez odela pa da vidis cuda, kako se lako gine. Na poslednja 2 nivoa je velika frka.

Nazad
Vrh Dno