Šta je novo?

Infamous

Ovo kaze lik sa supervideoigre sajta:
INFAMOUS
Važna napomena: igra greškom programera trenutno nema engleski jezik u sebi, iz
Playstation-a ovih dana treba da bude realizovan patch preko PSN-a koji rešava ovaj
problem. Od ostalih jezika tu su: francuski, nemački, španski, holandski i italijanski.
CENA: 2499 DINARA

Cijena na shopto ce biti 33 funte, bez postarine...

Posto znam da on uglavnom nabavlja igre iz francuske, velika je verovatnoca da taj Infamous bude sinhronizovan na francuskom, odnosno da uopste nema mogucnost engleskog. Tako su ga napravili po regionima, i uopste nisu ubacivali engleski kao opciju 🙂

Ko ce ga znati... Ja ga svakako necu uzimati, a i da mislim ne bih ga uzimao bez engleskog! Ali ponuda je dobra, pa ako taj pach o kome covjek prica uopste izadje, ko voli moze i da izvoli... 🙂

Pazi kad nisam ni video da si to napisao 🙂 Ako izlazi taj patch onda stvarno jeste odlicna ponuda..

Ja jedino što znam jeste da je FIFA imala varijante sa engleskim komentatorima preko PSNa, a za jezik se ne sećam da se sada dodavao 🙂

Ja nisam primetio da je igde bilo... Da ne bude zabune, engleski jezik postoji, ali samo u UK i USA verzijama igre, dakle ako odatle porucite onda ima engleski. Pitanje je samo da li on baronise za taj patch, i da li mozda ima barem engleski titl?

Poslednja izmena:
Ovo kaze lik sa supervideoigre sajta:
INFAMOUS
Važna napomena: igra greškom programera trenutno nema engleski jezik u sebi, iz
Playstation-a ovih dana treba da bude realizovan patch preko PSN-a koji rešava ovaj
problem. Od ostalih jezika tu su: francuski, nemački, španski, holandski i italijanski.
CENA: 2499 DINARA

Cijena na shopto ce biti 33 funte, bez postarine...

Jel dobio igru , sajt trenutno ne radi pa ne mogu da proverim ?

Ako je to istina da ce biti ubacen i engleski jezik , ovo je fantastican dil.

Poslednja izmena:
Ne bi on to tako jeftino prodavao da je sve tako kao sto pise 😉.

To sam i ja odmah pomislio, ali vidje li ponudu za UFC 2009: UNDISPUTED?
CENA: 2999 DINARA, a ne pise da nema engleski, ili je to mozda slucajno izostavio? 😛

Evo sta mi je napisao :

Sto se tice Infamous-a on je vec u prodaji, tj. moze da se preuzme svakog dana od 18 do 21h.
Verzija koja je stigla ima zakljucan engleski jezik. Kako se u celoj Evropi digla velika prasina
oko ovoga, cak Playstation-u preti zabrana prodaje i ogromne novcane kazne. Zadnja
informacija glasi da ce Playstation veoma brzo izbaciti patch preko PSN-a koji ce odkljucati
engleski jezik na samom disku. Ja licno ocekujem da se to desi do petka, kada inace zvanicno
pocinje prodaja igre. Sto se tice kupaca koji od nas kupe ovu igre, ako Sony neresi ovaj problem
mi cemo im nadoknaditi placeni iznos za ovu igru. Tako da niko nije na gubitku.

/Milos

Kod njega sam vec narucio minimum 6-7 igara i nikada nisam imao problema , pa mu ipak verujem.

Sada cu naruciti igru , pa mozda i stigne sutra ...

Brate, kako on to zna :d Taj covek se ponasha kao da radi u Soniju, a samo je obichan shvercer koji ima kombinaciju da mu neko stalno donosi igre...

Mene iskreno bas briga, znam i nemacki tako da mi nije problem! 😀

Ali ako budem uzimao mislim da cu pre uzeti UFC!,)

http://www.vg247.com/2009/05/19/infamous-euro-versions-to-get-english-language-patch/

“Following feedback from the community, we realise that there is a strong demand for English language on the Dutch, French, German, Spanish and Italian version of InFamous,” said the company in a statement.

“To remedy this situation, we will be providing a patch shortly, which will add English language to the game. As soon as the patch is ready, we will ensure that everyone is informed.”

Pa da, a mejlovi sa ekstenzijom ".RS" i ostali su im namesteni u podesavanjima na "forward to recycle bin" 🙂

Ponuda je verovatno vise nego povoljna ali da je igra u stilu GTA IV nikako se ne bih slozio. 🙂 Vise mi izgleda na nekog "Super Spiderman-a" koji duva sve ispred sebe nekom cudnom energijom 😀

Sta rade ovi trejleri i dobro smisljenje lozacke recenice, napalio sam se iako mi se nije toliko svideo demo 🙂

""Everyone thinks I have the power to fix it. But i don't know if i can, or if i even want to..." ,) :Klanjanje

http://www.youtube.com/watch?v=cpz0hwdfjW4

It's ... alive !!!! :d

E sada da jos docekam patch za Engleski jezik , izlazi za 2 - 3 dana ... ( tokom 29-og valjda , petak )

Poslednja izmena:
Lepo, cujem da demo jako lose oslikava full verziju, odnosno da je sve mnogo raznovrsnije i zanimljivije..
Zanima me kakve su misije, da li su onako debilne kao ona sa vozom, i onim nestajucim neprijateljima, kolika su ostrva (u poredjenju sa GTA IV recimo), znam da ih 3 ima valjda, i da li mozes kasnije po celom gradu da skakuces kad otvoris sva tri..

Mozes da spajperises strujom iz ruke !!! Zar to nije dovoljan razlog da kupis igru?

20090525.jpg

It's ... alive !!!! :d

E sada da jos docekam patch za Engleski jezik , izlazi za 2 - 3 dana ... ( tokom 29-og valjda , petak )

Hehe, eno Borisa i mene na fotki. 🙂
Hoces da kazes da neces da pokrenes igru dok ne izadje patch? 🙂

Izasao je patch koji dodaje engleski jezik ! Svega je 7mb .

Igrao sam samo prvi ''nivo'' pa ne mogu neke utiske da napisem ... Moram u skolu , pa ce utisci stici posle opsirnijeg testiranja , veceras 😀

Serbian, da li je omot na francuskom? Posto kontam da si sa supervideoigre kupio.

Nazad
Vrh Dno