Šta je novo?

Infamous

Pa to i jeste jedina taktika...
Kad klekne onda ga udri svim sto imas... (ja sam koristio bombe) E da, koristi stit... ON te lepo dopunjava kad te gadja svim onim sranjima... Jedino ne pomaze kod zemljotresa, ali to preskocis, i duhova, ali od njih mozes da pobegnes... Sve u svemu, vise su me namucila ona leteca ****** (bio sam na Good pa je trebalo svaki od njih 2x pogoditi munjom, mada mozes da koristis i shockwave) nego sam boss

Pa i nije :)

Ja sam mu više štete naneo običnom munjom dok sam u rikverc bežao od njega nego raketom dok kleči.

Mozda kao Evil... Na Good je tesko da ga dovoljno pogadjas munjicom... U principu ti treba 3-4 njegova klecanja da ga bombama sredis na Hard... Doduse ja sam se izverzirao sa bombama posto sam ih najvise i koristio :) Jedino sto je bitno je stit... On te lepo dopunjava tako da ne moras stalno da trazis gde da se dopunis :)

3-4?

Ja sam ga preko 10 puta rokao raketama (po 3-4 rakete u rafalu sa dodatnim malim što lete okolo :) ) i pride sam ga dok bežim konstantno rokao munjama, čak sam ga par puta i bombapa pogodio dok sam bežao (bombama sam detonirao one njegove žute bombme) i gromom sam ga zakačio dok sam leteća ****** skidao. Davno sam igrao na normal/good ali ovo je definitivno ****nije.

Toliko treba... (moguce je da je bilo 4-5 ali to je mnogo manje od 10) Probaj... Inace, ne koristi ti da ga gadjas ako nije kleknuo... Tek onda je ranjiv... Doduse, pogresio sam za bombe (verovatno zato sto mi je to bilo omiljeno oruzje)... Koristio sam Megawatt Hammer (to je ono najjace, ako se dobro secam) To ga brzo oslabi...

Mogli bi ovu ljubavnu romansu i na neki chat ? :p
Aj bezte bre, vuce me da klickem po spojlerima, a danas krecem da igram igru.

Platinium verzija izlazi 01.11.2009 za 15 funti, tako da ne kupujte vise kod francuza. :)

Nazad
Vrh Dno