Šta je novo?

Infamous

Zavrsio kao "dobrica", skupio svih 350 krhotina. Fantasticna igra. Pocinjem kao "zloca" da vidim i drugu stranu price.
Jedna od prvih pravih predstavnika PS3, pored KZ2, od MGS4 sam ocekivao vise.

Jesi li provalio da na Hard modu ne mozes da skupis dovoljno poena da kupis sve moci pa makar skupio sve krhotine, vec moras da ponavljas misije (nedostajace ti oko 7-8000XP)? Sad sam dosao do Kesslera, a ostala su mi samo dva side questa (po jedan Satellite Uplink na Warren i Historic ostrvu)

Sreca pa ima bug, da ako prekines misiju pre kraja zadrzavas XP :) Inace igra je odlicna... Taman dobra mesavina pucacine i platforme... Toliko je dobra da sam prekinuo Dead Space na pola (ali cu nastaviti cim ovo zavrsim)

Igrao sam samo prve 2 misije hard mode, evil. Na normal modu ima dovoljno XP, sa svim sporednim i glavnim misijama ostalo mi preko 2000 XP na kraju.

Ja sam od pocetka igrao Hard i nije nikakav problem... Samo da ne uleces usred njih 50 vec ih polako skidas sa nekog krova... PC igre na Hard su obicno mnogo teze... (ipak se ja jos navikavam na gamepad) Jedina frka su Seatllite Uplink misije posto imas manje vremena i skoro da ne smes da pogresis... Neke od njih sam zavrsavao u poslednjoj sekundi :)

Ja pređoh dobru kampanju, odlična igra, ni u jednom trenutku me nije smorila. Jedino bi zla kampanja mogla više da se razlikuje, krenuo sam da je igram, i ne vidim da ima neke bitne razlike.

Mene je mrzelo da pocinjem zlu kampanju (mada bi trebalo da bude laksa) posto sam pretpostavljao da ce sve misije biti iste uz razlicite side questove... Jedino su moci drugacije... (mada je vecina zajednicka)

aj sad neko od vas kazhe da zheli da menja igru.. :D

Igru sam probao i nesvidja mi se uopste.Deluje zanimljivo mom burazu koji ima 13 godina :)

kupio sam igru,igrao,stigo do drugog ostrva i mogu da kazem da je igra extra.
e sad da vas pitam da li mogu da se vratim na prvo ostrvo?

Da. Zar ti nije bilo lakše da odeš donde nego da pitaš na forumu? :)

Poslednja izmena:
pa jeste,ali sam morao da je ugasim,a bash me kopkalo da li mogu da se vratim,jer nisam pokupio sve sa prvog ostrva :)

Ni meni matorome nije zanimljiv taj tip igre ali moj sin od sest godina otkida,jos kad skupi drustvo njegovog ranga ja vise ne mogu da dodjem na red.

Koja je fora sa shardovima?
Da li se oni resetuju ako se ponovo krene igra (prelazim kao nezao, ali nameravam i zlu verziju da odradim)?

Skupio sam 316/350 pa da znam da li da ne završavam ovu priču (još 2 misije su mi ostale) i pojurim ih ili da ih ganjam u novom obilasku igre. Pretpostavljam da sam neke na prva dva ostrva izostavio.

I kako osvojiti 100% na trećem ostrvu?
Ostalo mi je nekoliko zona, nema misija za njihovo zauzimanje, i u statistikama piše da imam 84/84 "opština".

Ima prilično blesavih stuntova, 15/21 sam odradio, od kojih je većina slučajno izvedena. :)

Koja je fora sa shardovima?
Da li se oni resetuju ako se ponovo krene igra (prelazim kao nezao, ali nameravam i zlu verziju da odradim)?

Skupio sam 316/350 pa da znam da li da ne završavam ovu priču (još 2 misije su mi ostale) i pojurim ih ili da ih ganjam u novom obilasku igre. Pretpostavljam da sam neke na prva dva ostrva izostavio.

I kako osvojiti 100% na trećem ostrvu?
Ostalo mi je nekoliko zona, nema misija za njihovo zauzimanje, i u statistikama piše da imam 84/84 "opština".

Ima prilično blesavih stuntova, 15/21 sam odradio, od kojih je većina slučajno izvedena. :)

E ovako, posto sam upravo zavrsio skupljanje shardova mogu ti reci da oni vaze samo u savegame-u koji je trenutno ucitan. Ja imam poseban save game za zlu kampanju i tamo sve sakupljas ponovo cini mi se.

A za situaciju kada ostane mala povrsina koja nije osvojena samo prodji nekoliko puta bas tim delom i cekaj da se pojave protivnici, obicno ih je nekoliko i kada ih sredis kod jednog ce se pojaviti prompt za misiju nalazenja paketa. Nadji paket u bilizini i to je to. Meni je i u drugom i u trecem ostrvu posle prelaska igre ostalo bas malo parcence neosvojeno i zabrinuo sam se kako da to zavrsim posto sam sve side misije presao, medjutim igra sama posle malo vremena da tu misiju sa trazenjem paketa. Nekad mora da se prodje tuda vise u puta da se saceka respawn protivnika.

Meni su stuntovi zlo, ko ih izmisli :mad: i ja imam 15 od 21 i zaglavio sam se na splash and crash koji je dosta *****n :wall: Ne svidja mi se sto nemam neku listu onih koje sam vec otkljucao umesto onog na dnu ekrana gde ti kaze koji je sledeci. Steta sto je i to vezano za save game a ne za neki poseban save koji belezi kompletnu statistiku.

Inace odlicna igra, bas me je prijatno iznenadila. Za prvu igru na ps3 sucker punch je odradio odlican posao kad se uzme u obzir da su pre toga radili sly cooper na ps2.

Dobro da znam da ovaj savegame čuvam za penziju. imam 347/350 shardova. Isti stunt i mene muči, dok padam ne stignem da otpustim L1 pa umesto thunder dropa bacim bombu na koju sam padnem i ćao. :)

Konacno sam se i ja dokopao igre.
Da igram evil ili good kampanju ? :)

Jednu pa drugu. Evil je teža.

Ja sam good prešao na normal, i evil na hard sam doterao do poslednje misije. Večeras, ako ne bude problema, pada prvi platinum trofej u karijeri... :)

Kako bre Evil teza? Mozda zato sto si Evil igrao na hard a Good na normal?

Ja sam samo prelazio Good na Hard... Izgledalo mi da ce biti lakse na Evil kad ne moras da pazis na prolaznike i kada imas chain lightning (sto olaksava skidanje onih lebdecih ****** sto baca glavni boss)

Na good te headshot healuje a ovde izaziva eksploziju. Na good me nisu mogli ubiti, dok na evil sm ja lakše rokao ali i ginuo :)

Lakse si ginuo posto je bilo na Hard, a prvu si igrao na Normal... Inace, bio dobar ili los ako uletis u rulju na Hard vrlo lako moze da se desi da zagines...

Htedoh reći da mi je više odgovaralo da headshotovi vraćaju energiju nego da budu destruktivniji, takođe shockwave je mnogo korisniji u plavoj boji nego u crvenoj. :)

I konačno.... Uzeh platinum Trophy (prvi do sada). na hard evil je poslednji boss fight poprilično iritantan. Ali, iz nekoliko pokušaja veoma izvodljiv. :)

I konačno.... Uzeh platinum Trophy (prvi do sada). na hard evil je poslednji boss fight poprilično iritantan. Ali, iz nekoliko pokušaja veoma izvodljiv. :)

Cestitke, meni je i na normal bio iritantan, ali kad si ti uspeo valjda cu i ja jednom, imas li neku strategiju za njega i koliko je drugaciji fajt na tom nivou tezine?

Ne da ti da dišeš. :)

Spamuje napade ko lud. Ono čudo kao tvoj shockwave, to koristi ko lud i odmah za tim ide zemljotres koji možeš preskočiti. Posle prve trećine krene sve češće to da radi, ali je olakšavajuća okolnost kad krene da "puca" posle 3 pucnja se odmara (u prvoj trećini je 4). E u psolednjoj trećini sam izludeo. 3 leteća čuda smaraju ko blesavi, jednom sam uspeo gromom da ih sredim, ali je pozvao nova tri ubrzo. I spamuje one duhove ko lud. Po netu se šuška da ga raketama treba gađati i zasipati bombama... Ja sam ga običnom munjom sredio. Dok baca bombe i priziva čuda stoji mirno, lepo rafal po njemu... I stalno sam pucao, kad se baš smiri sam opalio par raketa (nasvirane do max pa imaju par propratnih eksplozija). I to je to. Čak sam par puta kada klekne da se odmori išao sa se sam dopunim jer mi je to bilo preče... I nema stajanja. Trči konstantno ali gledaj da ne pobegneš previše jer te baci na sredinu i poseje bombe po tebi i oko tebe.Ako se to desi i baci te na sredinu, spawnovaće se ispred tebe, skači u stranu i beži.

Alo spojleru stavi ovo u spojler.
Ima nekih koji tek sad pocinju igru! :smackbum:

Poslednja izmena:
Ne da ti da dišeš. :)

Spamuje napade ko lud. Ono čudo kao tvoj shockwave, to koristi ko lud i odmah za tim ide zemljotres koji možeš preskočiti. Posle prve trećine krene sve češće to da radi, ali je olakšavajuća okolnost kad krene da "puca" posle 3 pucnja se odmara (u prvoj trećini je 4). E u psolednjoj trećini sam izludeo. 3 leteća čuda smaraju ko blesavi, jednom sam uspeo gromom da ih sredim, ali je pozvao nova tri ubrzo. I spamuje one duhove ko lud. Po netu se šuška da ga raketama treba gađati i zasipati bombama... Ja sam ga običnom munjom sredio. Dok baca bombe i priziva čuda stoji mirno, lepo rafal po njemu... I stalno sam pucao, kad se baš smiri sam opalio par raketa (nasvirane do max pa imaju par propratnih eksplozija). I to je to. Čak sam par puta kada klekne da se odmori išao sa se sam dopunim jer mi je to bilo preče... I nema stajanja. Trči konstantno ali gledaj da ne pobegneš previše jer te baci na sredinu i poseje bombe po tebi i oko tebe.Ako se to desi i baci te na sredinu, spawnovaće se ispred tebe, skači u stranu i beži.

Thanks za info, ja samo znam da sam prvi put pokusavao razne taktike i onda mi je pukao film i samo sam izbegavao napade trceci sve vreme i koristio samo standardnu munju i to je to. Nisam nesto mnogo puta ni izginuo prvi put kad sam igrao ali racunam da na hard moras da izgines mnogo puta dok ne udjes u stos.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno