Ne da ti da dišeš. 🙂
Spamuje napade ko lud. Ono čudo kao tvoj shockwave, to koristi ko lud i odmah za tim ide zemljotres koji možeš preskočiti. Posle prve trećine krene sve češće to da radi, ali je olakšavajuća okolnost kad krene da "puca" posle 3 pucnja se odmara (u prvoj trećini je 4). E u psolednjoj trećini sam izludeo. 3 leteća čuda smaraju ko blesavi, jednom sam uspeo gromom da ih sredim, ali je pozvao nova tri ubrzo. I spamuje one duhove ko lud. Po netu se šuška da ga raketama treba gađati i zasipati bombama... Ja sam ga običnom munjom sredio. Dok baca bombe i priziva čuda stoji mirno, lepo rafal po njemu... I stalno sam pucao, kad se baš smiri sam opalio par raketa (nasvirane do max pa imaju par propratnih eksplozija). I to je to. Čak sam par puta kada klekne da se odmori išao sa se sam dopunim jer mi je to bilo preče... I nema stajanja. Trči konstantno ali gledaj da ne pobegneš previše jer te baci na sredinu i poseje bombe po tebi i oko tebe.Ako se to desi i baci te na sredinu, spawnovaće se ispred tebe, skači u stranu i beži.