Šta je novo?

Infamous

Jel se pojavio demo?

Danas oko 18:00 na americkom store-u, za evropski ne znam.

Ustvari sad citam da ce pre stici na evropski, a on se obicno osvezava od 15-17h.

(da li cu imati mesta na hardu ffs)

Poslednja izmena:
Probao sam demo i utisci su mi izmesani. Sa jedne strane za mene je najbolji element u igri je sto mozete da se pentrate, verete i skacete na koji god objekat hocete tj. ceo taj parkour element. Sve vam je na dohvat ruke, dobro skoro sve i mogao bih da igram ovu igru samo radi toga, znaci veranje i istrazivanje okoline. Ovo ne bi bilo moguce da nije izvrsnih kontrola, sa kojima sam stvarno prezadovoljan, odlicno su uradjene a animacija glavnog junaka dok to radi je glatka i fenomenalno uradjena.

S druge strane razocaran sam sledecim, fali dosta anti aliasing jer je igra dosta jaggy kako su ljudi i na drugim forumima pricali. Ja tome nisam pridavao dosta paznje jer mi grafika nije najvaznija ali dok igram stvarno malo smeta. Mislim da igra cak i nije pravih 720p vec malo ispod kao sto je bio slucaj kod gta4 porta. Drugo, jasno je zasto su se odlucili za one kvazi stripske medjuscene, koje istina jesu sa dosta stila ali i prikrivaju da igra kad se kamera malo priblizi npc likovima deluje dosta lose, sporedni likovi su prosecno uradjeni, animacija im je dok pricaju sa vama dosta zastarela i dok govore sve deluje malo jeftino za jednu ovakvu igru.

Zato narode kada vidite medjuscene u igrama kao sto su MGS4 i RE5 koje su uradjene u enginu igre znajte da cenite njihov kvalitet jer ima igara kao sto je ova gde to jednostavno ne bi delovalo tako dobro da je uradjeno u ovom enginu. No tu su te stripske scene koje daju neki smek mada i prikrivaju dosta prosecnu grafiku ove igre. Tacno je da je ovo sandbox igra ali ipak, dosta ruznjikavo deluje.

Medjutim najvise me iznerviralo to sto igra uopste nije laka, kako da steknem osecaj da vodim nekoga ko ima super moci kad oni reaperi mogu da me obore sa 3-4 metka iz klasicnog oruzja? Ima ih dosta i ako su u vecoj grupi stvarno su zesci smor, znaci dok uopste nadjem odakle me pogadjaju, ekran vec posivi i gameover za Cole-a. Doduse nastavljate sa checkpointa koji je odmah tu gde poginete ali stvarno smara kad morate da jednu istu misiju ponavljate 10 puta zato sto jedan od onih smorova u crvenom ima oko sokolovo i pogadja vas nepogresivo dok pokusavate da se uzverete uz neku zgradu ili dok pokusavate da nadjete zaklon. Ovo nije slucaj sve vreme, ali ima misija koja to bas naglasava. Pucanje strujom je ok uradjeno, ja sam imao malo sumnje oko toga sto koristi svoje ruke za pucanje medjutim ispalo je bolje nego sto sam mislio. Brzo se naviknete i imate osecaj kao da imate pravo oruzje, i moci su dosta raznovrsne i cak ce biti strujni stit u punoj verziji igre koliko sam video. Ipak nekako mi se cini da bi igra mogla da bude malo manje rigorozna u borbi sa najslabijim protivnicima, borba sa bosovima ok, ali sa ovima koji bi trebalo da budu topovsko meso, to nije slucaj. Mozda ja ovo lose igram u odnosu na nekog drugog ali igrao sam i uncharted na crushing pa me nije ovoliko nerviralo sto se tako jeftino gine.

Ipak cu je uzeti, mozda ne odmah kad izadje vec kad malo padne cena.

Skida se demo...tako da ce sutra prepodne biti detaljno istestiran!:D

Meni ne smeta ako ginem dosta....volim izazove....*** meni GTA4 imao odlicnu grafiku....ipak je to ogroman svet........INFAMOUS je must-buy za mene.......

Meni ne smeta ako ginem dosta....volim izazove....*** meni GTA4 imao odlicnu grafiku....ipak je to ogroman svet........INFAMOUS je must-buy za mene.......

Ne smeta ni meni, mozda imam takav osecaj zato sto bih radije istrazivao okolinu i pentrao se po zgradama nego sto bih bacao struju na neke likove koji puckaju na mene hehe. Mozda mi je zato smor. Nije losa igra, jos jedna ps3 ekskluziva koju vredi probati.

odigrao sam demo nije nesto posebno zabavno smori ja mislim da ce prototype biti bolje ovo smara

^... hoces da kazes da nemas vestinu i da te Reaperi ubijaju svaki cas? :)

ne ja njih non stop ubijam uopste nije tesko da se igra ali dosadno je i kad se izivljavas po gradu ides u bijes ljude i to smori...a kamoli misije

odigrao sam sada demo malo i igra je pre fun stvarno. kad bude 25funti uzimam.
mnogo je mocna Electric storm moc.
koja je ovo pesma po zavrsetku demo-a ? podseca me na muziku Limp Bizkita (ili kako se vec pise)

Muzika u trailerima je vrh...pogledacu na netu ako ima inFAMOUS soundtrack.....inace igra ima pricu odlicnu a i grafika je takodje savrsenstvo za toliki open world......ja isto mislim da je bizkit

odigrao sam demo nije nesto posebno zabavno smori ja mislim da ce prototype biti bolje ovo smara

To sam teo komentarisati, jel previse jednolicno ?!?
Ragnarok je najavljivao sandbox, kao GTA4/Mafia...
Deluje mi repetitivno, udri ... pa opet udri...

Poslednja izmena:
Igrao sam demo malo duze.. nisam narocito odusevljen. Bez preterivanja, grad u GTA IV izgleda duplo bolje, a posle Euphoria fizike sve drugo u open-world igri mi izgleda kao od pre 10 godina. Fizika je jako losa, odnosno animacije (prolaznika, Cole je dobro animiran), ali ono sto mi najvise smeta, a to mi smetalo cim sam prvi put video je sam dizajn. Znaci kao da je ceo grad napravljen od nekog budjavog metala, nebitno sta, znaci beton i metal ne razlikujem :) Kao da je sve nekako od istog materijala, ne mogu da opisem.. kolorit takodje mi se ne svidja.
Jako mi se svidja glajdovanje, odnosno neko polu-letenje, odlicno je uradjeno skakanje i pentranje, na sta god ti padne na pamet mozes da skocis i to se sve odradjuje jako jednostavno.
Dizajn misija mi se ne svidja, onaj prokleti voz se zaustavlja svakih 20 metara i svaki put moram da pucam u onu kutiju da bi ga ponovo pokrenuo.
Nisam odusevljen u svakom slucaju..

Upravljanje je odlicno, skakanje, pentranje i nisanjenje na joypadu mi je bas leglo, kao da nisam video bolje, sve sam u sekundi pogadjao, kao na misu, mnogo je dobar odziv na komande, ali ceo fazon mi se uopste ne svidja. Ideja, dizajn...nula.

Nikad mi se u igrama ne bi svideo taj fazon "sa strujom", totalno mi je jadan. U principu ne volim igre u kojima imas moc da uradis sve, recimo da pomeras objekte nekom silom, izdizez tlo i bacas 50 protivnika oko sebe kako hoces. Ne mogu to da igram...

Poslednja izmena:
toliko se pricalo o igri a ono veliko g**** od igrice sve je lose uradjeno samo je dobro to sto mozes dkao da budes crven i plavi inace je jako glupa igrica nema neku grafiku to je bruga za ps3 takva grafika gameplay ocajan smori posle 5 min igranja i sve jedno isto radis da ima neki combo da se uradi kad ga bijes pa da bude zanimljivo ili da ga davis nesto da ga udaras u zid a ne ovo samo gadjas i sutiras ga razocarao sam se !!!

Probao sam demo,i igra je vrlo zabavna(pogotovo,vec pomenuto,skakanje,pentranje itd.),gameplay je vrhunski,sve je vrlo jednostavno zbog sjajnih kontrola.
Verovatno cu nabaviti full verziju brzo po izlasku igre,jedino sto me brine je potencijalna repetitivnost,ali ***,i dosta misija u GTA IV se svodi na isti fazon,pa sam uzivao u igri,i presao je vise puta.

toliko se pricalo o igri a ono veliko g**** od igrice sve je lose uradjeno samo je dobro to sto mozes dkao da budes crven i plavi inace je jako glupa igrica nema neku grafiku to je bruga za ps3 takva grafika gameplay ocajan smori posle 5 min igranja i sve jedno isto radis da ima neki combo da se uradi kad ga bijes pa da bude zanimljivo ili da ga davis nesto da ga udaras u zid a ne ovo samo gadjas i sutiras ga razocarao sam se !!!

LOL,po tebi ispada da je najsvetlija strana igre mogucnost da ,pored plavih, mozes da ispaljujes i crvene munje :D

Poslednja izmena:

Idi igraj Postal...

posle predjenog demoa, jedino sto se pitam je po kom kriterujumu ovi sajtovi dodeljuju ocene?!

Ocenjivanje je davno izgubilo smisao.
Sada se dobrom smatra igra koja dobije preko 9, a solidnom igra koja dobije 8-9.

Probao sam demo,i igra je vrlo zabavna(pogotovo,vec pomenuto,skakanje,pentranje itd.),gameplay je vrhunski,sve je vrlo jednostavno zbog sjajnih kontrola.
Verovatno cu nabaviti full verziju brzo po izlasku igre,jedino sto me brine je potencijalna repetitivnost,ali ***,i dosta misija u GTA IV se svodi na isti fazon,pa sam uzivao u igri,i presao je vise puta.

LOL,po tebi ispada da je najsvetlija strana igre mogucnost da ,pored plavih, mozes da ispaljujes i crvene munje :D

pa da to je jedina vrlina igrice!!

Vrh Dno