Šta je novo?

Infamous

Poslednja izmena:
GTA jeste dobar na papiru, ali kad ukapiras da se sve misije ponavljaju po 10 puta smore se svi osim Lozaca. :d

Pa da nema onakvu fiziku i detaljnost za takvu vrstu igre, ne bi se razlikovala od ostalih, a misije jesu u principu dosadne, ja sam najmanje bio u misijama dok sam igrao GTA4, onih par dana :)

A rekao sam vec 100 puta, Infamous ne cilja na realnost, jel' si ti video negde da covek koji se normalno krece i ponasa moze da se penje po zgradama i ispaljuje munje na neduzne prolaznike? :)
Cutscene su u strip fazonu i cela igra se vrti oko takve prezentacije, pa se to, logicno, prenelo i na animaciju kretanja glavnog lika.

Pa bre i Superman moze da radi shta hoce i da leti, pa opet u filmu ima tezinu choveka, isto je sa bilo kojim superjunakom :) Nije problem shto se on penje po zgradama, vec zato shto je kao Paper Mario :d. To se nehto sredilo izgleda u ovim novijim trailerima, kao da su promenili fiziku, secam se prvih trailera, ono je bio uzas.

Poslednja izmena:
Zar ovde bre niko nije igrao Crackdown?Odbijam da priznam da je GTA4 bolja igra od njega.:)
Ubedljivo najzabavniji open world naslov koji sam video do sada,mada Infamous obecava svakako.

^ Ja izbegavam da ga iskomentarishem.... :d:d

^ Ja izbegavam da ga iskomentarishem.... :d:d

Sto plasi te Crack fizika iz igre?:d

Bez obzira na sve igra je zabavnija od GTA4 ma koliko ovaj bio prereklamiran.
Ima neki logican koncept napredovanja za razliku od GTA4 u kome kad izgubis je_benu misiju moras da vozis je_beni kombi je_benih 15 minuta je_benih 20 km/h dok ti je_beni zivci ne odu u 3 lepe pm.

Nista nije zabavnije od pijanog Niko Bellica :p

Izasao je prvi review , dobio je 9/10 od OPM ... jeste da je OPM , ali ipak ...

http://www.vgchartz.com/forum/thread.php?id=71390

InFAMOUS REVIEW:

PROS / General Quotes :

- The ultimate superpower is given on the last stretch, which, depending how deep you go into the side missions, comes after a good ten or so hours of gameplay.

- The game's not just a looker, it's also structured really smartly, which sounds like a dull thing to be good at, but is actually crucial and brilliant.

- You start off with the basics, such as a simple 'lightning bolt', draining electricity and climbing, REALLY good climbing. (They say later on it sometimes makes Uncharted and Assassin's Creed look dull in terms of the climbing).

- It's good in two ways: It's super-powered, for one thing, so Cole can drop from any height without hurting himself, catch any ledge without finger-tip slipping, and scale just about any building (or giant industrial crane) in the city. And it's also good because it FEELS brilliant, a lovely balance of speed, fluidity and looseness on the one hand, and path-finding challenge on the other.

- It's basically a big win, moreish and addictive wish a 'one more, mission, one more power' appeal that saw me complete the game twice over a four day weekend full of ruined bedtimes.

- The combat's deep and spectacular, the climbing is slick and intuitive, and the story's got enough depth behind the flashy hero/villain hook to fully merit that all-important second playthrough.

- There's genuinely nothing else like InFamous on Ps3, and it slots in very nicely alongside the machine's other big-name exclusives. People, we have another must-buy

CONS :

There are occasional frustrations when the game wants to lock you onto the wrong piece of scenery, but it's a muscular and liberating experience that makes Assassin's Creed seem clumsy and Prince of Persia feel like it's running on autopilot.

Jos samo dvadesetak dana ...

INFAMOUS :Klanjanje:Klanjanje

Dosta njih se domoglo demoa, ne znam na koju foru, ali utisci su ultra pozitivni..

Poslednja izmena:
znaci imacemo jos jednu vrh exluzivu ! odlicno ! jedvam cekam da cujem utiske i pogledam neki review !

Dosta njih se domoglo demoa, ne znam na koju foru, ali utisci su ultra pozitivni..

Krenuli su da salju kodove ljudima koji su pre-orderovali igru,samo se na taj nacin dobija raniji pristup demou...

Inace,Infamous ima da razbija ;).

Poslednja izmena:
Bio je i na HK prodavnici :D

Da,sad sam video na GT forumu da je mogao da se skine sa Hong Kong Stora(bez ikakvog koda),ali da ne moze vise,tj. da je demo povucen .Fu*k,sto nisam ranije saznao...
Jel si ti (ili bilo ko drugi), uspeo da skines demo?

Ja demo ni necu da skidam, znam da ce igra odlicno ispasti, a ovako ce mi biti lepse iskustvo igranja, posto se necu spoilovati kao sto sam uradio sa Killzoneom (2 godine izlozenosti PR-om i gameplay klipovima ftl!...).

@ cvejic

Cibe bre :) LBP ne igram toliko koliko sam mislio da hocu, igra je bas za troje ili cetvoro offline ili online, totalno je smor kad sam igras, ali i dalje je jedna od najboljih igara koje sam iskusio, svakako je nikako ne treba ispustati iz kolekcije.
KZ2 me sad obuzeo i nece me pustiti do KZ3 (ako ga bude), SF4 takodje, sto se tice online igranja meni nista vise ne treba a i nemam vremena za vise.. sad se cekaju remek dela single player igara ;)

Ne mogu da se lazem, ovaj infamous pocinje mnogo da obecava..

Poslednja izmena:
Obecavao je on MNOGO od proslog E3 sajma, ako si znao na sta treba obracati paznju. ;)
Jedino je ostao driverov sindrom gumene fuxe, ali to je bilo i za ocekivati.

al ovaj demo izgleda do jaja ! sve vise mi se svidja igra !
ovako je trebao da izgleda Star Wars FU !

btw, ovaj lik sto igra ovo je lud, stalno sam se smejao, stalno nesto ***** ! :D
uziveo se da je badass !

Poslednja izmena:
Obecavao je on MNOGO od proslog E3 sajma, ako si znao na sta treba obracati paznju. ;)
Jedino je ostao driverov sindrom gumene fuxe, ali to je bilo i za ocekivati.

Pa covek u igri se do skoro kretao kao balon, promenili su to u poslednje vreme kao da su mene slushali, ali i dalje ne znam da li je dovoljno dobro, dok ne probam...

Infamous Digital Comic: Part 1
Check out Sucker Punch's digital comic version of its forthcoming super-powered title.

infamous-digital-comic-part-1-20090508025750491.jpg

infamous-digital-comic-part-1-20090508025735178.jpg

infamous-digital-comic-part-1-20090508025754163.jpg

infamous-digital-comic-part-1-20090508025757756.jpg

infamous-digital-comic-part-1-20090508025739303.jpg

infamous-digital-comic-part-1-20090508025742819.jpg

infamous-digital-comic-part-1-20090508025747522.jpg

Nazad
Vrh Dno