Šta je novo?

Infamous

Ja sam mislio da je Killzone 2 intro bezveze kada sam ga gledao u nekoj raspaloj rezoluciji, a kasnije sam skupljao vilicu sa poda kada sam ga gledao u HD-u. :)
Idi odgledaj preview ili nesto, ocigledno ste pokupili sve negativne utiske. :)

Ne svidja mi se kolorit u igri i ove strujne mocji, mozda ce me razuveriti igra sa nekim novijim snimcima, i zasto dodjavola skoro svaki lik u PS igrama mora da bude bezlicni ridji celavi lik? :)

Meni se vala nista ne svidja, a star wars sam fan.

Sto se primas na driverov hate, nema ovo veze sa Star Warsom. :)
Ovo je sandbox igra ciji junak ima super moci. Jesus Christ.

Od prvog trejlera meni je ovo delovalo kao GTA - Force Unleashed i nista sto sam do sada video me nije impresioniralo.

A da pogledas neki preview?
Mene npr. interesuje to sto se zavisno od nacina igranja (tj. da li cete se ponasati kao dobar ili zao lik) zavisi tok igre i razvice vaseg lika. Ima tu jos zanimljivih stvari, ali sve sto ste vi videli je glavnog lika kako baca munje i zakljucili kako je igra trash. :)

tl;dr verzija:
Svi flamuju igru o kojoj nemaju pojma. :)

Ja josh nisam gledao trailer, samo shotove :d

Tooo, zombiji proverena kombinacija :)

lele hejteri. el mozda mrzite i stripove? stvarno ste spakovani u uniformisane pakete i imate svoju listu zhelja za igre, i ako ona to ne ispunjava, onda je shelo. blah.. ko neke babe se ponashate, samo zvocate..

Aj cuti ti shto sve redom prelazish i shto ti je svaka igra topla preporuka, kao da si juche video prvu igru :d

Poslednja izmena:
pa ja barem za razliku od Tebe igram igre, a ne samo duminarim, smatram i razmatram o istim...

Pa to i jeste problem, prelazish sve shto se pojavi :d Ja to upalim 15 minuta i bacim disk, ne moram da predjem 3x da bi provalio koji krsh je vecina igara :)

Btw, ovaj Infamous je PS3 ekskluziva ? :d E onda je naravno vrh vrhova :)

Poslednja izmena:
Stripovi su za obožavanje, ali oni normalni, a ne ti gej američki stripovi sa superherojima u trikoima na koje se svi šatro lože a 99% tih ložana nikada nisu pročitali više od 5 brojeva istih :)

Voleo bih da vidim Spajdermena, Daredevila, Kapetana Ameriku ili X-Menove da se suoče sa Teksom Vilerom. One koje ne bi pobio iz vinčesterke i kolta, prebio bi ih kao volove u kupusu. I onda otišao za šank da plati piće za lokal.

Maloletni nemaju pravo glasa :d

Voleo bih da vidim Spajdermena, Daredevila, Kapetana Ameriku ili X-Menove da se suoče sa Teksom Vilerom. One koje ne bi pobio iz vinčesterke i kolta, prebio bi ih kao volove u kupusu. I onda otišao za šank da plati piće za lokal.

Ma za njih bi i Žalosna Sova bio dovoljan :d

hahahahaha GTA - Force Unleashed :D

Igra je dobila zvanican realese date(pominje se samo mesec jun),najavljeno je da ce biti demoa,i pojavio se oficijelni boxart.

Boxart:
infamous-20090306004707255.jpg

March 6, 2009 - It's no secret that the editors of IGN are pumped for Infamous, so imagine our elation at finding out the game is officially set to be released worldwide in June, a demo is coming, and the box art is ready for your inspection. Sadly, the PlayStation Blog post mentioning all of this was pretty light on details (no specific date was given for the game or demo) but it's still good to know Infamous fun is coming -- fun that casts you as a Cole, a normal messenger who gets caught in an explosion and given super-powers that just so happen to be electricity-based

Poslednja izmena:
Grozan boxart, ali moje misljenje o igri ostaje nepromenjeno. :)

Hateri, nemate vise pravo da pjujete po igri dok ne probate demo. :p

Boxart je ogavan,potpuno se slazam,a demo jedva cekam,iako bih kupio igru i bez njega.:)

Cool je boxart, ne kapiram? Samo steta sto nije ovakav kolorit u samoj igri, vec neverovatno bezlican :) ali probace se demo naravno..

Vrh Dno