Hitman 47
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.08.2008
- Poena
- 319
Na osnovu gameplay trailera koje sam ja odgledao igra mi se cini prilicno monotono. Ne bih zeleo da se moj post okarakterise kao "haterski" ali jednostavno zelim da izrazim svoje misljenje. Moguce je da sam ja gledao "lose" gameplay trailereali ono sto sam video u njima iskreno ne obecava preterano veliku zabavu. Lik ide redom i przi strujom... Mislim, wow... Raiden u open-world igri... Za razliku od Prototype-a, gde sve prsti od akcije, ovo mi deluje pomalo usporeno. Mora se priznati da graficki izleda bolje od Prototype-a, za GTA IV ne mogu da tvrdim, zato sto ne znam kako izgleda na konzolama, ali Infamous ne izgleda bolje od PC verzije GTA IV.
Mozda deluje pomalo monotono kad gledas trailere,ali pretpostavljam da je to potpuno druga prica dok zaista igras Infamous,sto se tice Prototype-a,i meni se cini da ce u toj igri biti vise varijacija u gameplayu,ali Infamous to nadoknadjuje sistemom karme,odnosno nelinearnom pricom i moralnim odlukama koje ce uciniti njegovo igranje jos zanimljivijim.U svakom slucaju obe igre su nabijene akcijom,po meni prednost Prototypa predstavlja vise pazlicitih nacina prelaska misije,u smislu izbora izmedju stealth pristupa,i masovne destrukcije svega ispred sebe,a prednost Infamousa sistem karme,odnosne moralne odluke koje uticu svet oko vas.