Šta je novo?

Infamous

Na osnovu gameplay trailera koje sam ja odgledao igra mi se cini prilicno monotono. Ne bih zeleo da se moj post okarakterise kao "haterski" ali jednostavno zelim da izrazim svoje misljenje. Moguce je da sam ja gledao "lose" gameplay trailere :) ali ono sto sam video u njima iskreno ne obecava preterano veliku zabavu. Lik ide redom i przi strujom... Mislim, wow... Raiden u open-world igri... Za razliku od Prototype-a, gde sve prsti od akcije, ovo mi deluje pomalo usporeno. Mora se priznati da graficki izleda bolje od Prototype-a, za GTA IV ne mogu da tvrdim, zato sto ne znam kako izgleda na konzolama, ali Infamous ne izgleda bolje od PC verzije GTA IV.

Mozda deluje pomalo monotono kad gledas trailere,ali pretpostavljam da je to potpuno druga prica dok zaista igras Infamous,sto se tice Prototype-a,i meni se cini da ce u toj igri biti vise varijacija u gameplayu,ali Infamous to nadoknadjuje sistemom karme,odnosno nelinearnom pricom i moralnim odlukama koje ce uciniti njegovo igranje jos zanimljivijim.U svakom slucaju obe igre su nabijene akcijom,po meni prednost Prototypa predstavlja vise pazlicitih nacina prelaska misije,u smislu izbora izmedju stealth pristupa,i masovne destrukcije svega ispred sebe,a prednost Infamousa sistem karme,odnosne moralne odluke koje uticu svet oko vas.:)

Ok, pogresio sam, vise nije GTA:Force Unleashed, sada je GTA:Jedi Knight :).
U svakom slucaju deluje kao da ce biti solidna igra.

Poslednja izmena:
jel ima prototype ovde temu ?

Meni ova igra deluje bolesno kao Postal ...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
jel ova igra PS 3 exluziva ? koje igre je radio ovaj tip sto je radi ?

Poslednja izmena:
Igra je ps3 ekskluziva i radi je sucker punch, do sad su radili neke igre za ps2, 3 dela neke platforme (Sly), sad videh to na gamespot sajtu...

onda bi trebala biti dobra igra. obicno exluzive ispadnu najbolje igre, nadam se tako da ce biti sa ovom. nemam bre sta da igram sem Killzone-a !

imam, al nikako da pocnem da igram, sad mi se samo igra online nesto.
do PS 3 nisam nista igra online pa sam zeljan toga. :banana:

Obavezno probaj Uncharted,igra je vrhunska,mozda prva 2 nivoa malo smaraju,ali oni su tu umesto tutoriala,posle je igra extra.

Inace,da ne bude potpuni off topic,jel se pominje nekakva multiplayer komponenta za Infamous?

Infamous Coming Soon(er)

Realese date je pomeren sa julskog,na 26. maj. :banana:

EDIT: Prvobitni release date je bio mesec jun a ne jul,tako da ovaj raniji izlazak igre i nije toliko raniji.

Poslednja izmena:
Ako uradite pre-order Infamousa dobijate exkluzivnu super-moc,odecu za PS Home,kao i raniji pristup demou...

An exclusive ‘Gigawatt Blades’ Super Power: The Gigawatt Blades supercharges Cole’s arm into an instrument of destruction unmatched by any other melee weapon in game. Although very powerful, you’ll still have to use this weapon wisely, as it takes a considerable drain on your powers.

3427322468_bf57dd34ef.jpg

• Limited-edition inFamous costume for Home Avatar - Look like one of the REAPER gang members.

3426513491_cee6217fc5.jpg

• Early access to the official Game Demo. Be one of the first to play inFamous on May 7th. Free-for all demo still coming before release, May 21st.

Pa morali su da ga pomere, pre par dana je bila vest da je release date Prototype-a oko 5.juna, a logicno je posto su igre slicne da im je bitno ko ce biti prvi na trzistu.

Poslednja izmena:
Ma kakav prototype, ovo ce da ga opere, iako ce obe da budu nedovoljno dobre :)

A koja je to sandbox igra dovoljno dobra? :)

Inace, pogledaj malo trailere. Videces koliko su misije odlicno napravljene, mastovite i vrlo raznovrsne.

Poslednja izmena:
A koja je to sandbox igra dovoljno dobra? :)

Inace, pogledaj malo trailere. Videces koliko su misije odlicno napravljene, mastovite i vrlo raznovrsne.

Pa GTA4 je najbolja, a ni ona nije dovoljno dobra da bi je preshao celu ;)

A shto se tiche Infamous-a, nisam ni pomislio na misije, prvo sam lik mora da se krece kako treba, a ne kao plishana lutka, za ostalo cemo lako :)

Poslednja izmena:
Ahahah, sta je dovoljno dobro za tebe da bi igrao ili preshao? :D :D Gran Traction 5? :D

Pa brate, pre nego Live for Saplitanje na ivichnjak :d

To shto si ti sa golfom navikao na traction trotineta pa ti u igri normalni automobili predobro leze... :d:d

Poslednja izmena:
Pa GTA4 je najbolja, a ni ona nije dovoljno dobra da bi je preshao celu ;)

A shto se tiche Infamous-a, nisam ni pomislio na misije, prvo sam lik mora da se krece kako treba, a ne kao plishana lutka, za ostalo cemo lako :)

GTA jeste dobar na papiru, ali kad ukapiras da se sve misije ponavljaju po 10 puta smore se svi osim Lozaca. :d

A rekao sam vec 100 puta, Infamous ne cilja na realnost, jel' si ti video negde da covek koji se normalno krece i ponasa moze da se penje po zgradama i ispaljuje munje na neduzne prolaznike? :)
Cutscene su u strip fazonu i cela igra se vrti oko takve prezentacije, pa se to, logicno, prenelo i na animaciju kretanja glavnog lika.

Vrh Dno