Šta je novo?

inFamous 2

Novi-stari Cole, ovog puta sa velikim oziljkom, valjda tako vise izgleda bad ass, sta li ;)

_screen_and_depth_26gfl4.jpg

_screen_and_depth_03mi8u.jpg

Vec smaraju sa menjanjem izgleda glavnog lika . Ovo im je valjda vec 5. put .

Meni je bolji ovaj "novi-stari" od lika kojeg sam gledao u vrijeme E3, mada moglo je i bez ozhiljka....

Podseca na onog jednog iz WWE. :D
Nisu mi jasni i dalje sto su menjali izgleda orginalog Koleta, izgledao je kao pravi bad ass.

Zato sto su morali da naprave bar jednu razliku u odnosu na prvi deo. :d
Realno, ovakva igra ne trpi nastavke, sta mogu novu da uvedu? Nova prica? :d Verovatno onako genijalna i autenticna kao u prvom delu.

Ja sad igram prvi deo, ranije nisam imao priliku a i kriza je -.- ....
I zeljno ocekujem ovaj drugi deo .. iako jos nisam presao prvi ni jednom... a preci cu ga dva puta prvi put kao dobrica, drugi put kao bad-ass ludak koji przi sve sto se pomeri :D nisam dzabe blizanac u horoskopu. verovatno zato obozavam igre koje mogu da se krecu u dva pravca :]

Drago mi je sto su vratili starog Cole-a :D Kad sam gledao gameplay prvi put sa E3 sve vise i vise mi je bilo ocigledno kako je infamous 2 ustvari Uncharted i Nathan Drake koji je konacno otkrio neku praistorisku tajnu i dobio moci xD

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]6dZaDG7EjKg[/YOUTUBE]

Prvom delu je najvise nedostajala raznolikost. Sporednih misija je bilo previse i stalno su se vrtele iste. Na tome treba najvise poraditi.

Vidi, vidi, sad su vam odjednom mutanti, nakaze, zombiji, a la crapi film Blade do yaya ? Au koliko licemera ovde ima! :d

Pa vidis da je npr Ragnarok u transu od odusevljenja sa novim trailerom. Mozda je jos pijan od votke pa ne zna sta pise ? :d
Meni ovo izgleda ocajno, ni prvi deo me nije privukao, ovaj ce jos manje. I ostali su na izgledu Koleta a la amaercki pretty woamn, pardon boy. :D

Meni je Infamous bio stvarno dobar.Jedino shto je prvi dio grada bio bolji od drugog i treceg....
Shto se tiche sporednih misija dobro je shto su bile povezane sa oslobadjanjem grada od bandi, pa nisam imao utisak da sam se iskljuchio iz priche tokom igranja istih...

Novi screenshot-ovi. ;)

image_infamous_2-14593-2073_0001.jpg

image_infamous_2-14593-2073_0002.jpg

image_infamous_2-14593-2073_0003.jpg

image_infamous_2-14593-2073_0004.jpg

image_infamous_2-14593-2073_0005.jpg

image_infamous_2-14593-2073_0006.jpg

image_infamous_2-14593-2073_0007.jpg

image_infamous_2-14593-2073_0008.jpg

image_infamous_2-14593-2073_0009.jpg

Meni ne smeta slo-mo dok ne preteraju sa upotrebom istog. Nego ko li je ona amazonka sto se bori sa njim? Svidja mi se ono kad naskoci na krov kola, podigne ih sa onim strujnim poljem zajedno sa sobom i katapultira ih na smarace.

:D
Slika govori vise od hiljadu reci
dnzlmc.gif

Poslednja izmena:
Heh, ovo baš od njih nisam očekivao. Doduše, nisam nikada za ove stvari bio kreativan niti imao živce, tako da ću sigurno preskočiti, ali odigraće se pokoji fan made lvl, samo sam skeptičan, ne verujem da će toga puno nešto biti.

Ocekivao sam neku vrstu multiplejera, ovo mi je meh. Nek ostave UGC igrama kao LBP.

Multiplejer ne mora da nadje svoje mesto u bas svakoj igri...

Multiplejer ne mora da nadje svoje mesto u bas svakoj igri...

E bas mora :-devil-:

Pa bas bi ovo bilo fazon igrati u co-op kad neko napravi recimo survival misiju. Koliko mozes tako kreiranih misija da odigras sam a da ti ne dosadi. Meni bi dosadilo posle prvog igranja. Sa nekim je druga prica.

Sad ce neko da e zali sto u Heavy Rain nisu ubacili multiplayer... :D

Ima i nekih novih moci :)

[YOUTUBE]ZUKcdtPH9rQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]L5X8VcrloAY[/YOUTUBE]

A na 3:30 u videu :d

Red-ring-Imfamus-2.jpg

Red Ring Electronics a u toku im je "blowout sale" :D:D:D

Pih... Ovo ce mi se preklopiti sa Duke Nukem Forever (ako ispostuju ovaj rok)

U Americu su izasla prva dva broja stripa inFamous. Ima ukupno 6 brojeva.

Vrh Dno