Šta je novo?

inFamous 2

Probao nocas ovu UGC betu i mogu reci da oni bullshotovi nisu bas ucinili uslugu igri. Grafika je bar meni skoro ista kao i pre. Dosta krzave ivice, vidno fali AA a i kolorit je slican kao i pre.

Hahahahaha, kako je to moguće? Sve je na bullshotovima izgledalo 10x bolje xD Ili su oni jednostavno *****i...

Probajte demo, po meni je odlican, od svega su dali po malo, uvod za one koji nisu igrali pre, cutscene, igranje kao evil/good, neke male sporedne misije, novi neprijatelji, nove moci. Borba je odlicna, brza i tecna i jos kad se kombinuje sa parcour kretanjem to stvarno daje odlican osecaj. Kontrole zategnute kao i pre, dakle kome se svideo prvi Infamous ovo ce sigurno jos vise voleti. U zadnjem segmentu kao good Cole sam pucao standardni elektro hitac automatski sto je badass. Ne secam se da je pre bila takva moc, pre je moralo da se klikce za svaki posebno. Modeli glavnih junaka u scenama odlicno izgledaju cak i u odnosu na neke poznatije engine-e kao i animacija lica. Samo je steta sto igra nema primenjen MLAA.

Sad sam probao demo i vidim da cu ovo morati da narucujem cim zavrsim DNF... Borba, kretanje i sve ostalo je kao u prvom delu... Samo su dodali nove moci... Sto se pucanja tice, mislim da si kao los Cole u prvom delu imao konstantni zrak... U svakom slucaju i ovaj cu da predjem kao good posto je malo teze :)

Ja igram i stigao sam u drugi deo grada i dosta je igra dobra ALI... nije mi bas drago sto su neke stvari ostale potpuno iste.

I dalje se Cole hvata tj. prilepljuje za neku ivicu za koju nisam zeleo i to ponekad u zaru borbe, i dalje je isti fazon sa neprijateljima, predjes na drugo ostrvo, tamo ceka totalno drugacija da kazemo "klasa" ovih osnovnih neprijatelja. Vec vidjeno u prosloj igri. Jeftino se strada cesto mada mi se to ne desava u glavnim misijama vec na nekim totalno bezveze mestima i na potpuno neocekivan nacin :d

I dalje smaraju sa bacacima raketa, njihova brojnost ponekad je stvarno zamorna tj. u duzim igrackim sekcijama postaje vise rad a ne zadovoljstvo umesto da ima malo raznovrsnosti izmedju pa da im se radujem jer je igra u tom segmentu klasa za sebe u odnosu na mnoge igre. Ponekad i sebe iznenadim sa nekim kombinacijama moci koje izvedem i kako to efektno izgleda. Kao da sam mnogo bolji igrac nego sto jesam, tako to izgleda.

Neke moci takodje rade malo cudno. Ionic Vortex, moc iz trejlera recimo moze da lako usisa i osteti helikopter ali zato ne moze nista da uradi za Ravagera, to je onaj mini boss koji rovari kao krtica a o onom malo vecem od njega da ne govorimo. Isto tako ponekad totalno promasi grupu neprijatelja ako niste u istom nivou sa njima, bilo malo ispod ili iznad. Ice launch sa druge strane je fenomenalan i sad ga non stop koristim sto u borbama sto u laksem prelazenju delova grada.

Cini mi se da je igra malko laksa na normal sad a mozda tako samo deluje jer su checkpointi brojniji nego pre.

Poslednja izmena:
Vrh Dno