Šta je novo?

inFamous 2

Samo se nadam da nece ubacivati MP na silu , bilo bi lepo da se fokusiraju 100% na SP deo igre .

Vjerovatno ce biti MP-a da se uzme josh koja para, ali ne vjerujem da ce dopustiti da SP trpi zbog toga....
Imam prvi Infamous mada ga josh nisam odigrao, ali se igra veoma dopala mom najmladjem bratu kome malo koji naslov privlachi pazhnju....:)

Ako ne bude MP-a, vrlo verovatno da ce biti DLC-eva...

Izgleda bolje od keca.
Pokreti su i dalje lose animirani :(

Imam i ja neke zamerke ali sam siguran da ce dok igra izadje mnogo toga biti jos bolje, popravljeno i unapredjeno.

Gameplay izgleda identicno kao u prvom delu, nadam se da ce ubaciti neke nove stvari kao i vecu raznolikost misija...

Kako bre isto?
Unapređeno je primetno. Klizanje po horizontali zgrade, melee koji ima smisla, novi potezi...

Jedino što na prvi pogled smeta su oni protivnici. U prvom delu su 3 bossa kao natprirodni, dok su ostali samo čudno obučeni. nadam se da će bar kulturno objašnjeno biti otkud oni tu.

Jedino je taj melee kao nesto novo, sve ostalo je bukvalo kao preslikano. Iskreno se nadam da ce sve to biti dosta bolje...
Neprijatelji su ok, bio bi totalni smor da su i njih ostavili da budu na istu foru. Ovako cemo bar da se nadamo da ce prica biti dobra:)

Pa sto bi menjali nesto sto je bilo dobro u prvoj igri, ne znam kako si zamislio da izgleda drasticno drugacije. Oces da kazes da su i Gears i Uncharted preslikani ili bilo koji fps. Kad sam prvi put probao demo infamous sama igra i izgled mi se nisu svidjali bas nesto ali su kontrole i upravljanje bile jako dobre, jako zabavne za jednu takvu igru.

Kad sam prvi put probao demo infamous sama igra i izgled mi se nisu svidjali bas nesto ali su kontrole i upravljanje bile jako dobre, jako zabavne za jednu takvu igru.

Da li igra kasnije postane bolja?
Probao sam demo 5 puta(nikada nisam toliko puta igrao neki demo) i nijednom nisam uspeo da ga odigram do kraja, nikako mi se ne svidja.
Dao mi je drugar da igram neku misiju iz sredine igre i ni to me nije odusevilo.

Igra je bolja, demo po mom misljenju ne cini uslugu igri. Naravno sve zavisi sta se kome svidja. Ne mogu da kazem da ce ti se 100 posto dopasti ali je meni bila ok igra. Pogotovo za novi IP. Zato i ocekujem da u svemu bude bolja u nastavku. Vec se po traileru vidi da guraju vise poligona za sve, civili po ulici su lepsi i bolje su animirani a ovo kazem zato sto mi je to bila jedna od vecih tehnickih mana u prvoj igri.

Poslednja izmena:
Da, demo je odbojan bio krajnje. Meni se nije svideo, dok sam igru sa oduševljenjem prešao. U igri postepeno dobijaš "moći" i navikneš se da ih koristiš, dok u demou te bace na pola prvog poglavlja i kao igraj.

Mozda je problem i sa tim sto mi zanr ne odgovara - Prototype sam igrao 5 minuta i bacio disk, Crackdown je imao zanimljivih momenata, ali mi je dosadio posle par sati.

Prototype je po meni krsh iako ga nisam igrao (nisam ni hteo da igram jer sam po svim snimcima na netu video da je krsh) jer mi je po svemu igra bila kao Hulk Ultimate Destruction u HD-u a Infamous nema veze sa tim kao ni sa Crackdownom koji je u drugom delu jos gori sa ubacivanjem ovih zombija mada su sad i ovi u Inf 2 ubacili one karakondzule ali ce bar biti neke pice oko toga.

Poslednja izmena:
Pa sto bi menjali nesto sto je bilo dobro u prvoj igri, ne znam kako si zamislio da izgleda drasticno drugacije. Oces da kazes da su i Gears i Uncharted preslikani ili bilo koji fps. Kad sam prvi put probao demo infamous sama igra i izgled mi se nisu svidjali bas nesto ali su kontrole i upravljanje bile jako dobre, jako zabavne za jednu takvu igru.

Ne kazem ja da bi trebalo da menjaju celu igricu i njen koncept, vec mi deluje kao da ima vrlo malo novih stvari i kao da se nisu dovoljno potrudili oko nje.
Ass Creed 2 je 300 puta od prvog dela, Uncharted je isto dosta bolji, dok mi ovo deluje kao Fallout Vegas, znaci skoro identicno kao predhodnik. Opet to sam zakljucio na osnovu trejlera i nadam se da ce to biti mnogo bolje kad izadje:)

Videcemo kakva ce biti... Ako bude bar kao prvi deo onda je uzimam... Inace to je jedna od redjih igara na PS3 koje su mi drzale paznju dovoljno dugo da ih zavrsim :D

Malo novog gameplay-a sa gamescom-a. Odustali su od Nejtan Drejk izgleda, sad opet lici vise na sebe iz prvog dela :eyebrows:

[youtube]xA2pC39KbzE[/youtube]

bogami, znaatno bolje nego prvi deo izgleda ;)

nesto poput uncharted i uncharted 2 ;)

odlicnost

ovo će da se pazari, vredi... samo mu je malo gejast glas, dobro, malo više :)

Novi gameplay trejler i par screenshot-ova (u spoiler-u) sa PAX-a.

[YOUTUBE]Ha4mUawS_os[/YOUTUBE]

image_infamous_2-13670-2073_0001.jpg

image_infamous_2-13670-2073_0002.jpg

image_infamous_2-13670-2073_0003.jpg

image_infamous_2-13670-2073_0004.jpg

image_infamous_2-13670-2073_0005.jpg

image_infamous_2-13670-2073_0006.jpg

image_infamous_2-13670-2073_0007.jpg

Sad sam obrisao svoj post sa tim stvarima koje si postavio :)

Odlicno izgleda i na slikama i u pokretu. Svidja mi se ova nova lokacija, odudara od svega sto je bilo u prvom delu. Malo mi je izgled Cole-a jos nedefinisan, non stop ga menjaju.

A i ona nova moc sa podizanjem objekata je odlicno izvedena

Poslednja izmena:
nema mana za sada koliko može da se primeti, uživaću u drugom delu isto koliko i u prvom :)

čoveče , Cole, trči kao Usain Bolt :)

Gameplay izgleda mnogo, mnogo bolje od prethodnika, koji je meni bio odlican.

Ovo ce biti vise nego zanimljivo kad sa moveom pocnu da se bacaju "strujne" munje.

Nazad
Vrh Dno