Šta je novo?

inFamous 2

Redizajn glavnog lika je OK, ali je izgled grada drasticno, drasticno napredovao.

Takodje, ocekujem da atmosfera bude drasticno bolja zbog vece kolicine civila i vozila.

Za prvu igru je koriscen njihov preradjeni PS2 engine, jer PS3 engine nije bio spreman, ali sada konacno jeste, pa se moze ocekivati veliki pomak u grafici.

Nove moci takodje izgledaju fenomenalno. Nadam se da ce eliminisati ili barem drasticno umanjiti repetivnost sporednih misija iz prve igre, kao i da ce poboljsati VA. To su bile 2 najvece mane iz prve igre, a ove sitnije su, koliko vidim, vec uveliko ispravljene (glatkiji karma sistem, poboljsana grafika itd.).

Jel smeju da se postave oni skenovi sa samim tekstom?

Vidim po forumima da se mnogima ne svidja redizajn samog Cole MacGrath-a ali je po meni veliki korak napred u odnosu na generickog brata blizanca Hejla iz Resistance-a. Ljudi ne shvataju da je kompletan Infamous onakav kako je ispao bio cista premija jer su developeri imali velike probleme sa direkcijom same igre i sve je to nekako delovalo malo zbrzano, sirovo i nedovrseno jer je i bilo tako. Postoji intervju sa jednim od glavnih ljudi ekipe koji je pricao o tome. Sa ovim se vidi da znaju sta hoce i da imaju jasnu sliku i ciljeve pa je zato napredak vidan na svim poljima.

kako mislis jel smeju da se postave? ne znam sto ne bi smelo..

Pa neki kopirajt nesto, posto je novi magazin a i vece su slike i treba dosta dok se ucita.

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

@Cvejic

Mozda ce biti nesto ali nije sigurno. Ne otkrivaju zasad.

Moram priznati da ovo dosta bolje izgleda! :)

Ovo vec bolje izgleda.
Jos animacije da srede i bice dobro.

Zasto ovakav dizajn Cola ? Pa izgleda ko oni lepotani iz americkih komedija! :D
U prvom delu je skroz cool izgledao, skoro pa badass

Stvarno ovaj novi Cole izgleda soooo fuckin' gay... :( Ali sve ostalo i te kako obećava

Odlicno, odlicno ovo je valjda taj snimak sto je trebalo sutra da ide na GTTV. Kvalitet snimak nije bas najbolji ali se vidi da ovog puta mogu i da zumiraju lica u scenama i da to izgleda odlicno. Glas novog glumca je malo meksi od originala ali je slican u neku ruku. Pitam se da li ce zadrzati ovaj izgled za Cole-a, video sam neke slike gde eksperimentisu malo sa tim. Prepoznatljiv je i zvuk pucnjeva iz okoline koji je isti kao u prvoj igri, nadam se da nece bas ostati identicno. Ove nove stvarcice u borbi su takodje kul, jedva cekam.

Uh, predobro, posle ovoga, se stvarno vidi da je prvi deo zbudžen na brzaka. Mnogo su mu detalja ubacili i baš je sve tako detaljnije i moćnije, a naročito ne-sivi grad koji mi se još više sviđa. Vidim, ostali su verni korenima pa su kretanje i moći samo modifikovani po starom sistemu u još nešto bolje.

A "uncharted 2-like jurnjava" sa čoperom mi se posebno sviđa, opet ima neku inFamous atmosferu :) Nadam se jako dobroj igri

Izgleda odlicno. Grad izgleda mnogo, mnogo bolje od proslog.

Samo mi oni "ljudi" sa čudnim ustima deluju malo neopravdano. Nadam se da neće previše da odlutaju s tim motivima...

Da, to se ni meni ne svidja. :)
Dizajn protivnika u kecu mi je bio perfektan. Ne znam sta ce im sad ovo... Kapiram tu pricu oko Beasta i to, ali mogli su nekako da opravdaju ljudske protivnike, poput placenika iz prethodnog dela.
Ne znam ni koliko je OK ova slow motion borba.

Ok sve ovo izgleda, ali cemu tako gay izgled Cole-a ?!

Ovi neprijatelji izgledaju kao oni iz Blade 2 ili 3 jbm li ga.
A i jako su slicni Ganadosi iz RE4.

Ah da... Stvarno im nisu trebali ovi RE ili DS neprijatelji, to mi se nije svidelo :/

Meni se takodje ne svidja...tj pitanje je, ima li koga da mu se svidja! :)

Mozda Marliju, on voli tako te karakondzule! :D

Eto i kod onda upropascuje svaku temu i se*e ko grlica iz dana u dan.
Nemate vi pojma sta valja.
Horor igre su mama !!

Inace evo potvrde onoga o cemu sam pricao pre par postova:

2002_blade_2_014.jpg

Sucker Punch Inspired by Blade 2?

As disappointed as I am with Sucker Punch turning Cole into a frat boy, I have to admit that the gameplay for inFamous 2 looks sick. I am actually looking forward to the game now, but I do pray they have some sort of DLC skins available to change up Cole's appearance like I don't know let's say "Classic Cole". Anyway let me stop discussing Cole's new cosmetic changes and let you in on something I noticed when watching the gameplay trailer this morning.

Now I am going to make this short and to the point. I am a huge fan of the "Blade" movie series, and one of my all-time favorite movie villains is the vampire Nomak from Blade 2. In the movie Nomak is the first of a new breed of vampires known as "Reapers". I couldn't help but notice how much the villains Cole is facing in the new gameplay trailer resemble the reapers in Blade 2. Below is a video showing the new enemies in inFamous 2 and Nomak from Blade 2.

Aside from the wing like arms they look pretty similar right? What would be awesome now is if Sucker Punch decides to call Cole's new enemies "Reapers". You know how awesome that would be.... wait a second..... nevermind. Go ahead and leave your two cents in below on what you think about this.

Mozda sad i bude nesto od ovog Infamousa, prvi deo mi je bio zabavan oko 5min.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno