Šta je novo?

Industrija igara

Stize ih karma za sve one super studije koje su pogasili tokom prethodne decenije da bi mogli da stancaju one triple A gluposti.
EA se mozda i povadi sa ovim novim battlefieldom ako bude slusala igrace i ne *****u ih ponovo sa dodatnim placanjima, agendama i glupostima.

jel se meni čini ili su igrice lošije nego nekada
malo sam izrevoltiran jer sam probao ea fudbal i bzvz je, dosta dugo nema dobrog fudbala da se odigra. isto je i efootbal očajan
džaba im i licence i grafike i ona specijalna odela sa kamerama da prave animacije kada ne umeju da uklope sve to
nekada se nisam skidao sa soni keca i nisje smetao ni japanski jezik ili pogrešno napisana imena igrača da bi se igralo ceo dan

isto se i za druge igre odnosi, dosta lošije iako je tehnologija napredovala i budžeti su veći, nije zabavno ništa. Starije igre su bile maštovitije dosta a za ono vreme i tehnički dosta bolje odrađene
jedino gta napreduje u skladu sa vremenom

Probaj ako ti se igra fudbal Pes 2021
zajednica je mega jaka i imaš da biraš. Kod mene je 6 patcheva instalirano iss97, pes6, modx legends, pes 1993, Virtua Red 9.4 i najviše koji igram SP2025 sa Megapatchem 3.1. Najlakše skokni na YT i videćeš kakva je lepota kad se nabudzi. Jedino nidam fan tr btoadcsts kamere koju forsiraju kad prikazuju mdoovan pes na yt. 15.10. izlazi SP 2026 tj Football Life 26. Zasrbna igra ne treba ti pes sve stize sa njim a potom odredjene ekipe rade dodatna masovna budzenja. Stadioni su od 20 do 300 gb face isto masu zauzimaju, sam biras šta ćeš. Ja svaki od ovh sam samostalno doterivao deo po deo kako mi odgovara. Od februara i dalje ih budzim. Ludilo, imam i par svojih modva koje treba da objavim i 1 tool za mrnjanje pozicije elrmenata u main menu.

pes je valjao do šestice, do tada sam i ja radio prečeve
posle toga mi nije to to više, 2021 mi se ne sviđa

isto tako su se i druge igre iskvarile
cod - samo ime ostalo
ac čitam da je loš ovaj zadnji deo a ni prethodni nisu bili nešto

Baci oko da vidiš, sve može da se promeni i tu ne mislim na grafiku već fiziku, skripte ponasanje ai...nas lik bas radi f4l gameplay i savršen je meni. Naravno ima ih preko 100 hiljada rszličitih varijacija. Čisto gvirni da vidiš. Imaš pes6 downgrade patch cela igra je pes6 čak je i gameplay iz sestice.

Legenda
Još kad bi znao da su Srbiji televizije puštale njegovu muziku u emisijama poput vremenske prognoze:D

sto da ne, sve je vise mladjih koje se igraju.
bas kad sam bio po neke nove komponente na preuzimanje od jednog clana sa KP u BG, bila gomila nas i bilo je devojaka, cak i starijih zena.
prvo sam pomislio dal sam na pravom mestu, ove mozda preuzimaju neku garderobu.
ma jok, sve su znale o hardveru koji su narucile, cak i o mom.

isto treba uzeti u obzir da se pod gamerkama podrazumevaju i one sto se igraju na telefonu onih loptica i kockica i cega sve ne, a tamo zena ima najvise.

Možda i jesu ako računamo mobilne i Facebook igrice.

Da, ako se candy crash i slicno racuna u gejming, onda i mogu da poverujem da su pola gejmera žene, a ako se samo uzimaju u obzir prave PC/konzolaske igre, onda nema šanse da poverujem u tako nešto.

Lik je radio 15ak godina u Rockstaru kao environment artist i priča o trenutnom stanju u industriji. Vrlo prijatan za slušanje.

Prvi klip koji mi je izašao u recommended je trajao pola sata i priča o rekama/potocima u Kingdome Come II, odgledao sam da nisam trepnuo.

Probaj ako ti se igra fudbal Pes 2021
zajednica je mega jaka i imaš da biraš. Kod mene je 6 patcheva instalirano iss97, pes6, modx legends, pes 1993, Virtua Red 9.4 i najviše koji igram SP2025 sa Megapatchem 3.1. Najlakše skokni na YT i videćeš kakva je lepota kad se nabudzi. Jedino nidam fan tr btoadcsts kamere koju forsiraju kad prikazuju mdoovan pes na yt. 15.10. izlazi SP 2026 tj Football Life 26. Zasrbna igra ne treba ti pes sve stize sa njim a potom odredjene ekipe rade dodatna masovna budzenja. Stadioni su od 20 do 300 gb face isto masu zauzimaju, sam biras šta ćeš. Ja svaki od ovh sam samostalno doterivao deo po deo kako mi odgovara. Od februara i dalje ih budzim. Ludilo, imam i par svojih modva koje treba da objavim i 1 tool za mrnjanje pozicije elrmenata u main menu.

Kako funkcioniše ta zajednica? PES 2021 je meni najbolji pes ikada i igrao bih ga onlajn, pa me zanima da li ima i toga.

Jaka je zajednica neki patchevi na temama imaju preko 10.000 pratioca. Evo-web forumi

Pre 10 dana je izašao Football Life 26 odnosno smoke patch. Idi na sajt skini ga i instaliraj, pored toga skoni face pack, commentar i stadion pack. Stadion pack je oko 300gb pa vidi da li ti je potreban ceo.

Moj ti je predlog da ideš na Football Life najkompletniji je i modifikovan je exe ne treba ti PES 2021. Ove godine je doradjen za sve procesore optimizovan. Imam skinut ali još nisam migrirao na njega jer sam u 6 sezoni na FL 25 ostalo mi još 20ak utakmica i posle toga se posvećujem 26ici.

Uskoro kačim na evo web, menu za 2026, editor za pozicije ikona u meniju koji sam pisao sa ChatGPT i Pythonom, PL scoreboard na koji sam dodao premium arene i još par sitnica.

P.S. online možeš sa ortacima, instaliraš ga kod sebe i putem parseca im daš pristup.

Hvala, ali nije mi to to. Niko od mojih odavno više ne igra, a i ja sam voleo da igram ono sa 10 nivoa, pa ostaješ ako dostigneš minimalni broj bodova i napreduješ ako imaš dovoljno pobeda za sledeći nivo. Nema šanse da ubedim bilo koga da igra opet.

Onda imas efootball (novi pes) on je samo to. Pride je besplatan ali ne mogu to više. Stigao sam do 2 divizije pre dve god i posle batalio.

Xenonauts 2, ljudi pa koliko dugo ga rade. Šteta što ne izbacuju Xcom redovno kao Civ. Mada sa CIV 7 su prešli igricu. U negativnom smislu.

Vrh Dno