Šta je novo?

Industrija igara

Stize ih karma za sve one super studije koje su pogasili tokom prethodne decenije da bi mogli da stancaju one triple A gluposti.
EA se mozda i povadi sa ovim novim battlefieldom ako bude slusala igrace i ne *****u ih ponovo sa dodatnim placanjima, agendama i glupostima.

jel se meni čini ili su igrice lošije nego nekada
malo sam izrevoltiran jer sam probao ea fudbal i bzvz je, dosta dugo nema dobrog fudbala da se odigra. isto je i efootbal očajan
džaba im i licence i grafike i ona specijalna odela sa kamerama da prave animacije kada ne umeju da uklope sve to
nekada se nisam skidao sa soni keca i nisje smetao ni japanski jezik ili pogrešno napisana imena igrača da bi se igralo ceo dan

isto se i za druge igre odnosi, dosta lošije iako je tehnologija napredovala i budžeti su veći, nije zabavno ništa. Starije igre su bile maštovitije dosta a za ono vreme i tehnički dosta bolje odrađene
jedino gta napreduje u skladu sa vremenom

Probaj ako ti se igra fudbal Pes 2021
zajednica je mega jaka i imaš da biraš. Kod mene je 6 patcheva instalirano iss97, pes6, modx legends, pes 1993, Virtua Red 9.4 i najviše koji igram SP2025 sa Megapatchem 3.1. Najlakše skokni na YT i videćeš kakva je lepota kad se nabudzi. Jedino nidam fan tr btoadcsts kamere koju forsiraju kad prikazuju mdoovan pes na yt. 15.10. izlazi SP 2026 tj Football Life 26. Zasrbna igra ne treba ti pes sve stize sa njim a potom odredjene ekipe rade dodatna masovna budzenja. Stadioni su od 20 do 300 gb face isto masu zauzimaju, sam biras šta ćeš. Ja svaki od ovh sam samostalno doterivao deo po deo kako mi odgovara. Od februara i dalje ih budzim. Ludilo, imam i par svojih modva koje treba da objavim i 1 tool za mrnjanje pozicije elrmenata u main menu.

pes je valjao do šestice, do tada sam i ja radio prečeve
posle toga mi nije to to više, 2021 mi se ne sviđa

isto tako su se i druge igre iskvarile
cod - samo ime ostalo
ac čitam da je loš ovaj zadnji deo a ni prethodni nisu bili nešto

Baci oko da vidiš, sve može da se promeni i tu ne mislim na grafiku već fiziku, skripte ponasanje ai...nas lik bas radi f4l gameplay i savršen je meni. Naravno ima ih preko 100 hiljada rszličitih varijacija. Čisto gvirni da vidiš. Imaš pes6 downgrade patch cela igra je pes6 čak je i gameplay iz sestice.

Nazad
Vrh Dno