Naravno da je gore. Nažalost, nisam ni iznenađen, overhajpovanje je i delovalo kao da ga bilduju za prodaju, mada nisam ni u snovima mislio da bi to mogao biti Facebook. Šta znam, nakon što sam uživo isprobao Rift, mislim da nije spreman za igre u ovom trenutku (makar na osnovu mog iskustva) i da je za njih same ovo svojevrsni izlaz. Šteta za nas igrače. Ovo nas bukvalno vraća nekoliko godina unazad.
Drago mi je što sada imaju tako jaku kompaniju sa velikim resursima iza sebe. Nadam se da će Oculus uspešan biti i da će novi trend pokrenuti.News just in:
Facebook kupio OculusVR
To što si probao se i ne prodaje igračima, a nije mi jasno o kakvom izlazu pričaš kad razvijaju novije verzije koje ispravljaju nedostatke te koju si probao.
Ako tako bude, super. Samo, nemam poverenja baš nimalo u to da će nešto što je u startu ispalo nedorečeno i ispalo takvo da mu je potrebna ozbiljna dorada tako blizu okvirnim terminima finalnog pojavljivanja sada biti ispravljeno uz angažman Facebooka koji bi to kao trebalo da nastavi da razvija. Then again, there's always the first time for everything 🙂
Bojim se da su samo namagarčeni oni ljudi koji su dovoljno verovali u projekat da im daju kintu preko Kickstartera.
To bi za krajnjeg korisnika trebalo da znaci ubrzan razvoj a mozda i znatno nizu cenu uredjaja, jer Mark zeli vece ucesce na trzistu. On ide toliko daleko da zeli da obezbedi svima internet preko bespilotnih letelica napajanih solarnom energijom.
Jedini nacin da od Oculusa sada bude nesto jesu open source driveri koje ce Fejsbuk da odrzava. Samo na taj nacin ce developeri hteti da ubacuju podrsku. Ako bude bilo kakvih uslovljavanja, od podrske u igrama nema nista.
Jedini nacin da od Oculusa sada bude nesto jesu open source driveri koje ce Fejsbuk da odrzava. Samo na taj nacin ce developeri hteti da ubacuju podrsku. Ako bude bilo kakvih uslovljavanja, od podrske u igrama nema nista.
After some incredible achievements over the last year and a half, I am announcing my departure from Rev3 Games and Discovery Digital Networks. Sixteen years in front of the camera covering the videogame industry has brought me to a point where I am ready and desiring to explore new opportunities. While I would never say no to doing one more review, interview or opinion piece, the time feels right to explore new avenues inside of gaming that help further the medium. The audience, my wonderful and talented co-workers and the last year at Rev3 Games will forever be appreciated for what was accomplished. There never is a right time to part ways with something that has become as natural as breathing, but things do end and now feels right.
Folks have been asking about our early Linux efforts and support for Valve’s SteamOS and Steam Machines. We have good news for you! The 4.1 source code has initial support for running and packaging games for Linux and SteamOS. We love Linux!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari