Šta je novo?

Industrija igara

🙂

[YOUTUBE]dSjw7NHlYGw[/YOUTUBE]

Ea Origin i u Srbiji

Pa kako ime kaze sada i EA Origin podrzava Srbiju...🙂....dobro su se setili...dakle u Country list ima Srbija

Grand Theft Auto V is the most expensive video game production in history, beats most big-budget Hollywood films

At this point there is no doubt about it: Grand Theft Auto V is the single biggest video game in history.
Based on a report from Scottish newspaper The Scotsman, Rockstar’s upcoming open-world game Grand Theft Auto V was made on a marketing and development budget of £170 million (or $265 million). This makes it the most expensive video game production in history. In comparison with Hollywood films, it is second only to Pirates of the Caribbean: At World’s End - the current record-holder for the most expensive film production – which had a $300 million budget.

In development for the past five years, Take-Two Interactive and Rockstar have put everything into making sure GTA V is the greatest open-world game ever. With over 2.5 million pre-orders already in just the US, analysts are expecting it to be one of the most-sold games of this console generation.

Pa kako ime kaze sada i EA Origin podrzava Srbiju...🙂....dobro su se setili...dakle u Country list ima Srbija

Ovo moze biti da je zbog mene. Hteo da kupim DS2 dok je bio na popustu ali nema Srbije na listi. Kontaktirao support i rece mi apu sa live chata da ce morati proslediti slucaj na visi nivo... dodali su srbiju (plus jos srbiju i crnu goru) a DS2 vise nije na popustu... meh

Poslednja izmena:
Amnesia je mnogo manje strašna od pola, kada provališ mehaniku. Nastavak je, ako je verovati Polygonu, šetnja u parku. Tako da ne očekujem da bude strašan uopšte.

Ne verujem da je on sa 16 godina držao slovo čoveku deset godina starijem od njega koji plus ima doktorat... klasični slom svih vrednosti tako tipičan za taj period i post komunističke zemlje. Drago mi je da 4A nastao iz takvog, uništenog GSC-a od strane jednog, pohlepnog čoveka. Žao mi je Stalkera doduše.

Tako ti je svuda u kapitalizmu, onaj ko ima para i ideju da stvori neki biznis zapošljava ljude koji nemaju para, ali imaju znanje da to sprovedu u delo. 🙂

Ne verujem da je on sa 16 godina držao slovo čoveku deset godina starijem od njega koji plus ima doktorat... klasični slom svih vrednosti tako tipičan za taj period i post komunističke zemlje. Drago mi je da 4A nastao iz takvog, uništenog GSC-a od strane jednog, pohlepnog čoveka. Žao mi je Stalkera doduše.

To su gluposti, kao i prica da je na Stalkeru radio veliki broj ljudi.
Na prvom Stalkeru je radilo manje od 40 ljudi. Bila je fotka tima na GSC sajtu i licno sam ih brojao.

Stalker SoC se odlicno prodaje, igra dozivljava veliki uspjeh, a u isto vrijeme kljucni ljudi napustaju tim. Nema smisla!
Gazda je problem. Jos je bitno za reci to da su ljudi tu radili za eksere - znaci ulaganja su bila minimalna.

Iz browsera moze da se odigra par nivoa. Interesantan koncept.

Super je igra, šteta što nema više.

Nego, da se vratimo na temu 🙂

Ko nije pogledao/poslušao Gejba taj ne zna da će sledeće nedelje biti priče o Steamboxu. Evo i odbrojavanja: http://store.steampowered.com/livingroom/

Da ne ispadne posle da ko ludi Milojica ili Ignoritza samo palamudim po forumu i "izmišljam" stvari.

Poslednja izmena:
Half Life 3 bio najavljivan kao neki open world. Možda je na fazon DayZ/Stalkera.

Ti ne odustaješ od te glupe ideje da Valve pravi konzolu.
Prosto mi je neverovatno da ne možeš da shvatiš da bi to bio totalni debakl.
I sam Valve reče koliko puta da ne prave konzolu ali ne, ne vredi.

Report: Microsoft shows Halo 4 running on PC, Windows Phone streaming from cloud

Halo 4 — and possibly other Xbox games — may be coming to your PC and smartphone. According to a report from The Verge, Microsoft demonstrated cloud-based streaming technology at a company meeting today that showed 343 Industries' Halo 4 running on Windows PC and Windows Phone.

The Verge's report says the service was demoed on a Windows Phone with an Xbox 360 controller attached and a low end PC. Officials referred to the unnamed cloud service, which is reportedly powered by Microsoft's Azure platform, as a prototype.

The concept service sounds like Microsoft's answer to Gaikai, the cloud-based streaming service Sony purchased last year and plans to utilize on PlayStation 4 and other Sony devices...

Smešni su. Uvek kada ih neko ugrožava na Windowsu oni vade taj raspali Halo. Jel se seća neko pre par godina kada su nam obećavali X360 emulator u sedmici i kao najnoviji Halo?

Još jedan pokazatelj da MS nema pojma gde udara jer taj Halo je propala franšiza. Mene iskreno nikada nije ni zanimao.

Poslednja izmena:
Možda nije bilo najave ali sve ovo je jača potvrda da HL3 stiže nego bilo šta što smo imali pre deset dana.

Nazad
Vrh Dno